Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 12 aprilie. ZODIA care are parte de mult romantism în relația de cuplu

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Ziua de astăzi îți aduce mult noroc și iubire. Ceea ce face ca această zi să fie atât de puternică este faptul că nu numai că ai potențialul de a atrage pe cineva special în viața ta, dar ai, de asemenea, un mai mare simț al valorii tale, al contribuțiilor tale la o relație și al capacității de a fi fericit cu sau fără o altă persoană.

 

Taur
Îți vezi trecutul ca fiind unul norocos. Ți-a luat mult timp să ajungi în acest loc în care poți privi înapoi la o pierdere și îți dai seama că a fost spre bine. Tranzitul de astăzi al lui Jupiter în conjuncție cu Soarele te ajută să vezi partea bună a unei relații care se încheie pentru a putea începe una nouă, mai potrivită pentru tine.

 

Gemeni
Simți dragostea și sprijinul prietenilor în această săptămână. O mulțime de lucruri bune vin spre tine prin intermediul rețelei tale sociale. Singur sau în cuplu, Soarele de astăzi în conjuncție cu Jupiter te plasează în centrul iubirii oriunde te-ai afla.

 

Rac
Respectul crește în viața ta sentimentală. Acolo unde te simțeai pus la încercare de partener, astăzi vezi că dragostea și adorația acestuia pentru tine cresc. S-ar putea să nu fie o zi ușoară, deoarece pot exista lupte pentru putere și nevoia de a stabili limite. Cu toate acestea, odată ce un test al relației tale este trecut, poți simți că ești gata să iei un partener mai în serios.

 

Leu
Miracolele se întâmplă zilnic, chiar dacă inițial nu le vezi. Uneori întâlnești pe cineva care va figura în mod proeminent în viața ta amoroasă și simți o scânteie, dar este nevoie de timp pentru ca lucrurile să se manifeste. Astăzi, o întâlnire norocoasă cu un viitor predestinat ar putea avea loc - și o vei simți. Ceea ce nu are sens acum poate avea mult sens mai târziu!

 

Fecioară
Îți dorești să fii cu cineva care este generos și amabil. Astăzi s-ar putea să vezi atât de multe promisiuni în dorințele tale. Persoana pe care o iubești ar putea înțelege acest conflict care funcționează în interiorul tău și puteți vorbi despre el pentru a construi o relație mai bună unul cu celălalt.

 

Balanță
Îți dai seama imediat când o conexiune este bună și la fel se întâmplă și când lucrurile merg prost. S-ar putea să nu vrei să recunoști că te afli la o răscruce de drumuri în viața ta amoroasă, dar semnele arată că vei dori să fii atent. Astăzi, ceea ce este menit să fie se va dezvălui în mod clar.

 

Scorpion
Munca grea dă roade, iar atunci când investești timp în tine, te simți mai bine, mai încrezător și capabil să înfrunți lumea. Astăzi, vezi valoarea angajamentului și a creșterii personale. Cu cât lucrezi mai mult la tine, cu atât relațiile tale vor fi mai bune.

 

Săgetător
Este o zi minunată pentru dragoste și romantism și, deși s-ar putea să nu ai pe cineva pe care să îl ții în brațe din cauza faptului că ești singur, vei găsi o modalitate de a profita de energia visătoare a Soarelui conjuncție cu Jupiter. Poți ieși cu un prieten la un film romantic sau te poți bucura de ceva timp cu familia făcând lucruri pe care îți place să le faci.

 

Capricorn
Ceva uimitor se întâmplă în viața ta, iar acest lucru poate aduce energie pozitivă și în casa ta. Jupiter în conjuncție cu Venus aduce frumusețe și grație în spațiul tău personal. Este o zi excelentă pentru a-ți decora dormitorul sau pentru a schimba câteva lucruri în bucătărie pentru a face spațiul mai primitor.

 

Vărsător
O conversație importantă poate duce la o dezvăluire sau o descoperire importantă. S-ar putea să îți dai seama că cineva drag te adoră la fel de mult ca și tine.


Ziua de astăzi poate scoate la iveală vești promițătoare despre viitorul relației tale. Poate că veți decide să deveniți "oficiali pe Facebook".

 

Pești
Soarele de astăzi, în conjuncție cu Jupiter, te face să vrei să-ți faci partenerul să știe cât de serioasă consideri că este relația voastră. Este ziua perfectă pentru a te uita la inele și  pentru a-i cumpăra o bijuterie frumoasă partenerului.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel