Horoscop DRAGOSTE, miercuri, 18 august 2021

Data publicării:
Horoscop amoros, sursa pixabay/ autor Free-Photos
Descriere foto: Horoscop amoros, sursa pixabay/ autor Free-Photos

Horoscop. Află cum stai cu dragostea în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Venus iese dintr-un grad critic în sectorul tău de relații și asta aduce un anumit tip de stabilitate în viața ta amoroasă.


Este posibil să observi că lucrurile se îndreaptă într-o nouă direcție. Există un pic de optimism cu privire la lucrurile care urmează să vină. Sunteți mai puțin anxios și dacă v-ați simțit nesigur, și asta se diminuează.


Taur (20 aprilie - 20 mai)


Venus iese dintr-un grad critic în sectorul tău de relații și ești gata să te implici mai mult acum.


Există un sentiment de neliniște în ceea ce privește luarea unor decizii. Dacă te-ai gândit să te întâlnești cu cineva nou, dar nu ai acceptat o invitație, s-ar putea să fii mai deschis la această idee acum.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Ai învățat din trecutul tău. Venus iese dintr-un grad critic în sectorul tău de relații și romantism, iar acest lucru îți aduce lucruri bune în domeniul dragostei.


Uneori te chinui să știi ce anume îți dorești, dar cu Venus vorbindu-i lui Saturn pentru a te susține, dorința începe să prindă contur și totul se așează la locul lui.


Rac (21 iunie - 22 iulie)


Ai nevoie să te simți în siguranță în viața ta amoroasă, iar când toate piesele se pun cap la cap, ești deschis și vulnerabil.


Știi cum este să te simți singur, iar cineva pe care îl iubești ar putea avea nevoie să te țină de mână și să îi spui că ești acolo când este nevoie.


Leu (23 iulie - 22 august)


Puțină iubire ajunge departe, iar atunci când spui "te iubesc" vorbești serios.


Venus vorbește cu Saturn în sectorul tău de comunicare și există un mare impact atunci când folosești cuvintele potrivite.


Când ești sigur de ceea ce simți, vorbești cu încredere. Acolo unde există îndoieli în dragoste, acțiunile tale arată că nu ai de ce să te temi.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Venus în sectorul banilor te poate face să fii atât de obsedat de ceea ce ai.


Poate exista un strop de gelozie care vine din partea ta uneori, iar atunci când iese la iveală s-ar putea să te surprindă chiar și pe tine.


Încă încerci să îți dai seama de acest lucru numit dragoste. Așadar, o vei testa în moduri care îți dezvăluie nesiguranța și nevoia de afirmare.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Există lucruri despre tine pe care nu le știi cu adevărat, Balanță, dar când Venus tranzitează semnul tău zodiacal ești înclinată să fii mai atentă decât o faci de obicei.


Ai tendința de a fi dură pe margini și mai moale în interior. Acesta nu este sfârșitul descoperirii tale de sine, ci începutul învățării mai multor lucruri despre ceea ce te face să te simți bine. Așadar, fiți atenți.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Cu Saturn vorbind cu Venus, s-ar putea să ajungi la o concluzie solidă că singura modalitate de a-ți găsi liniștea este să te detașezi. S-ar putea să aveți nevoie de puțin spațiu, așa că cereți-l.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


S-ar putea să ieși cu prietenii, iar în timp ce te distrezi bucurându-te de viață, vei vedea valoarea acestor relații permanente pe care ți le-ai construit.


Saturn vine prin a-ți oferi o viziune despre ceea ce îți dorești pentru viitor și cât de mult din deciziile tale sunt înrădăcinate în trecutul tău.


S-ar putea să nu-ți dai seama de asta până când ești prins în momentul respectiv și te lovește o revelație.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Este greu să te conectezi cu latura ta emoțională atunci când Venus se află în casa solară a carierei și a statutului social, iar când Venus vorbește cu Saturn, planeta ta guvernatoare, ești numai muncă și puțină distracție. Un partener ar putea avea nevoie să se conecteze cu tine prin intermediul muncii tale, în loc să încerce să te îndepărteze de ea.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Încă nu ești sigur dacă crezi în iubire, dar în timp ce Venus se află în semnul zodiacal al Balanței, îndoielile legate de romantism, relații și potențialul lor au atenția ta.


S-ar putea să simți că nu ești pregătit încă să te arunci în ceva, dar dacă vreodată ai fost deschis să te gândești la ideea unei povești de dragoste în devenire - acum ar putea fi acel moment.


Pești (19 februarie - 20 martie)


Unele secrete este mai bine să le păstrezi pentru tine și, în timp ce Venus se află în Balanță, ai nevoie de mai multă intimitate față de ceilalți.


Acesta este momentul tău de introspecție și de gândire. Ești auto-reflexiv acum și acolo unde încă mai există probleme în viața ta sentimentală, începi să le vezi și vrei să faci ceva pentru a le rezolva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel