Horoscop- DRAGOSTE, marți, 25 aprilie 2023. O ZODIE este îndemnată să spună ceea ce gândește

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Familia este atât de importantă pentru tine, Berbec, încât vrei să te asiguri că toată lumea se simte iubită și prețuită. Astăzi îmbunătățește o conexiune puternică cu familia ta. Faceți lucruri care vă apropie mai mult, cum ar fi să gătiți cina sau să vă uitați la un film în timp ce comandați mâncare la pachet. Când petreci timp de calitate cu familia ta, fă multe fotografii pentru a-ți aminti de momentele petrecute împreună.

Taur

Vorbește deschis, Taur, și nu-ți fie teamă să spui ce gândești. Ai o mulțime de lucruri importante de spus, iar partenerul tău este gata să le audă. Cu Venus într-o poziție puternică astăzi, profită de acest moment și folosește-l pentru a discuta soluții la probleme complexe.

Gemeni

Banii pot fi un subiect serios despre care trebuie să discutați cu partenerul dvs. sau cu o persoană cu care vă întâlniți. Pentru că finanțele sunt în mintea ta, îți dorești să afli ce gândește și ce simte partenerul tău în legătură cu acest subiect delicat. Singur? Este posibil să descoperi noi modalități de a-ți crește veniturile sau să găsești un partener care îți împărtășește obiectivele financiare.

Rac

Este nevoie de timp pentru a trece peste cineva pe care l-ai iubit atât de mult, Rac. În timpul retrogradării lui Mercur, este posibil să nutrești sentimente dure față de un fost pe care nu l-ai iertat pentru că ți-a frânt inima. Astăzi, să treci peste trecut poate fi o luptă. Totuși, încearcă să folosești această oportunitate pentru a renunța la orice sentimente persistente și pentru a merge mai departe cu o perspectivă nouă.

Leu

Iubirea te găsește acolo unde ești și nu este întotdeauna într-un loc la care te-ai aștepta. Astăzi, este posibil să găsești dragostea la locul de muncă sau într-o prietenie. S-ar putea să îți fie greu să recunoști că dezvolți sentimente romantice pentru un prieten platonic. Permiteți-vă să explorați aceste sentimente. Vedeți unde vă conduc. Nu se știe niciodată... s-ar putea ca și ei să simtă la fel.


Fecioară

Întâlnești pe cineva la locul de muncă? S-ar putea să vi se pară un conflict să vă îndrăgostiți de colegul, șeful - sau clientul dumneavoastră. Inima știe ce vrea. Sentimentele tale sunt reale. Fără să vrea, o idilă la locul de muncă ar putea evolua într-o dragoste pe viață. Păstrați lucrurile profesionale, dar nu vă fie teamă să vă explorați sentimentele. Acesta ar putea fi "alesul".


Balanță

Visul tău este să te îndrăgostești de flacăra ta geamănă, sau de cineva care se simte ca un suflet pereche. Astăzi, este posibil să îți găsești sufletul pereche și ar putea fi cineva pe care îl cunoști deja. Această persoană te înțelege cu adevărat și te acceptă așa cum ești. Deschide-ți inima și permite-ți să te conectezi profund cu cineva special. Atunci când stelele se aliniază, poți simți că momentul este potrivit.


Scorpion

Fără a sonda în obiectele personale ale cuiva, cum ar fi un telefon mobil sau un computer, adevărul iese la iveală. Descoperi o aventură secretă și aveai o bănuială că se întâmplă. Realitatea a ceea ce se întâmplă îți pune la îndoială convingerile despre dragoste și relații. Ia-ți timp să reflectezi asupra propriilor valori și priorități înainte de a lua orice decizie. Este posibil să decideți să vă despărțiți sau să încercați să vă confruntați și să rezolvați lucrurile.

Săgetător

Dragostea te așteaptă, Săgetătorule. Nu este imposibil să te îndrăgostești dacă persoana potrivită. Astăzi, este posibil să găsești dragostea adevărată și să simți că nu poți rezista impulsului de a-i spune. Ai întâlnit pe cineva care îți împărtășește simțul aventurii și vrea să exploreze lumea împreună cu tine. Îmbrățișează această conexiune și bucură-te de călătorie; ea te-ar putea duce în locul în care simți că aparții.

Capricorn

Iubirea de sine este atât de importantă, Capricorn. Nu poți subestima puterea de a te iubi pe tine însuți și de a avea grijă de nevoile tale. Trebuie să te iubești pe tine înainte de a putea iubi cu adevărat pe altcineva. Este greu de crezut că aceasta este cheia succesului în relații. Dar pentru tine, astăzi este vorba de a-ți face timp să te concentrezi asupra nevoilor tale și să prioritizezi iubirea de sine.

Vărsător

 Inima ta este pregătită pentru dragoste. Ai nevoie de romantism în viața ta, Vărsătorule. Nu este prea mult să ceri. Chiar dacă ai crezut că ești mulțumit fără ea, o parte din tine tânjește după o conexiune emoțională. Caută-o, iar dacă nu poți convinge pe cineva să fie romantic pentru tine, cumpără-ți flori. Explorează această parte a personalității tale și bucură-te să faci ceea ce te face fericită.

Pești

Pune-te pe primul loc, Pești. Există momente în care trebuie să faci ceea ce este cel mai bine pentru tine. Nu este o decizie ușor de luat. Poate părea chiar egoistă, dar s-ar putea să trebuiască să faci ceea ce este mai bine pentru tine în viața ta amoroasă, chiar dacă asta înseamnă să iei decizii dificile. Ai încredere în intuiția ta și ascultă-ți inima. Faptul că te pui înaintea celorlalți te ajută să câștigi respectul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel