Horoscop - DRAGOSTE, marți, 21 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Uneori ești neliniștit când vine vorba de dragoste. Astăzi, poate fi dificil să nu acționezi un pic impulsiv când vine vorba de a merge spre ceea ce îți dorești într-o relație. Atunci când greșești și îți dai seama, fii dispus să recunoști acest lucru.

Taur

Există o pierdere de încredere. Unele emoții sunt greu de înlăturat, chiar dacă nu poți defini motivul. Astăzi, un sentiment că ceva este ascuns poate fi pe. mintea ta. Investigați acest lucru.

Gemeni

Iubirea este blândă, plină de compasiune și bunătate. Cu Venus în Berbec, se poate crea tensiune în prieteniile tale și, cât timp încă îl ai pe Marte în semnul tău, furia poate ieși la suprafață fără să vrei. Păstrează aproape de inima și de mintea ta ce este cu adevărat dragostea.

Rac

Încrederea ta primește un impuls și îmbrățișezi o credință fermă în respectul de sine. Îți este mai ușor să fii în contact cu valorile tale personale, iar acest lucru se transpune astăzi în relațiile tale.

Leu

Nu vă puneți pe gânduri când vine vorba de dragoste. Este posibil ca intuiția ta să se simtă ca și cum ar fi un pic mai puțin bună astăzi din cauza unui weekend prelungit sau a prea multor alte lucruri care se întâmplă. Ocupă-te de nevoile tale emoționale și fizice pentru a evita să devii obosit și vulnerabil atunci când ai nevoie să fii puternic din punct de vedere emoțional.

Fecioară

Forța ta interioară nu te va dezamăgi. S-ar putea să nu știți cum să stabiliți o limită clară cu o persoană pe care o iubiți. Nu este ușor să spui nu unui prieten sau partenerului, dar odată ce cuvintele au fost rostite, este mult mai ușor să îți întărești dorințele.

Balanță

Oamenii se îndepărtează atunci când lucrurile într-o relație nu mai au sens pentru ei. Este posibil ca tu sau partenerul tău să aveți nevoie de timp pentru a vă gândi mai bine. Spațiul nu trebuie să fie o amenințare, ci un ajutor pentru claritate mentală și emoțională. Adu-ți concentrarea și valoarea înapoi la tine însuți.

Scorpion

Întotdeauna există un înger păzitor care te veghează atunci când îți faci treaba cu dragostea. Acest ajutor spiritual îți dă putere să mergi mai departe atunci când te simți obosit și obosit. Îți oferă încurajare atunci când drumul iubirii pare lung și greu de făcut.

Săgetător

Cineva special îți atinge coarda sensibilă și îți oferă un cadou de dragoste romantică pe care ți-ai dorit mult să îl experimentezi. Astăzi, inima ta se trezește la mai mult decât o simplă prietenie. Începe să se formeze o relație adevărată, cu rădăcini adânci.

Capricorn

Cuvintele, atunci când sunt comunicate sub formă de text, poartă un tip de autoritate pe care poate că nu vă dați seama că vi se pare dură sau dificilă. Este posibil să dorești să-ți dăruiești sinceritatea cu blândețe, luându-ți timp să citești expresia de pe fața partenerului tău în momentul în care o primește.

Vărsător

O comunicare excelentă te ajută să te simți mai atașat și mai îndrăgostit de cineva special. Există o anumită armonie în interacțiunile voastre de astăzi care încurajează dragostea. Chiar și atunci când dezvăluiți părți din voi înșivă care nu vă plac, sunteți bine primiți.

Pești

Să-ți acorzi timpul cuiva într-o relație nouă este distractiv, dar există momente în care poți avea rezerve și îndoieli cu privire la viitor. Dacă această relație nu este potrivită pentru tine, Pești, nu te reține din teamă. Există o abundență de iubire acolo pentru tine și trebuie să fii suficient de curajoasă pentru a ieși să o găsești.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel