Horoscop - DRAGOSTE, marți, 18 ianuarie. O ZODIE va primi ceea ce are nevoie

Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa usplash
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa usplash

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Luna intră în casa ta solară a plăcerii, dar te bucuri așa cum ar trebui sau îți faci timp pentru dragoste? Dacă nu, aceasta este șansa ta de a prioritiza fericirea din viața ta. Planifică o ieșire cu cineva la care ții. Fă-ți un scop în a-ți explora hobby-urile sau să nu mai lucrezi atât de mult în fiecare săptămână în detrimentul unei vieți echilibrate.

 

Taur

Când vine vorba de protejarea oamenilor pe care îi iubești, ești primul care se oferă voluntar pentru acest rol. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, casa ta solară a căminului și a familiei, iar acest tranzit poate aduce cu sine unele greutăți în casă, care necesită ca încăpățânarea și curajul tău să se manifeste într-un mod la care nu te așteptai - stâncă în mijlocul furtunii.

 

Gemeni

Calculează-ți cu atenție mișcările, Gemeni. Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de comunicare, iar pălăvrăgeala ta se poate simți ca un răcnet astăzi.Poate că nu intenționezi să te exprimi atât de puternic, dar sunt momente în care chiar și sfaturile blânde sunt primite ca sugestii prea asertive. Așadar, nu o lua personal dacă primești o mică lovitură atunci când încerci să ajuți. Nu este vina ta. De data aceasta, poți da vina pe Lună.

 

Rac

Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul tău de proprietate personală, iar latura ta teritorială iese la iveală în următoarele zile și este important să îți amortizezi abordarea și să nu te dai prea tare. S-ar putea să preferați cuvântul "al meu" și să doriți să stabiliți cine deține ce sau cine este responsabil pentru ce, mai ales dacă vă aflați în mijlocul unei despărțiri, al unui divorț sau al unui fel de petiție legală în care proprietatea este împărțită.

 

Leu

Luna va tranzita semnul tău zodiacal în următoarele zile, iar acest lucru se întâmplă o dată pe lună. Atunci când ai Luna în semnul tău poate fi o perioadă emoțională în care vrei să te schimbi și să te eliberezi de obiceiurile din trecut, de lucruri pe care le-ai făcut și care îți sunt familiare, dar care nu mai funcționează pentru tine în dragoste și în relații. Începeți să implementați mici schimbări în viața voastră care au cel mai mult sens. Această fereastră de timp poate aduce conștientizarea a ceea ce trebuie să faci în restul lunii înainte ca Soarele să intre în sectorul tău de angajamente - aducând o nouă dragoste sau revigorând o relație existentă.

 

Fecioară

Luna intră în semnul zodiacal al Leului, sectorul dușmanilor tăi ascunși. Cineva ar putea crede că îți face o farsă, Fecioară, și s-ar putea chiar să îi vezi acțiunile la un kilometru distanță. Fii prevenită că o abordare fermă s-ar putea întoarce împotriva ta și ar putea duce la încheierea relației cu totul, deoarece tranzitul Lunii se opune și lui Saturn, Mercur retrograd și Venus.

 

Balanță

Luna intră în casa ta solară a prieteniilor și în această fază lunară, exact când Luna Plină aduce schimbări oportune și necesare. Este posibil ca cineva să facă o ieșire din viața ta, iar pentru tine, acesta este momentul să îți iei rămas bun.

 

Scorpion

Luna intră în semnul zodiacal al Leului, casa ta solară a carierei și a statutului social. Ești gata să îți asumi un nou rol în viața ta, dar înainte de a-l prelua pe acesta, va trebui să renunți la ceea ce erai înainte. Aceasta este o perioadă de tranziție de la Luna Plină la Luna Nouă. Așadar, pe măsură ce trece fiecare zi, încetul cu încetul, vei începe să te vezi într-o nouă lumină și vei deveni mai confortabil cu asumarea unor responsabilități mai mari decât cele pe care le aveai până acum.

 

Săgetător

Luna intră în semnul zodiacal al Leului, casa ta solară a studiilor superioare, iar aceasta este o energie spirituală. Ce ai crezut în trecut, dar știi că nu mai crezi? Ești o persoană prosperă, pe deplin adaptabilă, dinamică și mereu în căutare. Cereți universului înțelepciune și discernământ. Vei primi ceea ce ai nevoie.

 

Capricorn

Luna casa ta solară a resurselor comune. Nu te mira dacă zilele următoare vin cu un fel de anunț, o scrisoare prin poștă sau un fel de întâlnire în care se dezvăluie un secret sau se anunță o resursă, se termină. Adevărul poate fi deranjant, însă și util. Capricorn, înveți să accesezi noi piețe sau să primești ajutor de la alții pe care nu l-ai fi căutat niciodată, făcând din această provocare o binecuvântare deghizată.

 

Vărsător

Să recunoști că nu te mai implici într-un proiect, o relație sau o situație nu va fi ușor, Vărsătorule, dar cel mai bine este să recunoști cu voce tare, astfel încât să înceapă procesul de încheiere. Odată ce Luna intră în casa ta solară a angajamentului, este timpul să treci în revistă pasiunea care s-a diminuat. Urmarea ta a devenit afectată, iar dacă nu ai de gând să faci ceea ce spui, atunci lasă-i pe alții să facă loc cuiva care o va face.

 

Pești

Luna intră în casa ta solară a îndatoririlor zilnice, iar tu, Pești, trebuie să te întrebi dacă este important pentru tine să îți asumi mai mult decât ceea ce ești cu adevărat capabil să duci la bun sfârșit. Ziua ta vine doar cu 24 de ore, Pești. Și, chiar dacă inima ta este la locul potrivit, nu încerca să te înghesui în atât de multe sarcini. Păstrează lucrurile simple.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel