Horoscop - DRAGOSTE, marți, 13 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Yana Lizunkova
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Yana Lizunkova

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Te-ai înscris în dragoste și în această nouă relație, așteptând ca tu și partenerul tău să fiți alături unul de celălalt la bine și la rău. Astăzi, te vei simți extrem de sensibil dacă lucrurile par unilaterale. Îți dorești respect reciproc, iubire și susținere, și toate lucrurile bune.

Taur

Săptămâna aceasta, dragostea ta se apropie mai mult, în timp ce te lupți cu un dușman cunoscut - așteptările pe care ți le pun alții. Tradițiile familiale și credințele religioase sunt rigide de onorat atunci când amândoi vă simțiți puternic oprimați de ele. Veți lucra în echipă pentru a salva aparențele și pentru a păstra pacea. La sfârșitul zilei, sunteți acolo unul pentru celălalt, indiferent de situație.

Gemeni

Partenerul tău care te cere în căsătorie este o decizie uriașă pe care nu trebuie să o iei cu ușurință. În timp ce simțiți bucuria de a vă petrece viața împreună pentru totdeauna, luați în considerare impactul pe care îl poate avea asupra viitorului vostru amestecul de familii, vieți și finanțe.

Rac

Vrei să-ți găsești sufletul pereche, Racule, iar într-o lume plină de oameni, încerci să-ți găsești "alesul". Să te hotărăști cu cine să te asociezi este o decizie importantă. Nu vrei să alegi pe cineva pentru că te simți singur. Vrei să alegi din inimă, dar să conduci cu capul.

Leu

Îți dorești o relație sănătoasă și ești dispus să faci tot ce este necesar pentru a îndrepta lucrurile cu partenerul tău. Terapia poate fi o modalitate de a ajunge acolo, dar dacă doar unul dintre voi este dispus să meargă la o programare, se poate simți descurajant. Nu renunța, totuși, Leu. Mergi pe cont propriu. Poate că se va simți încurajat să meargă mai târziu la cineva cu tine.

Fecioară

Romantismul este drăguț, dar îți dorești și un partener care să facă treburile împreună cu tine și să te ajute să plătești facturile. Partea de dragoste care este practică și pragmatică este esențială pentru tine în această săptămână, așa că vorbește despre cum ar putea arăta acest lucru atunci când vei fi pregătit.

Balanță

Cineva trebuie să fie liderul în relație. Deși poți schimba responsabilitățile și rolurile în funcție de punctele forte și de slăbiciunile tale, există momente în care trebuie să se ia o decizie, iar o persoană trebuie să o facă singură. Astăzi, s-ar putea să trebuiască să fii tu acea persoană.

Scorpion

Conversațiile dificile sunt rareori ușor de parcurs, dar o abordare calmă și grijulie vă poate duce departe. Începeți prin a vedea lucrurile din punctul de vedere al partenerului dvs. O întâlnire a minților poate fi, de asemenea, o modalitate de a atinge inimile celuilalt dacă mergi înainte cu o mentalitate de iubire.

Săgetător

Creați un plan de economii pentru viitorul dumneavoastră. Tu și partenerul tău vreți să cumpărați o casă și să puneți lucrurile la punct, astfel încât viața voastră să se simtă în siguranță și sub control. Săptămâna aceasta, gândește-te cum să reduci cheltuielile și să economisești bani. Este posibil să doriți să discutați cu un consilier pentru a vedea care este cea mai bună cale de a începe.

Capricorn

Maturitatea nu este ceva ce poți forța, dar circumstanțele te pot face să simți că zilele de activitate fără fantezii încep să se strecoare în spatele tău. Obligațiile față de muncă, partener și familie sunt mereu în fața ta. Se întâmplă multe, dar te descurci, Capricorn. Îți vei da seama de lucruri pe parcurs.

Vărsător

Trecutul poate fi un subiect serios, dar să vă expuneți nemulțumirile legate de un fost prieten sau coleg de serviciu nu este întotdeauna cea mai bună modalitate de a vă aborda nevoia de a vă descărca. Ia în considerare posibilitatea de a vorbi cu un consilier de încredere, cu un consilier sau cu o persoană despre care știi că va păstra lucrurile pentru sine. Trebuie să vorbești, așa că fă-o în cel mai bun mediu pentru tine.

Pești

Un prieten mai în vârstă poate fi acolo ca un umăr pe care să te sprijini. Experiența, înțelepciunea și curajul lor vă ajută să vă înfruntați temerile legate de viață și dragoste. Prezența lor este un dar care te ajută să te simți mai puțin singur.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel