Horoscop - DRAGOSTE, marți, 4 aprilie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Ești pregătit pentru ca o relație să crească, Berbec. Ești gata să renunți la zidurile emoționale pe care le-ai construit în jurul inimii tale și să-ți lași jos gărzile puternice. Dragostea a devenit un profesor pentru tine; chiar și durerea din trecut devine un loc în care credința poate crește.

 

Taur
Lucrurile au deviat în dragoste, dar a fi descentrat este un proces natural atunci când faci loc unei noi iubiri. Ascultă-ți inima în aceste momente și renunță la nevoia ta de control sau de putere. Uneori, renunțarea este primul pas pentru a avea ceea ce ai nevoie mai mult în viața ta.

 

Gemeni
Este timpul să renunțați la trecut, deoarece ești o persoană diferită față de cum erai înainte. Credința ta în iubire poate fi încă oscilantă, dar atunci când ai un gând negativ despre ceva ce nu poți schimba, ai încredere că viitorul este larg deschis pentru a rescrie povestea vieții tale.

 

Rac
Nu este ușor să simți că ești blocat și că nu te poți despărți de cineva la care țineai, dar de care nu mai ești îndrăgostit. Renunță la acest moment și așteaptă. Răspunsurile despre cum să faci următoarea mișcare vor veni la tine în curând.

 

Leu
Petreceți ceva timp în natură. Un lucru uimitor se întâmplă atunci când vă puteți bucura de timp în natură. Un pic de timp pentru tine te poate ajuta să te simți plin de compasiune față de tine și față de ceilalți. Îți reînvie empatia. Ziua de astăzi poate fi vindecătoare pentru tine, Leu, dacă îți acorzi puțin timp de calitate.

 

Fecioară
Harul este iubire. Atunci când te simți rănit de cineva la care ții, s-ar putea să nu-ți ceară niciodată iertare. Dar poți totuși să ai har în inima ta și să-i eliberezi de judecata ta. Harul este un dar pe care ți-l faci ție însuți și te ajută să-ți protejezi inima de împietrire, astfel încât să poți iubi și să iubești bine.

 

Balanță
Astăzi este un nou început. S-ar putea să afli că vei avea un copil sau poate că vei cunoaște pe cineva nou care să aprindă o scânteie în inima ta. S-ar putea să afli că ești gata să o iei de la capăt și să lași vechile temeri să alunece, astfel încât să te poți strecura într-o nouă relație. Astăzi este o pagină albă, iar tu poți să scrii orice vrei să scrii pe ea.

 

Scorpion
Atunci când cineva îți atrage atenția, este o experiență uimitoare. Misterul iubirii se aprinde în inima ta. Este posibil să începi să visezi cu ochii deschiși la cum ar putea fi viața cu această persoană. S-ar putea să descoperi că fanteziile tale de dragoste renasc și ești gata să vezi ce se află dincolo de zâmbetul lor.

 

Săgetător
Vânturile schimbării sunt aici, mișcându-ți viața amoroasă într-o nouă direcție. Atunci când dragostea începe să te schimbe, vezi în tine însuți asta. Începi să vezi lucrurile care îți plac, dar și cele care nu-ți plac. Ziua de astăzi te încurajează să faci noi alegeri și să fii persoana care știi că poți fi, pentru că ești pregătit.

 

Capricorn
Aceasta este doar o perioadă de tranziție. Când ești între relații, între iubiri sau la începutul încheierii unei relații, totul este nou. Încearcă să te distrezi cu asta. Chiar dacă nu este ușor și te poate face să te simți un pic speriat, se ivesc zorii unei noi zile și intri într-un capitol în care descoperi viața în alți termeni.

 

Vărsător
Dragostea poate fi în dezacord cu ceea ce ești în interior. Atunci când începi să faci compromisuri și înțelegeri cu oamenii pentru că vrei ca ei să fie fericiți, o faci în detrimentul tău? Intuiția ta poate fi tăcută în aceste momente. Când îți vei găsi liniștea, vei ști că ești din nou pe drumul cel bun.

 

Pești
Iubirea nu trebuie să însemne că renunți la libertatea ta. Nu trebuie să vezi iarba ca fiind mai verde de partea cealaltă. Ai puterea de a spune adio singurătății. Poți învăța să găsești un echilibru între timpul petrecut cu prietenii tăi și timpul petrecut cu o nouă iubire. Practică și timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel