Horoscop- DRAGOSTE, marți, 5 septembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Ce diferență poate face o singură zi, Berbec. Astăzi, când Luna se întâlnește cu zodia Uranus în Taur, s-ar putea să vă simțiți puțin impulsiv în dragoste. Ești feroce și independent, dar ești și loial față de cei pe care îi iubești. Când aceste două dinamici se întâlnesc, este posibil să dai impresia că ești inconsecventă și derutantă pentru partenerul tău. Astăzi, este posibil să ai nevoie de spațiu personal, dar fii atent. Uranus te poate împinge să devii prea teritorială sau posesivă în ceea ce privește spațiul tău personal. Abordează situația cu bunătate.

Taur

Un cuvânt folosit pentru a descrie comportamentul tău este încăpățânat, așa că astăzi, când ai Luna în semnul tău se conectează cu Uranus, există o dorință de a face schimbări, dar o parte din tine va fi rezistentă la această idee. Când vine vorba de relații. nu vă plac schimbările bruște sau surprizele. Așadar, dacă ziua va introduce instabilitate, ai putea risca să supracompensezi pentru a readuce echilibrul. Încearcă să fii flexibil în dragoste, acolo unde poți. Când nu puteți, alegeți să rămâneți pașnic și amabil.

Gemeni

Ești atât de spirituală și ai o minte atât de ascuțită. Astăzi, ești curios și dornic să afli mai multe despre partenerul tău. Puteți crește și mai mult în dragoste unul față de celălalt atunci când descoperiți lucruri pe care nu le știați înainte, dar care vă intrigă mintea. Un lucru de care trebuie să ai grijă este să acționezi impulsiv. Cu Luna în sectorul tău de finaluri care se conectează cu Uranus, poți cu ușurință să tai pe cineva din viața ta din cauza fricii sau a furiei. Astăzi, rezistă impulsului de a te despărți din cauza unei certuri bruște. În schimb, puneți întrebări bune și căutați miezul problemei.


Rac

Un lucru pe care îl faci bine este să iubești oamenii. Ești un prieten bun și chiar dacă tu și cineva cu care te-ai întâlnit vă despărțiți, nu ești mai presus de a păstra legătura pentru că îți pasă chiar și după ce lucrurile nu au funcționat. Așadar, astăzi, poate exista un fel de revenire a unui fost (probleme cu Mercur retrograd) în viața ta. Revenirea lor îți poate crea o bulversare emoțională. Poate exista confuzie, dar nu uitați că relațiile trebuie să fie hrănite, iar dacă există o oportunitate de vindecare și încheiere, veți dori să o luați în considerare.

Leu

Controlează-te, Leu. Luna de astăzi în conjuncție cu Uranus te poate face să pui o piedică în persoana ta publică prin reacții exagerate. Astăzi, o schimbare dramatică de percepție poate fi cauzată de faptul că acționezi în mod nepotrivit din cauza sentimentelor rănite și a tensiunii dintre tine și persoana iubită. În loc să presupui că nu te mai iubesc sau că nu mai au nevoie de tine, pune-ți energia spre ceea ce poți controla - tu. Dragostea poate fi imprevizibilă, dar asta nu înseamnă că este mai puțin puternică decât a fost odată. Aveți încredere în partenerul dvs. și respectați-vă suficient de mult pentru a vă păstra calmul, chiar dacă lucrurile nu merg așa cum v-ați dori astăzi.

Fecioară

Trăiești și înveți, chiar și atunci când vine vorba de dragoste și romantism, Fecioară. Luna de astăzi în conjuncție cu Uranus poate favoriza o bulversare bruscă în relația ta, ceea ce face necesar să te gândești la viitor și nu doar la momentul în care te afli. Astăzi poți descoperi o problemă în viața ta amoroasă, dar poți găsi o soluție pe care nu ai fi luat-o în considerare în trecut, pur și simplu pentru că nu a trebuit să o faci. Astăzi, concentrarea ta asupra problemelor poate aduce o schimbare și o surpriză. Foarte bine!

Balanță

Te străduiești pentru egalitate. Asta faci cel mai bine, Balanță, ajuți la găsirea echilibrului în lumea din jurul tău și faci asta și pentru cei pe care îi iubești. Astăzi, dinamica puterii se schimbă în relația ta în această săptămână, iar schimbarea bruscă te poate face să te simți în tot felul de moduri. Lucrurile din relația ta care obișnuiau să funcționeze ar putea avea nevoie să fie reconsiderate și schimbate. Puteți găsi o soluție creativă astfel încât să obțineți amândoi ceea ce vă doriți. S-ar putea chiar să fii surprins de cât de ușor ți-a fost să faci acest lucru.


Scorpion

Astăzi, viața ta amoroasă este în centrul atenției, Scorpion, și cu Luna în conjuncție cu Uranus, se poate simți un pic de off și ușor instabil. Aceste tensiuni pot fi minunate pentru atracția voastră față de celălalt. Ești mai deschis și mai disponibil pentru partenerul tău. Tânjești după o conexiune emoțională și, deși nu te destăinuiești adesea în legătură cu nevoile tale, este posibil să îți divulgi dorința de a petrece mai mult timp singuri împreună în curând.


Săgetător

Ești gata să te eliberezi Săgetător. Pentru tine, aventura, călătoriile și să vezi lumea împreună cu partenerul tău este aproape ca o terapie. Astăzi, Luna în conjuncție cu Uranus scoate la iveală pofta de călătorii din tine. Mintea ta este deschisă pentru a vedea lumea și nu există nimeni cu care te-ai bucura mai mult decât cel mai bun prieten, care poate fi și iubitul tău. Distracție plăcută.

Capricorn

Dorința de a iubi și de a fi iubit este ceea ce te așteaptă în timpul Lunii în conjuncție cu Uranus. Nu te deranjează să fii creativ atunci când îți dorești să îți faci timp cu persoana ta. Știi cât de dificil poate fi să găsești timp pentru a petrece unu la unu împreună, așa că vei profita de ocaziile care apar. Știi că dacă se planifică, se va întâmpla. Luați un angajament în acest sens.

Vărsător

Adori familia, dar s-ar putea ca în ultima vreme să existe câteva momente în care cei mai tineri să facă mai mult decât înainte. Astăzi, ai idei mari care îți sunt benefice ție și celor pe care îi iubești. S-ar putea decide să te muți mai aproape de partenerul tău sau să faci o conexiune cu proprietarul unui magazin și să achiziționezi articole pe care partenerul tău semnificativ le va iubi.

Pești

Ești un visător, Pești, așa că astăzi, când visele tale par să se împlinească. Atunci când găsești o persoană care îți place, deja începi să te îndrăgostești. Nu eziți în a-ți dărui inima, ai tendința de a-ți purta inima pe mânecă, așa că astăzi vei fi primul care va spune: "Te iubesc". Poate fi greu de crezut că vă simțiți atât de apropiați atât de repede, dar este adevărat. Acesta poate fi "alesul tău".Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel