Horoscop - DRAGOSTE, marți, 1 noiembrie. O zodie trece printr-o despărțire

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Takahiro Sakamoto
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Takahiro Sakamoto

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Pasiunea este profundă pentru tine, Berbec, iar intensitatea pe care o resimți astăzi s-ar putea să te ia prin surprindere. La fel de mult cum îți place un mister bun, horoscopul dragostei de astăzi pentru tine aduce elemente de seducție și intrigă.Singur? Este o zi perfectă pentru a te uita la filmul tău romantic preferat în timp ce mănânci mâncare reconfortantă și te bucuri de puțin timp singur.

Taur

Taur, nu te gândi prea mult la lucruri. Dragostea te poate găsi oriunde te-ai afla și chiar dacă nu este ușor să întâlnești pe cineva special, vei dori să îți păstrezi inima deschisă.Cu atât de multe planete în semnul zodiacal al Scorpionului, pregătită sau nu, dragostea adevărată este după colț. Anul acesta ar putea fi momentul în care îți vei găsi pe cineva special.

Gemeni

Obiceiurile pe care le găsești adesea adorabile la un partener te pot deranja cu ușurință astăzi. Mâine va fi mai bine. În loc să anulezi totul, cere spațiu.

Rac

Rac, nu realizezi niciodată cât de uscat este sufletul tău și cât de mult tânjești după romantism până când bunătatea cuiva nu te atinge într-un mod puternic. Sentimentele se trezesc pe neașteptate pe măsură ce te reconectezi cu o parte din tine pe care ai uitat-o și pe care o credeai pierdută.

Leu

Leu, fiecare familie are partea ei de secrete adânci și întunecate. Oricât de dificile ar fi, ți-au construit perspectiva și sunt ceea ce îți face viața unică. Ai învățat să te dezvolți din ele și vezi valoarea de a rămâne împreună în vremuri grele.

Fecioară

Fecioară, împărtășirea secretelor poate fi o modalitate prin care afli cât de împletiți sunteți tu și sufletul tău pereche unul cu celălalt. Poate fi ca și cum v-ați cunoaște de o viață, dar abia v-ați întâlnit. Universul a orchestrat romantismul vostru ca și cum dragostea ar fi fost scrisă în stele.

Balanță

Balanță, vrei să găsești cadoul perfect și s-ar putea să nu fie ușor de făcut. Cu toate acestea, astăzi s-ar putea să aveți un noroc extraordinar. Ceea ce căutați vă așteaptă. Așadar, fă un efort suplimentar pentru a-l găsi.

Scorpion

Scorpion, cunoaște-te pe tine însuți. Cu cât te descoperi mai mult pe tine și cine ești, cu atât îți va fi mai ușor să îți dai seama că ai întâlnit pe cineva care este perfect pentru tine. Dragostea nu se va ascunde de tine, dar este mai greu de recunoscut dacă o cauți fără cunoștințele potrivite.

Săgetător

Săgetător, sfârșiturile sunt dificile și atunci când trebuie să te desparți de cineva pe care încă îl iubești, îți imprimă o amintire în inimă pentru totdeauna. Această durere sufletească va schimba cine ești și poate chiar defini părți din tine. Dar, ca în toate experiențele, te va ajuta să devii persoana care trebuie să fii atunci când vei găsi în sfârșit dragostea vieții tale.

Capricorn

Capricorn, atunci când un prieten își mărturisește dragostea pentru tine, iar tu nu simți același lucru, poate fi un sentiment extrem de inconfortabil.Totul se schimbă, acum s-ar putea ca intențiile lor să nu mai fie aceleași față de tine, deoarece dorința lor este de a avea o relație adevărată. S-ar putea să vă fie greu să creați spațiu, pentru că vă va lipsi prezența lor. Dar, un prieten adevărat face adesea ceea ce este corect, chiar și atunci când doare.

Vărsător

Vărsător, zvonurile de la locul de muncă despre o aventură îți pot apărea astăzi. Atunci când bârfele se răspândesc ca un foc de paie, este mai bine să te dai la o parte până când se răcesc. Fă tot posibilul să nu spui nimic, deoarece orice intervenție sau conversație pe care o ai ar putea să se întoarcă împotriva ta. Păstrează-ți opiniile pentru tine. Tăcerea este plasa ta de siguranță.

Pești

Peștilor, nimănui nu-i place să vorbească despre politică, religie sau subiecte negative. Dar, atunci când îți cauți un partener, este important să știi că sunteți pe aceeași lungime de undă. Poate fi riscant să întrebi pe cineva ce crede, pentru că s-ar putea să nu fiți de acord, dar nu ai prefera să știi acum decât mai târziu?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel