Horoscop- DRAGOSTE, miercuri, 10 mai 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Este atât de ușor să te simți confortabil într-o relație, așa că astăzi trebuie să faci un efort mai mare pentru a condimenta lucrurile.


Norocul în dragoste nu se întâmplă pur și simplu, așa că fii puțin strategic în ceea ce privește gestionarea vieții tale amoroase astăzi. Fă un efort suplimentar și fii cel care inițiază cuvinte frumoase și afecțiune acolo unde se poate.

 

Taur
Te gândești prea mult la iubire, iar când se întâmplă acest lucru s-ar putea să te retragi întrucât vrei să vezi cum stă exact situația.


Este bine să fii sincer cu tine atunci când te simți rănit de partenerul tău. În loc să îți ții sentimentele pentru tine, exprimă-le.

 

Gemeni
Sentimentele negative pe care le-ai trăit își iau în sfârșit tălpășița. Astăzi vezi o lumină la capătul tunelului întunecat, motiv pentru care devii din nou optimist.


Acolo unde nu mai vedeai nicio speranță, realizezi în sfârșit ce poți face pentru a îmbunătăți situația.

 

Rac
Viața ta amoroasă cunoaște o renaștere. Vezi lucrurile într-o lumină cu totul nouă.


Te poți conecta cu cele mai profunde emoții ale tale și găsești pozitivitate în orice situație. Este o zi excelentă pentru romantism și pentru relația ta în general.

 

Leu
Îți dai seama că nu trebuie să fii întotdeauna cel puternic în dragoste. Este în regulă să fii în ipostaza persoanei care are nevoie de dragoste și afecțiune.

 

Fecioară
Zilele proaste te ajută să vezi cât de mult vă sunteți alături unul de celălalt.


Astăzi s-ar putea să nu fie una dintre acele zile uimitor de liniștite, dar atunci când puteți lucra împreună ca o echipă, simțiți o legătură strânsă care vă consolidează legătura. 

 

Balanță
Nu mai vrei să vă certați pentru lucruri mărunte. Uneori nu merită să vă războiți, iar tu ești gata să lași jos ego-ul și nevoia de a avea dreptate.


Ceea ce contează este să găsiți modalități de a vă conecta și de a vă apropia unul de celălalt, în loc să căutați motive de ceartă care amenință armonia relației voastre.

 

Scorpion
Există o problemă despre care vrei și ai nevoie disperată să vorbești, dar nu este ușor să găsești cuvintele potrivite. Astăzi s-ar putea să fii nevoit să te arunci cu capul înainte și să începi să îți împărtășești gândurile.


S-ar putea să te lupți să spui ceea ce ai în suflet, dar acesta poate fi punctul de plecare spre vindecare.

 

Săgetător
Ai renunțat în sfârșit să mai încerci să-ți dai seama care este persoana pe care o iubești. Ți-ai îndeplinit partea ta de a comunica, de a face schimbări și de a încerca să-i fii alături.


Acum, îl vei lăsa să își învețe lecțiile și nu mai vrei să-l salvezi din fața deciziilor proaste.

 

Capricorn

Ai trecut prin mai multe greutăți până cum. Nu te plângi, dar simți o greutate în suflet. Astăzi s-ar putea să îți dai seama că nu vrei să continui să faci totul și ai vrea ca partenerul tău să contribuie și el și să te ajute.

 

Vărsător
Confuzia a dispărut. Știi ce vrei și de ce. A fost nevoie să te lupți puțin cu "ce-ar fi dacă", dar acum că ți-ai dat seama de ce are nevoie și ce vrea inima ta. Te simți mult mai bine în legătură cu următorul pas în relația ta.

 

Pești
Nu este ușor să te desparți de cineva despre care știi că nu vrea să pună capăt relației cu tine. La început, s-ar putea să te temi de reacția lui, dar trebuie să fii sincer cu tine însăți.

Până la urmă, ceea ce contează este cum te simți atunci când te privești în oglindă. Adevărul, Pești, chiar te va elibera.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel