Horoscop - DRAGOSTE, marți, 21 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Aveți un puternic sentiment de încredere în sine, dar, ocazional, un vechi sentiment de îndoială vă poate bântui când vă așteptați mai puțin. Atunci când acea voce interioară a minții îți spune că nu ești suficient de bun pentru cineva care să te iubească, nu asculta, Berbec.


Ziua de astăzi poate fi grea din cauza rănilor nevindecate ale inimii, dar este, de asemenea, o oportunitate mare pentru a fi puternic și încrezător mâine! Rămâi puternic și ține capul sus!

 

Taur
Evită să aduci în discuție o relație din trecut. Deși poate părea potrivit să împărtășești o experiență, îți face rău pe termen lung.


În schimb, apleacă-te asupra momentului prezent și fii cine ești acum. Relațiile și prieteniile tale actuale sunt cele care contează. Lasă trecutul să plece.

 

Gemeni
Atunci când prietenul tău te rănește pentru că este sincer și îți spune ceva ce nu vrei să auzi despre viața ta amoroasă, dar trebuie să știi, nu-l respinge.


Despre asta este vorba în prietenie.

 

Rac
Recunoaște că ești ocupat. Datoria te cheamă. Copiii au nevoie de tine și nu e nicio bonă la vedere. Slujba te face să lucrezi mai multe ore, iar treburile casnice sunt de făcut. Vrei să ieși în oraș și să te întâlnești cu cineva, dar în seara asta nu merge.


Persoana despre care crezi că ar putea fi "alesul" primește testul final - este sau nu înțelegătoare? Iar tu ai ocazia să vezi dacă este capabil să facă față încercărilor din viața ta într-un mod care să te susțină.

 

Leu
Nu este ușor să recunoști că mariajul tău nu funcționează. Ați făcut un jurământ în fața prietenilor și a lui Dumnezeu să vă iubiți pentru totdeauna, dar acum sunteți amândoi într-o relație distrusă și vă întrebați ce a mers prost.


Dacă vreți să mai lucrați un pic, ziua de astăzi este ideală pentru a vă programa o întâlnire cu un consilier de cuplu pentru tine sau pentru voi doi. Dacă nu credeți că mai puteți continua așa, ziua de astăzi aduce o energie de susținere pentru a discuta cu un avocat pentru a stabili următorii pași.

 

Fecioară
Nu renunța și nu ceda în fața cuiva doar pentru că te-ai săturat să spui nu. Ai muncit din greu pentru lucrurile pe care le-ai câștigat în viață. Despărțirea înseamnă să pierzi un prieten, o relație, iar acum te întrebi dacă trebuie să pierzi și restul.


Nu uita că "nu" este o propoziție completă.

 

Balanță
Ai ales să fii cu această persoană pentru că ai văzut un viitor și ai iubit ceea ce a făcut pentru inima ta. Acum, vezi diferențele și te întrebi cum de se atrag două opuse unul pe celălalt.


Este o oportunitate de aur pentru a crește și a deveni o persoană mai bună alături de partenerul tău. S-ar putea să nu fii de acord cu totul, dar poate fi distractiv să descoperi lumea prin ochii lui.

 

Scorpion
Dragostea înseamnă muncă, iar uneori lucrul în echipă poate fi distractiv, iar alteori poate fi o corvoadă. Astăzi, s-ar putea să nu îți placă "munca de iubire", dar recompensa poate fi satisfăcătoare.


Faceți tot ce puteți pentru a rezolva problemele. Planificați o cină în oraș cu unicul scop de a discuta unele dintre conflictele voastre. De asemenea, planificați o seară de întâlnire doar pentru a vă distra.

 

Săgetător
Ne alegem dragostea pe care credem că o merităm, iar unul dintre motivele pentru care s-ar putea să alegi un model care nu reușește să vadă toate lucrurile frumoase pe care le ai în interior este că încă te agăți de o minciună din trecut. Cineva care ți-a spus că ești de neiubit a primit mult mai multă putere decât merita.


Meriți să fii iubit în toate modurile în care ești, inclusiv adorându-ți toate defectele și imperfecțiunile. Este ceea ce te face să fii un pachet complet.

 

Capricorn
Vrei să-ți mulțumești părinții cu persoana cu care te întâlnești, dar s-ar putea să nu fie posibil. Ai dorințele tale, iar individualitatea ta unică face important să te îndrăgostești de cineva care te completează.

Astăzi, când auzi că partenerul tău nu este "suficient de bun" sau că și-ar dori ca partenerul tău să se comporte altfel, ia-o cu binișorul. 

 

Vărsător
Chiar și după ce ți-ai cerut scuze, este greu să uiți ceva ce spune o persoană odată ce ți-a înțepat inima sensibilă.


Vei avea nevoie de ceva timp pentru a uita ceea ce poți ierta. S-ar putea să nu mai vezi persoana pe care o iubești în aceeași lumină ca înainte. Sentimentele tale sunt prea crude. Dacă lucrezi la emoțiile tale, cu timpul, s-ar putea să reușești să treci peste ceartă și să predai situația universului pentru a rezolva restul.

 

Pești
Ieșirile la câteva întâlniri pe săptămână pot fi foarte costisitoare.


Adevărul este că nu trebuie să îți cheltui tot venitul disponibil sau să te îndatorezi pentru a încerca să impresionezi pe cineva de care îți place. Fii tu însuți. Frumusețea ta naturală și personalitatea ta dulce sunt toată bogăția de care ai nevoie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel