Horoscop DRAGOSTE, marți, 28 decembrie 2021

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Horoscop. Află cum stai cu dragostea astăzi, în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Este atât de ușor să te dezamăgești în dragoste, Berbec, și chiar dacă ești practic în anumite chestiuni, chiar și tu te poți lăsa prins în iluzie când Jupiter intră în zodia Pești, sectorul tău de visare. Oricare ar fi marile speranțe pe care le ai despre viitor, ești dispus să riști totul pentru ele. Ai grijă doar ca riscul pe care ți-l asumi să fie bine gândit, deoarece ai putea sfârși prin a fi dezamăgit de lucruri care nu sunt bine planificate.

 

Taur

Jupiter intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de prieteni, iar Taur, acest lucru îți aduce mult noroc. Este posibil să întâlnești pe cineva nou și să te conectezi cu adevărat. Ați putea să vă faceți un prieten minunat. Lucruri grozave vin spre tine începând de acum, iar acesta va fi un an promițător pentru tine în relațiile platonice și romantice în care prietenia este baza.

 

Gemeni

Ești pe cale să devii o persoană populară și cea mai apreciată de toți cei pe care îi întâlnești. Norocul îți surâde pentru că Jupiter intră în zodia Pești, sectorul tău de reputație, și cum această planetă este una a norocului și a bunăstării, darul tău de a vorbi și abilitățile tale de comunicare deosebite îți servesc bine, mai ales pe scena întâlnirilor și în dragoste.

 

Rac

Dacă te-ai simțit un pic blazat sau te-ai pus mai mult la îndoială în ultima vreme, este pentru că Jupiter intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de credințe, și sunt o mulțime de lucruri de rezolvat. S-ar putea să ai niște probleme personale sau așteptări pe care știi că trebuie să le reconsiderezi. Acesta este momentul să lucrezi la aceste domenii personale din viața ta și să vezi ce poți schimba pentru a-ți îmbunătăți viața amoroasă și relația cu ceilalți.

 

Leu

Norocul vine spre tine, iar acest lucru ar putea implica bani, un cec bonus oferit partenerului tău care vă ajută pe amândoi să plătiți niște facturi, sau poate fi printr-o moștenire. Motivul? Jupiter intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de resurse comune, iar atunci când acest lucru are loc sunt de așteptat o mulțime de schimbări. Așadar, fii deschis și dispus să ceri ceea ce ai nevoie și lasă mândria deoparte atunci când ți se oferă ajutor sau un cadou din partea altei persoane.

 

Fecioară

În funcție de locul în care te afli în relația ta în acest moment, pot exista planuri de nuntă, planuri de căsătorie sau o cerere în căsătorie în curând. Jupiter intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de angajament, așa că mult mai multă atenție și concentrare este centrată pe crearea și formarea conexiunilor potrivite. Este puțin probabil să vrei să te întâlnești ocazional, dar, în schimb, să cauți persoane cărora le vezi un potențial adevărat.

 

Balanță

Depășești etapa romantică a iubirii și începi să înțelegi că și relațiile funcționează, iar aceasta este o oportunitate de a crește împreună ca și cuplu. Jupiter intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul îndatoririlor tale zilnice, și sunt multe lucruri pe care le poți observa acum. Probleme care vă ocoleau devin mai evidente, dar sunteți pregătiți să faceți față provocării - în numele iubirii.

 

Scorpion

Cu sau fără un partener, inima ta se îndreaptă spre lucrurile bune care vin odată cu o relație de iubire. Jupiter intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de pasiune, iar acest lucru aprinde flacăra romantismului din inima ta. Urmăriți filme romantice. Bucură-te de cărți cu intrigi emoționante și povești puternice. Îmbrățișează toate lucrurile care comunică ce este și ce nu este dragostea.

 

Săgetător

Jupiter intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău de familie, iar acest lucru ar putea aduce vești despre un bebeluș în viața ta. Vei asista la expansiuni uriașe în casa ta, iar acest lucru ar putea implica găsirea unui nou loc de locuit pe care îl iubești sau o apropiere și o implicare mai mare cu membrii vârstnici ai familiei, inclusiv cu părinții cu care ai putut avea relații tensionate în timpul pandemiei.

 

Capricorn

Vei fi în atenția cuiva mai mult decât de obicei, Capricorn, deoarece Jupiter intră în zodia Peștilor, sectorul tău de comunicare, iar acest lucru poate aduce atât cuvinte pozitive de afirmare, cât și unele bârfe. Ține-ți urechile deschise la ceea ce pare a fi spus despre tine de către ceilalți. Deși poate fi sau nu adevărat, vei găsi interesant tot ceea ce se vorbește.

 

Vărsător

De ce să nu investești într-o terapie matrimonială sau în cărți pe care să le poți parcurge împreună cu partenerul tău? Jupiter intră în semnul zodiacal al Peștilor, sectorul tău al banilor, iar acesta este un moment minunat pentru a investi în relația ta. Poate o croazieră în cuplu sau fă un refugiu matrimonial online. Investește puțin în lucruri care vă apropie mai mult ca și cuplu.

 

Pești

Aveți șansa de a recupera unele pierderi din dragoste, dar și de a vă redescoperi pe voi înșivă, mai ales după un an în care adversitățile în dragoste păreau să fie mai frecvente. Acum, când Jupiter intră în sectorul tău de identitate, primești permisiunea celestă de a încetini ritmul, pe măsură ce încrederea ta crește. Te vei vindeca în domeniile din care ai nevoie să te recuperezi emoțional și, de asemenea, vei simți un puternic sentiment de scop atunci când vine vorba despre cum iubești și pe cine iubești.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel