Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 22 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Iubirea nu este doar o investiție pe care o faci într-o altă persoană; este, de asemenea, o investiție pe care o faci în tine însuți. Astăzi ai parte de bucuria de a arăta cuiva cât de mult îți pasă.

Veți găsi bucurie în a petrece timp împreună după o zi plină. Chiar dacă partenerul tău primește toată atenția ta, tu vei simți că ai fost cel mai mult iubit.

 

Taur
Întâlnirile sunt costisitoare, dar valoarea pe care o primești atunci când petreci timp cu persoana iubită este neprețuită. Adevărul este că a fi cu cineva nu trebuie să coste o mulțime de bani. 

Ia în considerare întâlniri distractive și mai puțin costisitoare, dar care sunt la un nivel ridicat de romantism. Un picnic în aer liber sau o cină la lumina lumânărilor poate fi o modalitate excelentă de a începe.

 

Gemeni
Vine un moment în care trebuie să lași o prietenie să moară. Astăzi, o prietenie pe care o prețuiești mai mult decât orice altceva pe lume poate fi la o răscruce de drumuri. Nu este neobișnuit ca prietenii să se îndepărteze pe măsură ce vă dezvoltați în noile voastre vieți. Lucrul frumos este că despărțirea în termeni buni vă poate duce înapoi unul la celălalt. Vă va plăcea să vorbiți despre vremurile vechi și să auziți cât de minunate sunt viețile voastre.

 

Rac
Unii oameni nu pot rămâne prieteni cu un fost partener. Totuși, puteți vedea dincolo de trecutul vostru și vă puteți îndrepta spre un viitor în care să rămâneți apropiați și să vă iubiți în alt sens, chiar dacă asta înseamnă să nu fiți împreună în mod exclusiv.

 

Leu
Iubirea poate fi găsită în cel mai neobișnuit loc, iar acela poate fi chiar locul de muncă. Întâlnirea unei persoane cu care ai deja lucruri în comun, inclusiv o pasiune comună pentru un anumit domeniu profesional, poate fi unul dintre cele mai frumoase lucruri care se pot întâmpla. Descoperiți elemente comune ale personalităților voastre, care devin elementele de bază ale relației voastre.

 

Fecioară
Există atât de multe cărți și podcasturi uimitoare din care poți învăța despre dragoste. Îți va face plăcere să te răsfeți într-o mare de cunoștințe despre toate subiectele legate de romantism, stabilirea limitelor, îmbunătățirea vieții tale intime și chiar îngrijirea de sine atunci când ești într-o relație cu o altă persoană.

 

Balanță
Nu vrei să te întâlnești cu cineva zgârcit cu sine. Așa că, atunci când întâlnești pe cineva care ți se pare incredibil de arătos, dar al cărui caracter îi lipsește, fii sinceră cu tine însăți. Nu se potrivește, dar înseamnă doar că ești mai aproape de a găsi persoana care este potrivită cu adevărat.

 

Scorpion
Când vine vorba de iubire, ești genul care se agață de viață și nu renunță niciodată. Această abilitate extraordinară de a rămâne ancorat în viața ta se transpune foarte bine într-o relație serioasă.


Partenerul tău simte că angajamentul tău este puternic și că poate fi el însuși atunci când ești în preajmă.

 

Săgetător
Cumpărați lucrurile care vă vor face viața mai ușoară atât vouă, cât și partenerului. Atunci când viața nu decurge atât de bine pe cât vă doriți, poate duce la amărăciune, răutăți și neînțelegeri. Dacă un obiect vă poate economisi timp și vă îmbunătățește viața, merită investiția. Puteți recupera banii mai târziu, dar nu veți putea niciodată să recuperați timpul pierdut.

 

Capricorn
Cineva trebuie să facă lucrurile să se întâmple în dragoste, iar astăzi s-ar putea să fii tu. Poți fi încăpățânat cu privire la ceea ce percepi că este romantismul. Ții cu dinții de ideea ca partenerul tău să inițieze ceea ce vrea de la tine, dar de ce să nu fii tu cel care face primul pas? S-ar putea să-ți facă plăcere să preiei conducerea.

 

Vărsător
Finanțele pot fi nesigure astăzi, iar când banii sunt puțini, acest lucru afectează cât de bine te simți în ceea ce privește dragostea și romantismul. Astăzi, s-ar putea să nu ai chef de iubire și ai prefera să te ghemuiești pe canapea pentru a urmări câteva episoade din serialul tău preferat. S-ar putea să-ți facă foarte bine să cedezi dorinței tale de a nu face nimic.

 

Pești
Este atât de drăguț să cumperi ceva ce îi place partenerului tău. Ajungi să îl răsfați cu drag prin bibelouri, mici cadouri, atunci când călătoriți sau ieșiți în oraș cu câțiva prieteni. Aceste cadouri spun: "M-am gândit la tine" și au o mare valoare sentimentală.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel