Horoscop- DRAGOSTE, marți, 4 iulie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Ești foarte complicat. Pe de o parte, crezi foarte mult în dragoste, dar unei părți din tine îi place să controleze rezultatele. Problema cu acest lucru într-o relație este că nu poți controla decât o singură persoană - pe tine însuți - iar când încerci să controlezi o altă persoană, o îndepărtezi. Astăzi, mica planetă Pluto te învață această lecție magică despre iubirea fără obligații. Ea se rotește astăzi în partea superioară a hărții tale și îți aduce o nouă credință în ceea ce ar putea fi viitorul dacă ai lăsa frâiele pentru o vreme.


Taur

Nu poți să amesteci lucrurile și să te aștepți ca altcineva să se simtă aproape de tine. Ai tendința de a fi atât de sensibil când ești îndrăgostit încât testezi apele pentru a vedea dacă partenerul tău va observa că lucrurile merg bine - sau nu atât de bine. Când nu o fac, devii complicată și greu de înțeles. Ești la limita îmbufnării! Astăzi vei dori să îi dai indicii celuilalt partener despre ceea ce simți, în loc să speri că îți poate citi gândurile. Tot ce trebuie să faci este să renunți la încăpățânare și să fii mai umilă astăzi.

Gemeni

Ai așteptat atât de mult timp să ai pe cineva pe care să îl iubești și să te iubească la rândul tău, dar uneori, atunci când împingi prea tare o agendă, se poate întoarce împotriva ta. Dragostea este menită să fie organică, nu forțată. Așa că, în loc să vorbești despre ceea ce simți cu persoana pe care o adori, lasă-o să stea în propriile sentimente. Lasă absența să fie limbajul iubirii, astfel încât prezența ta să fie ratată și dorită. În scurt timp, se vor întoarce în fugă la tine... cu brațele deschise.


Rac

Ți s-a frânt inima de câteva persoane pe care le credeai a fi aleasa, iar acum ești îndrăgostită, dar nu îndrăgostită, pentru că ești atât de ocupată să vorbești despre viață și să petreci timp cu o persoană pe care ai făcut-o prietenă. Pentru a-ți deschide inima către iubire, Rac, vei dori să-ți eliberezi timpul. Chiar dacă această persoană nu încearcă în mod activ să te blocheze în mod activ să găsești dragostea adevărată cu persoana ta reală, ea este mereu acolo, în spatele minții tale. Transmiți o vibrație de "indisponibil". Așadar, pentru a-ți găsi sufletul pereche, va trebui să fii singură și liberă. Oricine umple locul de iubit fals trebuie să fie mutat pentru ca tu să poți găsi dragostea adevărată.

Leu

Ați iubit pe cineva, dar v-ați reținut pentru că simțiți că v-ați stabilit. Această persoană este perfectă pentru tine din toate punctele de vedere. Vă înțelegeți bine și vă plac aceleași lucruri, dar nu ești sigură că vrei să îți asumi responsabilitățile de părinte pentru copilul lor. Nu ai recunoaște niciodată acest lucru cu voce tare, dar acesta este adevărul și este ceea ce te-a împiedicat să duci această relație la nivelul următor. Este timpul să te decizi dacă dragostea este suficientă pentru a face un salt de credință și a merge până la capăt sau dacă trebuie să spui la revedere acestei persoane pe care o iubești o dată pentru totdeauna.


Fecioară

Îți pasă de partenerul tău și, oricât de mult te bucuri de timpul petrecut împreună, lipsește o scânteie. Este un caz clasic de "nu ești tu, sunt eu", pentru că tu ești cel care se simte plictisit și lipsit de strălucire. Simțiți că sunteți pregătită să încercați ceva nou - să renunțați la slujbă și să vă începeți propria afacere - dar nu vreți să vă dați cu stângu-n dreptu' și să îi spuneți partenerului dvs. Vă este teamă că va crede că sunteți nebun. Astăzi trebuie să renunți și să le spui ce gândești într-un loc neutru, cum ar fi un restaurant liniștit sau pe verandă, după ce copiii se culcă diseară.


Balanță

Ai atât de multă iubire de dăruit, iar inima ta este atât de mare încât copiii, familia și prietenii nu par întotdeauna suficiente. Așa că te-ai gândit să-ți iei câteva animale de companie, ca să ai ceva simplu de iubit. Va fi o mare responsabilitate, așa că înainte de a te decide să adopți un câine, o pisică sau ceva ce partenerul tău poate nu-și dorește, obține aprobarea familiei.


Scorpion

Ai sperat să fii căsătorit până acum, dar se pare că nu există nimeni care să îți placă suficient de mult pentru a te întâlni, darămite să te căsătorești. Aplicațiile de întâlniri au fost copleșitoare, iar tu te retragi de pe ele. Dar astăzi, s-ar putea să mai încerci o dată vechea școală. Încercarea de a întâlni pe cineva în mod organic nu este de ajuns. Întâlnirile pe nevăzute par să nu ducă nicăieri. Așa că, în loc să aștepți ca dragostea să vină la tine, ar trebui să mergi mai departe și să îți iei abonamentul plătit și să începi să mai încerci o dată.

Săgetător

Astăzi porți cu plăcere titlul de "SINGUR". Ai văzut partea ta de dramă relațională, iar acum nu te mai gândești la dragoste. Vrei să mergi și să vii și să pleci cum vrei tu, după bunul plac. Astăzi familia ta va încerca să te preseze să iei mai în serios întâlnirile. Cu cât ești mai singură, cu atât mai mult îți dai seama că ai găsit ceea ce funcționează pentru tine. Astăzi, pe 4 iulie, sărbătorești libertatea, inclusiv pe a ta.

Capricorn

Ai avut prea multe persoane care ți-au spus că ești imposibil de cucerit doar pentru că ești Capricorn. Devine atât de vechi și obositor. S-ar putea să nu-ți poți schimba data nașterii, dar te poți apleca asupra ei. Astăzi vei pune în biografia ta de dating că ești deschisă să te întâlnești cu persoanele cele mai compatibile cu semnul tău zodiacal: Racul, Taurul și Scorpionul sunt bineveniți!

Vărsător

A trecut aproape un an de când relația ta trecută s-a încheiat și încă mai nutrești sentimente rănite despre cum s-au terminat lucrurile. Te-ai gândit să pui mâna pe telefon și să-i trimiți un mesaj fostului tău prieten pentru a vedea ce mai face, dar ți-e teamă să afli că nu îi este dor de tine în același mod. Discutați mai întâi această idee cu un prieten care vă cunoaște situația. Sau luați în considerare posibilitatea de a vorbi cu un terapeut pentru a afla dacă acesta este lucrul cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Uneori, mintea îți poate juca feste și te poate face să crezi că ai nevoie de o persoană în viața ta. Sau ar putea fi faptul că inima ta este pregătită să mai încerci încă o dată și crezi că ar trebui să știe. Oricum ar fi, asigură-te că primești un sfat solid și înțelept înainte de a fi impulsiv cu acțiunile tale.


Pești

Ai avut atât de multe pe farfurie în ultima vreme, încât dragostea a luat un plan secundar. Astăzi îți asumi acest fapt pentru că nu vrei să-ți pierzi partenerul. Acesta a fost alături de tine și a fost alături de tine la bine și la rău. În loc să le ceri să se ocupe de treburile casnice și de munca grea, îi vei surprinde cu o seară romantică în oraș. Știi ce ai în relația ta, iar prioritatea de astăzi este să te asiguri că partenerul tău semnificativ știe cât de mult este apreciat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel