Horoscop- DRAGOSTE, miercuri, 19 aprilie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
În ciuda iubirii tale pentru pasiune și a unor drame, ești mai mult în partea practică a iubirii.


Astăzi te concentrezi pe lucrurile de zi cu zi care fac ca o relație să funcționeze - să faceți treburi împreună sau să vă plimbați pe îndelete după o cină sănătoasă. Inima ta are nevoie de un loc moale unde să aterizeze.

 

Taur

Cu Lilith în Fecioară, romantismul face o scufundare profundă, ajutându-te să vezi temerile care te țin departe de o conexiune autentică și de expresiile profunde ale iubirii.


Astăzi te poți gândi la trecut, în special la copilărie, reflectând asupra locului în care este posibil să fi învățat să nu-ți arăți inima atât de ușor. Aceasta poate fi o zi de vindecare pentru tine, Taur.

 

Gemeni
Fii asertiv, dar amabil. Astăzi, riști să fii părinte pentru cineva la care ții.


Există o dorință puternică de a proteja pe cineva pe care îl iubești, dar fii atent și la sentimentele sale. Astăzi poți confunda cu ușurință dragostea cu controlul și unitatea.

 

Rac

Secrete adânci și întunecate, Rac. Cauți ceva de care să te agăți când vine vorba de dragoste, iar astăzi un schimb de secrete intime cu un partener este ceea ce îți va satisface nevoia de a te simți iubit.


Astăzi te vei deschide mai mult decât de obicei, îți vei purta sufletul în speranța că partenerul tău va face la fel și veți lega prietenii prin conversații sincere și întunecate.

 

Leu
Este minunat să ai un plan financiar al tău, al meu și al nostru. Astăzi, te vei concentra pe partea de cheltuieli și economii din relația voastră, mai ales dacă plănuiți să vă construiți o viață împreună.


Vă veți confrunta cu noțiunile preconcepute despre un buget marital. Explorați-vă opțiunile și vedeți ce funcționează pentru voi.

 

Fecioară
Nu ești egoist, dar sunt zile în care simți că ești uneori puțin gelos. Va trebui să îți stăpânești dorința de a te uita prin telefonul mobil al partenerului sau să devii prea curios despre ce face pe calculator atunci când nu este cu tine.

Nu va fi ușor cu Lilith în semnul tău astăzi, dar o poți face. Amintește-ți - încrederea este totul.

 

Balanță
O răbufnire din trecut te poate face să devii paranoic, pentru că un fost iubit va încerca să se strecoare din nou în viața ta.

S-ar putea să te întrebi cum a făcut rost de numărul tău de telefon sau dacă nu cumva nu a fost suficient să blochezi această persoană pe rețelele de socializare. Sentimentele și amintirile vechi îți pot inunda mintea, dar vei trece peste asta, Balanță.

 

Scorpion
Nu te simți bine când te gândești că s-ar putea să fii nevoit să te cerți cu cel mai bun prieten pentru că nu a fost sincer și  pentru că s-a îndrăgostit de fostul tău iubit. Dar se poate întâmpla.


Astăzi este una dintre acele zile rare când se dezvăluie cine nu este prietenul tău și cine este. S-ar putea să fii nevoit să tai legăturile, să-ți cureți cercul social, să te confrunți cu un amic și să ai o discuție sinceră.

 

Săgetător
Ar trebui să te întâlnești cu șeful tău? Este greu de negat că amândoi aveți sentimente puternice unul pentru celălalt, dar este tabu să ieși cu persoana pentru care lucrezi?


Este posibil să lucrați la conflictele de natură etică, dar astăzi o altă parte din voi ar putea câștiga. Dragostea adevărată poate fi partea logică care ar putea câștiga.

 

Capricorn
Nu poți ști ce îți va aduce viitorul și nu este înțelept să îți faci griji în acest sens.

În ciuda faptului că mintea ta joacă toate scenariile diverse despre cum ar putea merge sau nu dragostea, alege în schimb să trăiești momentul. 

 

Vărsător
Oamenii au voie să aibă secretele lor, Vărsătorule, ceea ce nu înseamnă că nu te iubesc.


Să știi că partenerul tău își reține gândurile și sentimentele ascunse poate fi resimțit ca o trădare pentru tine, dar oamenii au dreptul la tăcerea lor. Chiar dacă nu ești de acord cu ei astăzi, te vei adapta și vei lăsa lucrurile să meargă așa.

 

Pești
Ascultă-ți propriul sfat, Pești. Faptul că nu îți place să fii singur nu este un motiv suficient pentru a fi cu cineva care te face să te simți nefericit mai mult decât îți satisface nevoile.


Nu ai nevoie de cineva care să umple spațiul din viața ta. Va fi greu să fii singur, dar așa vei fi cu un pas mai aproape de a întâlni persoana care este partenerul tău de vis.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel