Horoscop- DRAGOSTE, marți, 18 iulie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Ești pregătit pentru iubire, Berbec, și, sincer să fiu sincer, visezi de mult timp la ceva romantic. Pe măsură ce Luna intră în Leu, latura ta romantică este gata să exploreze potențialul relației tale. Îți dai seama că mintea ta a fost la alte lucruri, dar astăzi vrei să recuperezi timpul pierdut cu o conexiune pasională. Va trebui să îți domolești dorința de admirație din partea partenerului tău și să îi acorzi și tu puțină atenție. Îmbrățișează căldura și spiritul ludic din relațiile tale de astăzi, în timp ce nutrești legăturile emoționale care vă apropie. Amintiți-vă că nu este vorba numai despre voi; voi doi puteți face din această zi o zi frumoasă împreună.

Taur

Aveți o personalitate atât de plină de suflet, iar atunci când starea de spirit vă lovește exact cum trebuie, latura dvs. iubitoare se revarsă fără prea multă provocare. Nu te poți abține, Taur ... dragostea senzuală este ceea ce faci cel mai bine. Așadar, astăzi, partenerul tău va avea parte de un răsfăț. În această fază, Luna în Leu îți aprinde dorința de iubire și afecțiune, iar tu nu te reții. Tânjești după loialitate și stabilitate și ai găsit ceva ce prețuiești în relația ta. Astăzi, du-ți latura creativă la următorul nivel în sens romantic; exprimă-ți sentimentele cu generozitate. Înainte de a-ți da seama, vei aprofunda conexiunea emoțională pe care o împărtășești cu partenerul tău și îți vei împlini și propria dorință de apropiere.

Gemeni

Soare și curcubee, Gemeni, asta îți rezervă ziua de azi, cu Luna în Leu. Astăzi, viața ta amoroasă devine dinamică și incitantă, iar tu te regăsești acolo unde îți dorești în dragoste și romantism. Gata cu nopțile singuratice pentru tine și ajungi să îi oferi ceva deosebit partenerului tău. Cauți stimulare intelectuală și îți dorești un partener care să te provoace mental; dar tu ești cel care scoate la iveală acest lucru prin felul în care asculți și te implici în conversații. Îmbrățișează spontaneitatea și lasă-ți latura jucăușă să strălucească, favorizând un sentiment de bucurie și aventură în relațiile tale. Acolo unde au existat lacune în relația dvs. veți constata că se produce o schimbare în care intimitatea începe să prindă din nou rădăcini.

Rac

Nu poți obține întotdeauna ceea ce îți dorești într-o relație, Racule, dar respingerea din partea partenerului tău poate fi unul dintre cele mai bune lucruri care ți s-au întâmplat în ultima vreme. Incapacitatea sau lipsa de dorință a partenerului tău de a face lucruri cu tine te poate determina să îți satisfaci nevoile de prietenie în altă parte, iar acest lucru îți poate deschide ușa către conexiuni mai profunde cu prietenii tăi pe care le-ai neglijat când a început relația voastră. Luna în Leu îți amplifică emoțiile și îți intensifică dorința de iubire. Cauți recunoașterea și vrei să te simți apreciat de partenerul tău. Îmbrățișează-ți autenticitatea și exprimă-ți nevoile cu încredere, permițându-i partenerului tău să te sărbătorească și să te susțină.

Leu

Te vei simți extraordinar în următoarele zile, Leu, iar când încrederea ta primește un impuls, te exprimi romantic în toate modurile potrivite. Ești fermecător și seducător în mod natural. Este momentul să ieși în oraș și să te amesteci dacă ești singură, sau dacă ești în prezent într-o relație, bucură-te de o dragoste fierbinte de vară cu partenerul tău. Luna intră în semnul tău și îți sporește magnetismul natural. Energia ta radiantă atrage dragostea fără efort. Totuși, nu te concentra doar asupra celorlalți, Leu. Amintește-ți să practici iubirea de sine și lasă-ți generozitatea să se extindă și asupra ta.

Fecioară

Ți-ai stabilit niște standarde destul de înalte pentru tine, Fecioară, și uneori te întrebi dacă nu cumva din acest motiv este atât de greu să întâlnești pe cineva cu care să te potrivești. Astăzi, te întrebi de ce întâlnirile trebuie să fie atât de dificile. Îți dorești doar o conexiune autentică cu o conversație semnificativă, este prea mult de cerut? Poate ... dar astăzi, poate că nu. S-ar putea să dai peste un vechi prieten care îți apreciază intelectul și îți apreciază atenția la detalii. Astăzi, ia în considerare să lași garda să cadă puțin. Adevărata dragoste s-ar putea să nu fie găsită cu o persoană pe care nu o cunoști prin intermediul unei aplicații de pe telefon. S-ar putea să îl întâlnești pe Alesul într-o persoană pe care o cunoști dintotdeauna. Fii vulnerabilă, Fecioară, și deschide-ți inima pentru ceva familiar care te-ar putea surprinde.

Balanță

Tu ești Balanța, echilibristul, armonizatorul relațiilor. Așa că, atunci când constați că oamenii nu se înțeleg în familie sau între prieteni, este de-a dreptul sfâșietor pentru tine. În această perioadă, Luna în Leu evidențiază dorința ta de armonie și echilibru în relații, iar tu ești dispus să faci un efort suplimentar pentru ca acest lucru să se întâmple. În ceea ce te privește, știi că, dacă continui să atragi drame în viața ta, nu vei putea atrage dragostea pe care ți-o dorești. Astăzi, încearcă să vezi partea pozitivă a lucrurilor, chiar dacă nu este ușor de făcut. Caută o iubire care să fie atât pasională, cât și armonioasă. Profită de farmecul tău natural și de natura ta diplomatică. Dacă ceilalți nu vor cultiva conexiuni profunde, poți crea o frumoasă poveste de dragoste pe cont propriu, chiar dacă ești doar tu, un serial la televizor și cel mai bun prieten cu blană.

Scorpion

Ești intensă, iar când Luna intră în Leu îți intensifică latura romantică atât de mult încât nu poți lăsa să treacă ziua fără să petreci timp cu iubirea ta. Vei sări în cercuri pentru ca romantismul să se întâmple. Luna într-un semn de foc fixat asemănător îți alimentează dorința de a avea o conexiune intensă, iar diseară este noaptea în care o faci să se întâmple. Cauți profunzime și autenticitate emoțională și știi că trebuie să te sacrifici uneori pentru a petrece timp împreună. Există programe de lucru care intră în conflict cu întâlnirea din această seară. Dar nimic nu este exclus pentru relația voastră în această seară. Veți conduce, veți comanda mâncare la pachet, atâta timp cât seara se va încheia cu voi doi unul în brațele celuilalt.

Săgetător

Este timpul să te bucuri de puțină aventură, iar astăzi te gândești la călătorii și la destinații noi, poate o croazieră sau o călătorie internațională peste hotare. Cu Luna în Leu, viața ta amoroasă devine aventuroasă și pasională, așa cum îți place să fie. Îți dorești să te distrezi, iar astăzi este ziua în care îți faci planuri pentru acest weekend, dacă nu poți să te strecori acum într-o aventură. Ceea ce face ca tu să fii atât de ușor vârful de lance al unui weekend frumos este optimismul tău și dragostea pentru lucruri noi. Ai o listă de lucruri pe care ai vrea să le faci și îți poți inspira partenerul cu entuziasmul tău de a le face pe toate înainte de sfârșitul verii. Dacă dragostea a fost puțin cam lipsită de strălucire în ultima vreme, astăzi vei crea o relație care să se dezvolte prin aventură și experiențe comune. 

Capricorn

Uneori muncești prea mult. În această fază, Luna în Leu te încurajează să găsești un echilibru între muncă și dragoste. Căutați un partener care să vă susțină ambițiile, dar trebuie să îi sprijiniți și nevoia de iubire și afecțiune. Este grozav să ai în viața ta o persoană care îți înțelege dedicarea, dar nu te pierde atât de mult în această situație. Îmbrățișează latura mai moale a sprijinului iubitor. Tipul de iubire care îți spune să iei o pauză, să te relaxezi și să vă bucurați împreună de un răsărit de soare. Poate părea incomod la început, dar pentru asta lucrați, nu-i așa? Pentru a trăi o viață de care vă puteți bucura. Așadar, fii deschis la ambele părți ale comunicării și fă-ți timp pentru romantism. Lasă-ți partenerul să fie cel care hrănește dragostea care se aliniază cu obiectivele amândurora, chiar dacă acestea nu arată la fel.

Vărsător

Relațiile au nevoie de viziuni pentru un viitor și este atât de ușor să te concentrezi pe partea romantică, atunci când ești îndrăgostit, dar este mult mai mult decât atât pentru a fi un cuplu puternic. Da, este un lucru incitant să te îndrăgostești. Ați găsit o persoană care vă face inima să tresară și asta este ceea ce ați sperat. Acum, cu Luna în Leu, viața ta amoroasă devine vibrantă și incitantă și este tot la ce te poți gândi. Este timpul să te gândești la scopul relației tale. De ce crezi că v-ați întâlnit în acest moment al vieții? Cum vă vindecați unul pe celălalt. Poți vedea un viitor cu această persoană și, dacă da, unde duce călătoria voastră?

Pești

Ai atât de multă dragoste de dăruit, iar când reușești să găsești pe cineva care poate face față profunzimii sentimentelor tale, este aproape o ușurare că nu l-ai speriat. În timpul Lunii în Leu, inima ta se trezește și fanteziile tale romantice se intensifică. Ai o dorință atât de profundă de conexiune emoțională, încât poate fi dureros pentru tine când nu o obții. Acest lucru face parte din natura ta sensibilă, iar jumătatea ta semnificativă ar putea să nu înțeleagă că atunci când îi trimiți mesaje puțin mai mult decât de obicei, este vorba de faptul că ai nevoie ca ei să te facă să știi că ești iubită. Astăzi, simte-te confortabil cu inima ta plină de compasiune și creează un spațiu sigur pentru vulnerabilitate. A-ți dori intimitate emoțională în relațiile tale nu este un lucru rău, iar jumătatea ta semnificativă s-ar putea să nu aprecieze nevoia ta de astăzi, dar îi va fi dor de tine mai târziu, când vei fi plecat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel