Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 16 martie. O ZODIE va trece printr-o despărțire

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Dragostea necesită compromisuri. Astăzi, s-ar putea să constați că atenția pe care o acorzi lucrurilor mărunte care deranjează te face să te simți mai greu afectuos față de cel pe care îl iubești. Poate fi loc de îmbunătățiri, iar o abordare mai blândă este cea care funcționează cel mai bine.

Taur

Romantismul trebuie să fie planificat dacă vreți să îl faceți să se întâmple astăzi. Să acționezi spontan este incitant, dar ocupația vieții îți poate face imposibil să strecori o surpriză sau două. Programarea unei întâlniri la cină poate fi abordarea mai puternică.

Gemeni

Așteptările te pot predispune la dezamăgire, așa că, atunci când simți că nu primești ceea ce îți dorești de la un partener, întreabă-te dacă nu este mai bine să îl accepți așa cum este.S-ar putea să descoperi că ești capabil să le vezi defectele, dar să le treci cu vederea cu dragoste.

Rac

Tonul unei persoane poate fi ușor greu de ignorat, iar atunci când conversațiile se îndreaptă spre discuții mărunte, o parte din tine s-ar putea să nu aprecieze lipsa de intimitate.Astăzi, dacă îți dorești apropiere sau să te apropii de cineva în cadrul unei discuții, fii tu cel care inițiază și vezi cum celălalt partener semnificativ îți răspunde reciproc.

Leu

Este ușor să te stresezi din cauza problemelor financiare, mai ales atunci când dorința ta este de siguranță. Amintește-ți că atunci când faci parte din aceeași echipă, încercând să lucrezi împreună și nu unul împotriva celuilalt, lucrurile merg mai ușor.

Fecioară

Abia treci printr-o despărțire? Este întotdeauna o idee bună să lucrezi la îmbunătățirea și iubirea de sine atunci când ești în sfârșit într-un loc în care poți avea grijă de tine.O modalitate de a te vindeca de o inimă frântă este să-ți hrănești corpul și mintea. Găsește-ți un mentor și fă-ți un scop din a lucra asupra ta, pentru tine.

Balanță

Când te uiți la trecut, este atât de ușor să îl analizezi și să te gândești că ai fi putut face mai bine. Chestia este că ai făcut tot ce ai putut cu cine erai la acel moment. Nu există loc pentru a te judeca atunci când poți accepta că viața s-a schimbat și la fel și tu.

Scorpion

Prietenii vă pot ajuta să vă amintiți de lucrurile pe care le-ați făcut bine în ultima relație și de greșelile pe care le-ați făcut, de asemenea. Dacă te întrebi ce trebuie să schimbi pentru a-ți îmbunătăți relația, nu te mira, ci întreabă-i pe acei oameni de încredere care te iubesc suficient de mult încât să-ți spună adevărul.

Săgetător

Respectă-te pe tine însuți, Săgetătorule. Când vine vorba de dragoste, nu trebuie să te pui la pământ pentru a ridica pe altcineva. Este bine să îți amintești că ești demnă de respect, iar atunci când faci ca o persoană să îți cunoască limitele, și ea te onorează mai mult.

Capricorn

O conexiune de suflet pereche este o experiență atât de frumoasă, iar atunci când în sfârșit întâlnești pe cineva care simți că a intrat în viața ta cu un motiv anume, află de ce.Poate consultați un astrolog sau cunoașteți călătoria celuilalt semnificativ pentru a vedea unde v-ați încrucișat în vreun fel - chiar înainte de a vă întâlni.

Vărsător

Este minunat să vă simțiți atât de apropiați de o persoană încât să vă puteți împărtăși secretele unul altuia. Pot exista unele pe care vrei să le spui chiar acum, dar este întotdeauna o idee bună să aștepți până când știi cu siguranță că această persoană căreia să-i spui este sigură să te confesezi.

Pești

Când ești gata să te angajezi față de o altă persoană și să te dăruiești atât de deschis și fără teamă, este atât uimitor, cât și misterios. S-ar putea să te afli în acel loc în care ești gata să renunți la toate inhibițiile și să îți eliberezi dragostea fără să te întrebi dacă ar trebui să te mai reții.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel