Horoscop - DRAGOSTE, luni, 31 octombrie. O zodie trebuie să renunțe la așteptări

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Nathan McBride
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nathan McBride

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Dragostea pare un vis, Berbec, în care o parte din tine nu poate crede că viața ta merge atât de bine astăzi. Acum, că Jupiter a reintrat în Pești, trecutul poate veni urlând pentru a-ți aminti cât de departe ai ajuns. S-ar putea să primești vești de la un fost iubit înainte ca luna să se termine - dacă este sau nu cel cu care ar trebui să fii, totul depinde de cât de mult prețuiești schimbările tale.

Taur

Prietenii vă ajută să vedeți cât de frumoasă poate fi lumea chiar și după ce ați trecut prin suferință. Înveți să renunți la așteptări și la sentimentele rănite. Acestea sunt pietre de hotar pentru o călătorie mai luminoasă și mai expansivă în viața ta amoroasă - iubirea de sine.

Gemeni

Munca poate fi o modalitate de a vă distrage atenția. Este bine să ai un pic de distragere a atenției atunci când ești singur. Să ți se reamintească faptul că ai o viață plină este un mod plăcut de a începe ziua cu dreptul. Totuși, este posibil să îți dorești să fii cu cineva, dar din cauza unor circumstanțe sau a unor lucruri care nu depind de tine, astăzi nu a fost posibil să ieșiți și să vă bucurați de puțin timp împreună.

Rac

Unirea a doi oameni este o experiență minunată. Inimile voastre încep să se contopească unul cu celălalt în timp, iar aceasta este o chemare la iubire într-un mod profund pasional și plin de compasiune. Pe măsură ce continuați să vă apropiați unul de celălalt, ajungeți să descoperiți lucruri pe care ceilalți nu au ocazia să le vadă. Acestea sunt momentele pe care trebuie să le prețuiești.

Leu

Ai ocazia să faci lucrurile un pic diferit acum, deoarece Jupiter în Pești îți permite să ai o a doua șansă cu cineva pentru care ai sentimente profunde. Ai învățat de la distanță și ai șansa de a-i arăta iubitului cât de mult ai muncit la tine.

Fecioară

Dragostea adevărată nu moare niciodată, dar poate descoperi noi modalități de exprimare. S-ar putea să nu te împaci niciodată cu un fost iubit care ți-a frânt inima cândva, dar poți ierta și poate chiar să decizi că nu te deranjează să păstrezi legătura și să fiți doar prieteni.

Balanță

O relație sănătoasă este ceea ce vă străduiți să aveți. Ești gata să îmbrățișezi pe deplin toate lucrurile bune pe care ți le poate aduce persoana potrivită din viața ta. Va fi esențial să vă amintiți că, uneori, a fi alături de o persoană înseamnă și a-i accepta defectele și neajunsurile . Când totul este nou nu le vezi clar, dar cu timpul le vei vedea clar ca lumina zilei. Vei dori să îi iubești la fel?

Scorpion

Nu toate iubirile pasionale ajung să aibă un început ușor, dar doar pentru că relația voastră a fost un pic cam zbuciumată de la început nu înseamnă că va fi mereu așa. Cu planeta norocoasă în sectorul tău de romantism, ai șansa de a încerca ceva nou și de a dovedi că dragostea ta merită să lupți pentru ea.

Săgetător

Atunci când nu te aștepți să devii părinte, este o mare surpriză să afli că se va întâmpla acest lucru. Viața se poate simți ciudată și totuși atât de frumoasă în același timp. Acesta este momentul tău  de a te întreba pe îndelete ce anume îți dorești într-o relație sau de la o relație în acest moment.

Capricorn

Atunci când un secret este spus și iese la lumină, poate fi stresant, dar dragostea adevărată nu-ți reține trecutul împotriva ta. A învăța să te adaptezi la ceea ce ai împărtășit nu este o formă de respingere.
Este posibil să aibă nevoie de timp pentru a procesa lucrurile, dar apoi pot alege să fie cu tine indiferent de situație. Rămâi optimistă, deoarece lucrurile se rezolvă adesea mai bine decât ai plănuit.

Vărsător

Norocosul de tine, Berbec. Ai parte de o surpriză din partea unei persoane care s-a îndrăgostit de tine. Cineva îți poate cumpăra un cadou înainte de a fi ziua ta de naștere.Aveți un admirator minunat care vrea să vă dăruiască lumea. Norocos!

Pești

Ceea ce credeai că este o relație ușoară poate deveni brusc mai serioasă. Atunci când Jupiter a intrat în semnul tău zodiacal, ți-a dat un impuls de încredere, iar acum că ambele s-au consumat în sfârșit, lucrurile au început să devină din ce în ce mai reale pentru tine. Ești lămurit în legătură cu ceea ce vrei și ai nevoie și cu modul în care vei urmări acest lucru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel