Horoscop - DRAGOSTE, marți, 15 februarie. O zodie TREBUIE să își stabilească prioritățile

Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa unsplash
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa unsplash

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Viața ta amoroasă primește un impuls foarte necesar în direcția cea bună, Berbec, și indiferent de ceea ce ai de făcut, motto-ul tău va fi "dacă există voință, există o cale".Ziua este perfectă pentru conversații, plimbări lente și pentru a cunoaște pe cineva nou. Luna în Leu evidențiază creativitatea și spiritul ludic, și poate că începe să se dezvolte o poveste de dragoste cu rădăcini de prietenie.

 

Taur

Latura ta orientată spre familie iese puternic la iveală, iar faptul că rămâi aproape de ceea ce știi îți aduce un sentiment de apartenență. Siguranța, securitatea și predictibilitatea sunt cuvintele cheie pentru tine astăzi și s-ar putea să dorești să investești mai mult timp și energie în cultivarea unei vieți casnice îmbucurătoare pentru tine și pentru oamenii pe care îi iubești.

 

Gemeni

Ai darul vorbirii în timp ce Luna este în Leu, iar o parte din tine ar putea avea atât de multe de spus, dar există și o sensibilitate inteligentă care ține sub control excesul de discuții. Este posibil să descoperi că ai o abilitate naturală de a citi în situații, ceea ce îți permite să joci un rol de susținere în viața prietenilor și familiei tale, în cazul în care au nevoie de sfaturi.

 

Rac

Unde vă plasați valorile și includeți timp pentru dumneavoastră? Luna în Leu aduce în atenție bunurile personale și, cu Venus care îți trece cu vederea sectorul angajamentelor, este timpul să faci ceva ce îți place. Aceste tipuri de experiențe sunt modul în care parteneriatul te învață să prețuiești timpul pe care îl ai pentru tine. Folosește-ți timpul liber pentru a te răsfăța cu o baie cu spumă sau cu o rutină de autoîngrijire la domiciliu. 

 

Leu

Ești în emoțiile tale, Leu, iar curajul crește pe măsură ce Luna în semnul tău te trezește la ceea ce poți face pentru a-ți îmbunătăți viața. S-ar putea să începi să vezi ce trebuie să te schimbi și sarcinile pe care trebuie să le gestionezi pentru a-ți atinge obiectivele. Saturn se află astăzi vizavi de Lună, invitându-te să îți structurezi timpul într-un mod care să promoveze echilibrul între muncă, distracție și iubire. S-ar putea să constați că îți este mult mai ușor să stabilești prioritățile.

 

Fecioară

Un domeniu din viața ta în care animozitatea a prins rădăcini poate începe să se manifeste astăzi și chiar dacă îți dorești să ierți și să uiți, există câteva legături relaționale în care reconcilierea este improbabilă. Ești optimist, dar mai este mult de lucru pentru a reconstrui ceea ce a fost distrus. Chiar dacă tu ești dispus, ceilalți s-ar putea să nu fie la fel de deschiși.

 

Balanță

O conversație importantă ar putea fi la orizont, mai ales dacă ești curios să afli dacă ai sau nu șanse să fii cu cineva care îți place. Dacă ai sentimente puternice de afecțiune și adorație pentru un prieten, curajul de a-ți dezvălui sentimentele ar putea avea loc în timp ce Luna se află în Leu. S-ar putea să-ți fie greu să reziști confortului pe care îl împărtășești cu cineva pe care îl cunoști de mult timp.

 

Scorpion

Cuvintele de afirmare și faptul că știi că partenerul tău de viață te respectă sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți iubit și adorat astăzi. S-ar putea să dorești mult timp să îți demonstrezi capacitatea de a prelua conducerea în relația ta, asumându-ți unele dintre responsabilitățile mai mari ale casei. este o zi bună pentru a discuta cu partenerul tău orice schimbări semnificative pe care ai vrea să le faci în relația ta, deoarece se poate ajunge la un potențial compromis.

 

Săgetător

Săgetător, în ciuda naturii tale cinice când vine vorba de dragoste, ai putea fi plăcut surprins să descoperi că ai făcut o conexiune de suflet pereche. Deși pot exista obstacole prezente care să facă imposibilă urmărirea sentimentelor tale, faptul că ai trecut de la negaționist la credincios este suficient.

 

Capricorn

Este nevoie de multă încredere pentru ca tu să îți ascunzi mândria și să recunoști că ți-ai dat seama că ai greșit.Este posibil să fi nutrit niște resentimente și să le fi ascuns în spatele unor lucruri care îți maschează durerea, dar astăzi găsești o modalitate de a trece peste toate acestea în relația ta. Acesta poate fi momentul în care ești în sfârșit gata să renunți la control și să o iei de la capăt din nou din motive întemeiate.

 

Vărsător

Este important să îți amintești că tu și oamenii pe care îi iubești sunteți în aceeași echipă. În acest moment treci printr-o perioadă de creștere emoțională în care independența ta are prioritate. Acest lucru poate forma o barieră între tine și partenerul tău semnificativ, dar numai dacă o lași. Doar pentru că ai nevoie să faci lucrurile în felul tău nu înseamnă și că persoanele care te iubesc cel mai mult trebuie să fie glazurate. Încercați să mențineți un echilibru.

 

Pești

S-ar putea să depui un efort suplimentar astăzi pentru a face ceva pentru partenerul tău semnificativ pe care acesta îl poate face pentru el însuși. În timp ce la început acest lucru poate părea a fi ceea ce trebuie să faci, fii atent, Pești...Resentimentul și sentimentul de a fi folosit poate începe cu ușurință să se instaleze atunci când acolo nevoile lor au o prioritate față de ale tale și Eclipse întreaga zi cu munca ocupată și sentimentul că nu ești apreciat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel