Horoscop - DRAGOSTE, marți, 26 aprilie. O zodie este la un PAS de DESPĂRȚIRE

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Nathan McBride
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nathan McBride

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - DRAGOSTE- Berbec

Berbec, grijile financiare vă pot distrage atenția de la a simți dragostea pe care o împărtășiți cu partenerul. Este posibil să vă concentrați mai mult pe încercarea de a rezolva problemele legate de cheltuieli. Acest lucru poate declanșa probleme de control pentru dvs. în așa fel încât să fie dificil pentru partenerul dvs. semnificativ de ce v-ați schimbat.

Horoscop - DRAGOSTE- Taur

Taur, v-ați schimbat și s-ar putea să fi depășit anumite lucruri care vă făceau să vă simțiți confortabil. Doar pentru că relațiile tale nu te mai întâlnesc acolo unde ești acum, asta nu înseamnă că i-ai depășit pe toți, ci poate însemna că trebuie să devii mai puternic pentru a putea continua să evoluezi fără să abandonezi angajamentele pe care ți le-ai luat față de cei pe care îi iubești.

Horoscop - DRAGOSTE- Gemeni

Cineva care încearcă să-ți ruineze viața prin bârfe și calomnii poate părea că are toată puterea și controlul, dar un lucru pe care nu-l va avea niciodată, dacă nu i-l oferi tu, este fericirea ta. Nu lăsa pe cineva să-ți răpească bucuria când tot ceea ce pot este de a face este să vorbească despre trecut și să mintă despre viitorul tău.

Horoscop - DRAGOSTE- Rac

Cercul tău de prieteni se schimbă, iar dacă ești singur, acest lucru te-ar putea întâlni cu un pas mai aproape de întâlnirea cu jumătatea ta. Te vei afla în situații care îți permit să interacționezi cu oameni noi și îți oferă o mulțime de lucruri de care să te bucuri; chiar dacă nu ești în căutarea unei noi iubiri.

Horoscop - DRAGOSTE- Leu

Modul în care te vezi pe tine însuți și modul în care te percep ceilalți nu se potrivesc întotdeauna. Poți obține multe beneficii dacă întrebi pe cineva în care ai încredere ce domenii din viața ta ai putea lucra pentru a te îmbunătăți. Partenerul tău ar putea avea un feedback pozitiv să îți dea, iar încurajările sale te pot ajuta să te îmbunătățești nu doar în relația cu el, ci în toate aspectele vieții tale.

Horoscop - DRAGOSTE- Fecioară

O realizare sau o descoperire bruscă despre starea lucrurilor legate de relația ta te poate face să te simți nesigur în privința viitorului. S-ar putea să vă simțiți un pic provocat și să vă puneți la îndoială propriile nevoi și dorințe. Poate că o mică pauză în care să te gândești te poate ajuta să te recentrezi și să-ți limpezești mintea.

Horoscop - DRAGOSTE- Balanță

Dacă relația ta a fost zbuciumată în ultima vreme, un anunț de despărțire ar putea veni în această săptămână. În timp ce auzi că partenerul tău își dorește libertatea poate fi o lovitură pentru ego, este posibil să simți și un sentiment de ușurare știind că vei avea și tu șansa de a te întoarce la anumite lucruri la care ai renunțat pentru a fi într-o relație care nu te făcea fericit.

Horoscop - DRAGOSTE- Scorpion

Scorpion, momentele dificile te vor aduce într-un loc în care îți vei da seama că anumite lucruri trebuie să se schimbe și chiar dacă tranzițiile nu sunt niciodată ușoare, aceasta te va face să te simți mult mai stăpân pe viața ta și îți va da un puternic sentiment de speranță și optomism.

Horoscop - DRAGOSTE- Săgetător

Săgetător, gustul tău unic în materie de relații s-ar putea să te aducă într-un loc în care preferi viața de burlac mai mult decât credeai. Poate fi greu să renunți la dulcea libertate după ce ai experimentat toată distracția care vine odată cu a fi propria persoană și a nu trebui să dai socoteală nimănui în afară de tine.

Horoscop - DRAGOSTE- Capricorn

Certurile și sentimentul constant că nu poți mulțumi o persoană te pot duce într-un loc în care nu mai vrei să te deschizi și să îți împărtășești gândurile și ideile. S-ar putea să ți se pară mai ușor să faci un pas în spate și să lași absența ta să creeze un sentiment de pace pe care nu îl poți obține dacă stai în preajma celuilalt mai mult decât este necesar în acest moment. Poate că distanța vă va ajuta pe amândoi să înțelegeți ce vă face să ajungeți în acest loc și să nu vă înțelegeți.

Horoscop - DRAGOSTE- Vărsător

Vărsător, un fost iubit ar putea încerca să revină în viața ta și acest lucru poate cauza tot felul de probleme în relația actuală. Va trebui să decideți dacă doriți să vă reconectați în detrimentul încrederii partenerilor dvs. Ascunderea faptului că nu simți nimic se va întoarce împotriva ta; fii sincer cu tine însuți, chiar dacă adevărul nu este frumos.

Horoscop - DRAGOSTE- Pești

Uneori trebuie să renunți la ceea ce ai pentru a obține ceea ce îți dorești. Poate fi înfricoșător să o iei de la capăt pentru a fi liber, dar închisoarea unei situații nefericite nu merită sacrificarea liniștii tale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel