Horoscop - DRAGOSTE, miercuri, 1 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
Dragostea îți oferă un cadou, Berbec. Astăzi, universul este ca o mamă blândă care te încurajează să ai grijă de inima ta și să explorezi ceea ce îți poate aduce următoarea fază a vieții tale.

 

Taur
Binecuvântările se pot simți ca și cum ar fi departe, mai ales după o despărțire urâtă. Cu toate acestea, astăzi, ceea ce părea să te țină departe de fericire nu mai influențează bucuria viitoare.

 

Gemeni
Prietenii pot fi necredincioși, dar eliberează-te de griji atunci când crezi că ți se pot întâmpla lucruri bune pe plan sentimental. Ai încredere că sufletul tău știe pentru ce este menit.

 

Rac

Unii oameni nu învață din experiențele negative. Tu le poți recomanda ce să facă, însă e trebuie să-și aleagă calea, iar tu trebuie să te îndepărtezi.

 

Leu
Universul știe. Lucrurile pe care nu le vedeți sau nu le auziți nu trec neobservate.


Dacă partenerul tău este onest, îi vei descoperi integritatea; dacă ascunde ceva, nu trebuie să mergi la vânătoare după adevăr; acesta are un mod de a ieși la iveală și de a te găsi.

 

Fecioară
Există un timp și un loc pentru orice. Unele situații nu pot fi împărtășite pentru că o persoană trebuie să treacă singură prin ele. Să-i lași iubitului tău spațiul lor este în regulă, deoarece arată respect pentru procesul de vindecare al acestuia.

 

Balanță
Dragoste fără obligații. Trebuie să lași o persoană să meargă și să descopere lucrurile pe cont propriu uneori.

Nu poți controla întotdeauna cât de mult este dispusă o persoană să ofere într-un moment dat, iar dacă nesiguranța sau problemele sale legate de angajament o împiedică să fie într-o relație, atunci prietenia poate funcționa deocamdată.

 

Scorpion
Ia-ți timp pentru tine. Chiar și îndrăgostiții au nevoie să ia pauze unul de celălalt pentru a respira, a-și procesa sentimentele și a se reconecta cu prietenii, familia și hobby-urile.

Planifică o vacanță în care amândoi puteți face lucruri pe cont propriu și apoi sărbătoriți revenirea împreună.

 

Săgetător
Să iubești ceea ce faci și să prețuiești momentul este întotdeauna o decizie minunată.

Îți creezi amintiri și îți construiești o viață care te face fericit. 

 

Capricorn
Ce este o casă fără animale sau plante? Astăzi, ai putea fi îndemnat să extinzi frumusețea locuinței tale prin adăugarea câtorva spații verzi sau prin adoptarea unui prieten cu blană.

Discută lucrurile cu partenerul tău pentru a te asigura că sunteți pe aceeași lungime de undă.

 

Vărsător
Comunicați. Dacă începi deja să vezi viitorul cu jumătatea ta semnificativă, spune-o.


Întotdeauna este plăcut să îți împărtășești visele și să vezi dacă și el simte la fel ca tine.

 

Pești
Dragostea și banii se pot amesteca uneori. Atunci când folosești banii pentru a-ți întreține familia, pentru a-ți crea un viitor sigur și pentru a cumpăra lucruri care adaugă valoare vieții tale, este un subiect minunat de explorat.


S-ar putea să-ți facă plăcere să vorbești despre finanțe cu partenerul tău, chiar dacă în acest moment, sunteți la început, iar banii sunt mai puțini decât ți-ai dori să fie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel