Horoscop - DRAGOSTE, luni, 6 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec

Astăzi pot apărea lupte pentru putere, unde echilibrul trebuie găsit prin respect și înțelegere reciprocă.

Fii sensibil la sentimentele partenerului tău, chiar dacă acesta pare să nu fie afectat de energia tensionată de astăzi.

 

Taur

Este timpul să vă puneți câteva întrebări importante despre viață, scop și modul în care percepeți viitorul.

Cu Pluton în casa solară a credințelor, este posibil să privești relația ta cu o perspectivă nouă și o conștientizare ascuțită.

 

Gemeni

Este ceva în neregulă? S-ar putea să simțiți o schimbare în relația voastră, dar nu vă puteți da seama de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Secretele au un mod ciudat de a ieși la iveală. Nu trebuie să cauți răspunsurile, Gemeni; ele vor veni la tine atunci când vei fi pregătit.

 

Rac

Nu trebuie să pui presiune nici pe nite, nici pe partenerul de viață.

Este posibil să simți un sentiment puternic de a te angaja față de cineva cu care abia ai început să te întâlnești. Dorința de a avea un titlu sau de a ști unde te afli este puternică astăzi.

 

Leu

Astăzi, emoțiile copleșitoare te pot lovi atunci când simți că ai atâtea de făcut și nu ai suficient timp.

Vei dori să te menții în ritm, dar și să îi dai partenerului tău un avertisment că starea ta de spirit sau energia poate fi prinsă de chestiuni legate de muncă.

 

Fecioară

Romantismul de astăzi se simte diferit și mult mai interesant pentru tine.

Parteneriatul tău merge într-o nouă direcție, iar aceasta ar putea fi turnura  pe care sperai să o vezi la partenerul tău.

 

Balanță

Încearcă să nu fii prea critic cu privire la locul în care locuiești, la situația ta familială sau la situația în care se află lucrurile în viața ta.

Treci prin niște tranziții serioase în casa și în căminul tău. 

 

Scorpion

O conversație v-ar putea duce la un nou nivel în ceea ce privește înțelegerea reciprocă și dorința de a fi împreună.

Această discuție poate deveni intensă destul de rapid, dar păstrează-ți un comportament rece și rămâi deschis și transparent pentru a profita la maximum de timpul petrecut împreună.

 

Săgetător

Uneori, cuplurile se ceartă și se ceartă din cauza banilor; astăzi, este posibil să simți o latură posesivă, teritorială a partenerului.
Poate exista o mică luptă în zona cine plătește ce, dar folosește acest timp pentru descoperiri și pentru a subînțelege problemele de fond care vă afectează relația.

 

Capricorn

Te-ai schimbat și, ca urmare, s-a schimbat și tot ceea ce există în viața ta. "Noul tu" își dorește lucruri diferite față de ceea ce ți-ai imaginat inițial. În cazul unei relații de lungă durată, s-ar putea să te întrebi cum se potrivește parteneriatul tău cu această nouă imagine și cum să vă construiți împreună, ca o echipă, viața visurilor voastre.

 

Vărsător

Renunțarea la trecut, mai ales după ce ai pierdut pe cineva drag, necesită mult timp, dar se pare că acum ești pregătit să renunți la câteva cârje emoționale pentru a mai experimenta încă o dată dragostea într-un mod nou.

 

Pești

O prietenie ar putea da semne de promisiune ca fiind ceva mai mult. Este posibil să observi o scânteie între tine și un prieten care ar putea indica faptul că amândoi sunteți gata să vă ridicați relația la un nivel superior.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel