Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 16 februarie. Schimbare RADICALĂ pentru o ZODIE

Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa unsplash, autor: Jonathan Borba
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa unsplash, autor: Jonathan Borba

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Berbec, este atât de ușor să spui că ai terminat atunci când cineva pe care îl iubești te dezamăgește, dar cu Marte în conjuncție cu Venus în sectorul tău de reputație, s-ar putea să ajungi într-un punct în care să începi să te gândești de două ori la modul în care gestionezi conflictele din relații.O parte din tine poate deveni încet-încet conștientă că nu poți controla întotdeauna modul în care ceilalți reacționează și, în timp ce această Lună Plină este în Leu, să te concentrezi pe ceea ce îți place la partenerul tău poate fi cel mai bine.

 

Taur

Taur, cu Venus și Marte în sectorul tău de credință și cu Luna Plină care îți activează sectorul casei, s-ar putea să te simți pregătit să te muți într-un loc nou și să începi de la zero cu partenerul tău. Poate că te gândești la o achiziție mare de casă și ai vrea să vă aduceți viețile sub același acoperiș. Aceasta este o decizie uriașă și una care ar putea să se simtă potențial corectă în următoarele câteva săptămâni, așa că explorează-ți opțiunile.

 

Gemeni

Este timpul să renunți la ceea ce simți că îți este datorat de partener, mai ales dacă treci printr-o despărțire. Este posibil să lucrezi la sentimentele legate de resursele pe care le-ați împărțit și acum trebuie să le împărțiți și să decideți cine primește ce. Acesta este un lucru greu de făcut pentru tine, deoarece s-ar putea să îți iubești în continuare fostul soț și să îți dorești să păstrați lucrurile împreună. Cu toate acestea, această Lună Plină în Leu te invită să discuți lucrurile, pe măsură ce ajungi să realizezi că aproape totul este cu adevărat înlocuibil.

 

Rac

Dacă te gândești la căsătorie, s-ar putea să fii gata să faci un salt de credință și să fugi cu partenerul tău în data de 2/22/22 .Cu Venus și Marte în sectorul tău de angajament, dorința de a lega nodul cu cel pe care îl iubești ar putea fi din ce în ce mai puternică. Și, cu Luna Plină în sectorul tău al banilor, bunul simț și cheltuiala unei nunți mari te-ar putea face să alegi opțiunea mai puțin costisitoare acum și să planifici pentru ea mai târziu.

 

Leu

Sunteți în măsură să renunțați la lucrurile care vă subminează sănătatea și vă provoacă stres, mai ales în relațiile cu ceilalți. Luna Plină te invită să iei mai în serios iubirea de sine, mai ales în timp ce Venus și Marte continuă să se angajeze în casa ta a sănătății și a rutinelor, chiar dacă partenerul tău nu este interesat să facă exerciții cu tine sau să facă lucruri care să îi îmbunătățească starea de bine în acest moment.

 

Fecioară

Poți fi cel mai mare dușman al tău uneori când vine vorba de dragoste și relații, dar această Lună Plină te încurajează să renunți la gândirea negativă și să începi să fii mai deschis.Marte și Venus care coabitează în sectorul tău de romantism și plăcere lucrează din greu pentru a te ajuta să te eliberezi de ideea că dragostea și relațiile sunt mai complicate decât merită.Poate că, pentru persoana potrivită, ești dispus să mai încerci o dată dragostea.

 

Balanță

O nouă iubire îți poate deschide mintea și inima la tot felul de lucruri, dar unele dintre aceste perspective s-ar putea să nu fie ceea ce te așteptai.Poate că începi să observi că unele dintre prieteniile tale nu sunt cele mai sănătoase, iar ca persoană singură nu prea te deranjau anumite obiceiuri, dar acum, ca și cuplu, ceea ce făceai înainte nu mai este compatibil cu viitorul tău.Poate fi greu să renunți la oameni, dar distanța poate deveni din ce în ce mai necesară de dragul a ceea ce vrei să se întâmple în viața ta amoroasă.

 

Scorpion

Este posibil ca ceea ce vrei să faci pentru a-ți câștiga existența să nu fie ceea ce partenerul tău ar dori să urmezi ca și carieră, iar pe acest subiect pot apărea certuri și dificultăți în a vă înțelege.Este posibil să vă aflați la o răscruce de drumuri în care trebuie să luați o decizie și poate fi greu să decideți ce vă va face fericiți pe voi și pe toți ceilalți.Poate că acum este un moment bun să te detașezi de discuțiile cu partenerul tău și să faci o listă de argumente pro și contra pentru a vedea ce ai în suflet, pentru a te ajuta să decizi cu convingere față de a face un compromis pe care îl vei resimți mai târziu.

 

Segetător

Ar putea fi momentul să discutați despre un acord prenupțial, mai ales dacă vorbiți despre căsătorie.S-ar putea să aveți câteva lucruri pe care ați dori să le protejați în cazul în care vă decideți să vă căsătoriți cu cineva pe care îl iubiți. S-ar putea să fi fost ars în trecut și să doriți să vă protejați în viitor. Dacă te gândești de două ori să te căsătorești fără unul, poate că este timpul să explorezi care ar fi consecințele pentru tine.

 

Capricorn

S-ar putea să vă aflați într-o poziție de minunată invidie față de un partener care vă va oferi sprijin pentru a face ceea ce doriți să faceți.S-ar putea să aveți vise mari de a vă începe propria afacere sau de a urma o carieră într-un domeniu care necesită întoarcerea la școală. Dacă ai o dorință și există o ofertă de ajutor, săptămâna aceasta este un moment excelent pentru a discuta cu partenerul tău despre cum ar funcționa asta pentru amândoi.

 

Vărsător

Dacă îi porți pică sau te uiți la trecutul partenerului tău, s-ar putea să fie din cauză că inima ta nu este pe deplin în relația voastră și ți-e teamă să recunoști că așa este. S-ar putea să vrei să îți evaluezi relația și capacitatea de a te angaja în totalitate. Dacă nu vezi viitorul și observi doar defectele lor, acesta este un semn pe care nu ar trebui să îl mai ignori.

 

Pești

Este posibil ca prietenii să vă încurajeze să nu mai credeți că sunteți menit doar să fiți singur și poate că sentimentul de dezamăgire în dragoste este o parte din ceea ce vă reține.Este timpul să revii la volanul vieții tale amoroase, Pești, și să iei noi decizii care să te încurajeze să ieși și să cunoști oameni pentru a vedea cât de bună poate fi viața ta, cu sau fără dragoste romantică.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel