Horoscop - DRAGOSTE, luni, 6 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
Berbec, lucrurile nu au mers așa cum v-ați dorit. Unele persoane din viața ta sunt mai mult decât un prieten. Și chiar dacă doare să închizi ușa unei potențiale iubiri, este mai bine să accepți adevărul cu privire la sentimentele tale.

 

Taur
Taur, iubirea de sine este primul pas spre dragostea adevărată. Dacă nu-ți place cine ești, cum te poți aștepta ca ceilalți să-ți aprecieze valoarea? Până la urmă, tu atragi spre tine ceea ce ești.

 

Gemeni
Gemeni, un vis a murit. Despărțirea nu este niciodată ușoară, dar atunci când te vindeci din această experiență, înțelepciunea pe care o dobândești te va însoți toată viața. Și altcineva va beneficia de creșterea ta.

 

Rac
Rac, nu mai da mai mult decât primești. Unele situații îți cer să dai aceeași cantitate de energie pe care o primești. Dar, uneori, trebuie să dai mai puțin pentru a vedea dacă o relație va muri fără efortul tău.

 

Leu
Leu, este în regulă să treci la o nouă relație, chiar dacă nu poți uita un fost. S-ar putea să îți ia ceva timp să înlocuiești amintirile distruse cu altele noi. Nu mai acorda mai mult timp unei persoane care nu merită loialitatea ta.

 

Fecioară
Fecioară, vechile obiceiuri mor greu. Să-i spui unui fost iubit cât de rănită ești nu te va ajuta. În loc să încerci să convingi pe cineva să își ceară scuze, lasă tăcerea să vorbească de la sine. Mergi mai departe.

 

Balanță
Balanță, uneori o aventură devine mult mai mult decât atât. Atunci când îți dai seama că ai găsit ceva special la o altă persoană, merită să investighezi dacă relația voastră poate merge dincolo de o prietenie.

 

Scorpion
Iubirea are nevoie de timp pentru a crește, așa că tratați-vă relația cu grijă tandră, evitând glumele neplăcute și jocurile de putere.

 

Săgetător
Este important să vă luați câteva lucruri de pe suflet. Astăzi, eliberează-te de energia negativă și deschide-te cu privire la preocupările tale. Lucrurile încep să se îmbunătățească atunci când te confrunți frontal cu o problemă cu intenția de a o rezolva.

 

Capricorn
Banii nu pot cumpăra dragostea sau prietenia. Iluzia apropierii poate fi confundată cu cadourile și alte acte de bunătate. Vedeți dincolo de lucrurile materiale pentru a explora cât de adânc vă merg emoțiile unul pentru celălalt.

 

Vărsător
Este timpul să te maturizezi. Dragostea este un joc pe care oamenii îl joacă, dar când ești gata să te așezi la casa ta și să întemeiezi o familie sau să ai o relație de tip unu la unu, nu numai că ți se schimbă perspectiva, ci și toate celelalte lucruri.

 

Pești
Renunță la persoana care îți irosește timpul. Ai atât de multă iubire de dăruit, Pești. Așa că, dacă o persoană te contactează doar atunci când vrea ceva, ia în considerare posibilitatea de a lăsa apelurile și mesajele sale să fie ignorate. Nu ai timp de pierdut cu relații care nu te duc nicăieri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel