Horoscop - DRAGOSTE, marți, 7 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
Iubirea capătă un tonus spiritual care este deopotrivă stabil și constant. Începi să pui rădăcini adânci în credință pentru a-ți arăta, dragostea adevărată, aducându-te la un nou nivel pe care nu l-ai mai explorat până acum.

 

Taur
Spune la revedere unei prietenii. Relațiile care au rădăcini adânci sunt cele care durează, iar astăzi o prietenie este pregătită să înflorească într-o relație în toată regula. Acesta poate fi lucrul pe care îl așteptai.

 

Gemeni
Iubirile de la serviciu se complică. S-ar putea să te simți în conflict în a permite ca o idilă de la locul de muncă să progreseze spre ceva mai mult. Un mic test îți poate ieși în cale pentru a-ți demonstra abilitatea de a spune "nu" și de a evita conflictul cu ceilalți, dacă dorești să iei oportunitatea mai în serios.

 

Rac
Este timpul să călătoriți. Nimic nu te ajută să îți cunoști viitorul partener ca o călătorie cu mașina. Explorează unde ai vrea să mergi cu persoana iubită pentru a vedea cum se pot programa lucrurile pentru vară.

 

Leu
Găsești ceea ce cauți la o persoană atunci când te aștepți mai puțin. Împărtășește deschis lucrurile la care te gândești și pe care le simți în ultima vreme. Observă cum transparența aduce în viața ta tipul de persoană pe care vrei să o atragi.

 

Fecioară
Viața este mai dulce atunci când există două persoane care se susțin reciproc. Poți oferi o stabilitate minunată unui partener la nivel emoțional și fizic; iar atunci când primești același lucru în schimb, experiența este uimitoare.

 

Balanță
Dragostea poate fi resimțită ca un mini miracol la care nu te așteptai să se întâmple.


Nu trebuie să manipulezi situațiile pentru a întâlni pe cineva pe care trebuie să îl cunoști. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă de tine, de corpul și de mintea ta. Restul se va aranja de la sine.

 

Scorpion
Emoțiile pot fi atât de capricioase, dar atunci când ai decis că un potențial partener este o bijuterie de persoană, este greu să nu te îndrăgostești.


S-ar putea să simți că trebuie să faci multă muncă pentru a câștiga atenția acestei persoane, dar dragostea necondiționată nu necesită nimic altceva decât loialitatea și angajamentul tău.

 

Săgetător
Poți visa și ai și o latură practică. Este greșit să-ți dorești ce e mai bun din toată lumea? Nu, dar pentru a avea o relație creativă, de vis și cu stabilitate financiară, de asemenea, va trebui să fiți dispuși să munciți foarte mult și împreună, ca o echipă.

 

Capricorn
Este bine să discuți despre nevoile și dorințele tale într-o relație și este la fel de important să auzi ce-ți cere partenerul.

Ziua de astăzi aduce multe oportunități de a iubi oameni pe care îi cunoști, dar și persoane pe care nu le cunoști prea bine. Reflectează asupra fericirii și bucuriei tale și continuă să-i servești pe ceilalți.

 

Vărsător
Investighează ceea ce simți. Cum ar putea cineva să știe că ești interesat de el dacă nu spargi gheața? În loc să te îngrijorezi de respingerea lui, trăiește-ți viața în termenii tăi. Vezi unde pot merge lucrurile de aici încolo.

 

Pești
Nu fă compromisuri când vine vorba de dragoste. Spune adevărul cu înțelepciune și amintește-ți că există anumite moduri de a face lucrurile în ceea ce privește dragostea. Ești gata să explorezi mai multe premiere viitoare împreună ca și cuplu. Alege una astăzi și vezi unde se îndreaptă lucrurile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel