Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 16 noiembrie: Probleme în cuplu pentru o zodie

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Nick Herasimenka
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nick Herasimenka

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Numai vibrații pozitive, Berbec. Când vine vorba de dragoste, ești gata să călătorești, să înveți lucruri noi și să descoperi lumea dintr-un alt punct de vedere. Poate că nu știi ce îți rezervă viitorul, dar pentru tine, vrei ca acesta să includă aventură.

Taur

Sunteți deschis să ascultați ce au alții de spus, dar față de cel pe care îl iubiți sunteți mai îndrăzneț și mai sincer ca niciodată. Fiți puțin mai precaut în a da sfaturi înainte de a fi fost cerute. În acest moment, nu ești doar o carte deschisă, ci și o persoană cu opinii puternice.

Gemeni

Dragostea poate fi atât de aproape și totuși atât de departe. Este posibil ca un partener să se retragă puțin pentru a crea un spațiu sigur. Nu vă lăsați să reacționați încercând să controlați situația. Uneori, a oferi unei persoane spațiul de care are nevoie poate contribui la apropierea voastră.

Rac

Vă simțiți practic când vine vorba de dragoste și parteneriat. Priviți relațiile dintr-un punct de vedere sănătos.Gata cu statul treaz până târziu în zorii nopții scriind mesaje sau vorbind la telefon. Somnul de frumusețe și stabilirea unor limite sunt ceea ce vezi ca fiind romantic.

Leu

Să fii sincer cu tine însuți este calea de urmat, Leu. Trebuie să fii sincer cu privire la ceea ce îți place, ce nu îți place și ce îți dorești mai mult în relațiile tale. Dacă partenerul tău nu aude asta de la tine, va fi lăsat să ghicească, iar asta poate duce la neînțelegeri și dezamăgire pentru amândoi.

Fecioară

Chiar dacă vă place să fiți acasă cu familia, există momente în care un cuplu are nevoie de o mică evadare din viața de zi cu zi. O mică ieșire în oraș poate fi distractivă. Programează-ți timp sau rezervă un hotel pentru o noapte de vacanță pentru a avea o seară romantică neîntreruptă. S-ar putea să vă placă!

Balanță

Onestitatea este întotdeauna cea mai bună politică, dar sincronizarea este totul. Să știi când să-ți spui adevărul înseamnă să fii atent la temperatura relației tale. Atunci când partenerul tău se întoarce prima dată acasă după o zi lungă la serviciu s-ar putea să nu fie ideal. Așteaptă și privește pentru a vedea când starea lor de spirit pare pregătită pentru a discuta un subiect profund.

Scorpion

O mulțime de cupluri se ceartă din cauza banilor sau nu sunt pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește modul de cheltuire sau de investiție a acestora. S-ar putea să nu știi ce să faci pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Programarea unui timp cu un consultant sau învățarea de la un antrenor vă poate ajuta să faceți situația mult mai bună pentru amândoi.

Săgetător

Este timpul să faci lucruri pentru tine, Săgetătorule. Când iubești, tragi din adâncul sufletului, pentru că nu poți face nimic pe jumătate. Trebuie să te implici până la capăt. Așadar, în timp ce Venus intră în semnul tău, ești gata să fii mai intenționat cu romantismul. De aceea, este timpul să te uiți la ceea ce ai nevoie și să lucrezi mai întâi la dorințele tale.

Capricorn

Trecutul este întotdeauna mai ușor de privit de la distanță. Astăzi. începeți să vedeți lucrurile dintr-un punct de vedere 20/20. Nu trebuie să te lași prins de crize de orgoliu sau de sentimentul că ar fi trebuit să faci altfel. Este ceea ce este, iar acum sunteți pregătit să gestionați lucrurile într-un mod nou, poate cu altcineva.

Vărsător

Prietenii tăi sunt foarte importanți pentru tine în acest moment. Ei devin următoarea ta dragoste în viață. Nu ești interesat să te arunci în lucruri cu persoana nepotrivită. De data aceasta înveți să te lași ghidat de intuiție, dar îți iei și mintea cu tine pentru a vedea lucrurile așa cum sunt și asculți sfaturi atunci când nu înțelegi o situație.

Pești

O poveste de dragoste legată de muncă ar putea începe să dea semne de promisiune. Nu este de așteptat când te îndrăgostești de cineva de la serviciu, dar se întâmplă. Ia-o încet și vezi cum merg lucrurile. Încearcă să nu permiți ca intensitatea sentimentelor să îți inhibe capacitatea de concentrare la locul de muncă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel