Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 22 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Astăzi poate exista un pic de asertivitate în manierele tale, care comunică încredere și cere atenție.


Știi ce îți dorești și ești gata să te duci după asta. Dacă nu găsești ceea ce cauți într-o relație actuală, este posibil să acționezi cu repeziciune, ștergând cu buretele și plecând în altă parte.

 

Taur
În timpul Lunii în conjuncție cu Venus în sectorul tău al dușmanilor ascunși, o parte din tine s-ar putea să se simtă ușor paranoică în legătură cu relațiile din trecut care par să te bântuie.


Un fost partener ar putea spune că te vrea înapoi sau ai putea simți că legăturile dintre tine și un partener din trecut rămân neîntrerupte și trebuie să te ocupi de ele în această săptămână.

 

Gemeni
Prieteniile pot deveni un pic lipicioase în timpul energiei intense de astăzi dintre Lună și Venus.


Este posibil ca unele persoane să nu înțeleagă că v-ați schimbat și că puteți face lucruri într-un mod în care nu le făceați înainte.

Nu lăsa opiniile celorlalți să te definească. Fă ceea ce trebuie să faci pentru că este potrivit pentru cine ai devenit.

 

Rac
Munca te poate deprima și îți poate fi greu să te detașezi de stres odată ajuns acasă. Ai nevoie de puțin timp pentru a pivota dintr-un spațiu în altul.


Încearcă să nu te împovărezi cu griji legate de problemele de la locul de muncă. Concentrează-te pe relația ta și relaxează-te pentru a avea o seară minunată alături de sufletul tău pereche.

 

Leu
Te-ai rugat pentru răspunsuri, iar uneori cuvântul este "nu". Nu primim întotdeauna ceea ce ne dorim de la univers, chiar și atunci când pare a fi lucrul perfect pentru viața noastră de acum.


Această dezamăgire te poate face să te simți frustrat, trist și furios. Amintiți-vă că, uneori, o ușă închisă înseamnă că o alta se va deschide în curând.

 

Fecioară
Există anumite secrete pe care o persoană poate încerca să le păstreze atunci când începe o relație. Dacă credeți că transparența este cheia magică a unei relații, acest lucru poate stârni un sentiment de nesiguranță.


Aveți răbdare. Există momente în care trebuie să aibă loc mai întâi vindecarea înainte ca un secret să poată fi dezvăluit. S-ar putea să fiți recunoscător mai târziu că ați avut timp să așteptați și să procesați mai târziu.

 

Balanță
Dragostea poate fi grea, așa că atunci când simți că lucrurile nu merg așa cum ai plănuit, ai putea fi înclinat să te împotrivești puțin și chiar să iei în considerare despărțirea de partenerul tău.


Gândește-te bine la lucruri mai întâi, deoarece nu este niciodată bine să acționezi din impuls. Este o zi emoțională astăzi pentru toată lumea, iar Luna în conjuncție cu Venus te poate face să te declanșezi atunci când simți că dragostea a devenit toxică.

 

Scorpion
Nu te deranjează să muncești la o relație, atâta timp cât nu simți că ești singurul care muncește atât de mult pentru a o îndrepta.


Astăzi, s-ar putea să te simți un pic anxios din cauza numărului de erori de comunicare care au avut loc în ultima lună.

Respiră adânc și păstrează accentul pe problemă în loc să ataci cealaltă persoană.

 

Săgetător
Ești pregătit pentru ceva romantism, iar dacă nu primești atenția pe care o cauți, te poți simți frustrat.


Tu decizi cum va începe sau cum se va termina această seară.

 

Capricorn
Organizarea unei întâlniri de familie poate fi ușor stresantă acum, iar dacă ai musafiri în următoarele zile ai putea observa că oamenii se comportă mai puțin afectuos decât de obicei.

Încearcă să-ți amintești că lucrurile trec și că fiecare face tot ce poate.

 

Vărsător
Conversațiile sunt intense în această perioadă. S-ar putea să nu fie cea mai bună zi pentru a alege o ceartă sau pentru a încerca să demonstrezi cine are dreptate sau cine nu.


Mai bine păstrați conversațiile importante pentru mai târziu în cursul săptămânii, odată ce Luna a ieșit din Berbec, dar dacă trebuie să aveți o discuție, amintiți-vă că un loc neutru este adesea cea mai bună locație pentru a vă deschide și a explora ceea ce se întâmplă.

 

Pești
S-ar putea să faceți o mică terapie de retail astăzi și să cheltuiți mai mult decât ar trebui.


Miercuri s-ar putea să vă ofere o perspectivă asupra a ceea ce aveți nevoie sau doriți.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel