Horoscop DRAGOSTE, luni, 3 ianuarie 2022

Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa usplash
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa usplash

Horoscop. Află cum stai cu dragostea astăzi, în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Faceți schimbări importante? Uneori, cei mai apropiați oameni sunt ultimii care observă cum faceți un efort de îmbunătățire. Nu te preocupa de recunoașterea lor în acest moment, fă ceea ce ți se pare potrivit pentru viața ta.

 

Taur

Vă simțiți blocat când vine vorba de dragoste? Percepția ta contează și îți poate încadra punctul de vedere înainte ca adevărul să aibă măcar șansa de a se dezvălui. Începe să îți spui ceva diferit despre situația ta și vezi dacă asta te ajută să îți deschizi inima într-un mod nou.

 

Gemeni

Până nu se schimbă totul și s-ar putea să constați că lumea ta se simte întoarsă cu susul în jos. Haosul care se pregătește acum se va dovedi favorabil pentru tine. Vei fi atât de surprins că ceea ce credeai că ai nevoie este de fapt un obstacol, iar ceea ce ai nevoie este mai puțin decât ai cerut.

 

Rac

Este timpul pentru o schimbare, iar o parte din această schimbare presupune să fii mai independent. Desprinderea de identitatea unei relații poate fi un rollercoaster emoțional, dar tu ești propria ta persoană, Rac, iar pentru a fi completă într-o relație, trebuie să fii completă și în interiorul tău.

 

Leu

Cine are nevoie de o iubire disfuncțională când poți avea o poveste de dragoste sănătoasă și înfloritoare? Schimbați povestea în relațiile voastre și începeți să alegeți mai bine când vine vorba de prieteni, cunoștințe și dragoste.

 

Fecioară

Respiră o nouă energie în viața ta sentimentală, Leu. Ai făcut mereu același lucru, iar viața ta amoroasă a rămas și ea la fel. O mică schimbare de rutină îți poate schimba complet șansele de a întâlni pe cineva.

 

Balanță

Se pot face mișcări importante în această perioadă, Balanță. Un transfer poate fi la orizont. Schimbări de reședință sau conversații despre un nou loc unde să locuiești pot apărea atunci când Venus se conjunctează cu Pluton, planeta transformării în sectorul tău de familie. Este un moment excelent să te uiți la noi dezvoltări sau la apartamente mai aproape de rude sau de locul tău de muncă.

 

Scorpion

Uneori, oamenii se răzgândesc cu privire la sentimentele lor și nu le mai pasă așa cum o făceau înainte. Fracturile din relația voastră pot începe să se vadă și poate exista o oportunitate de a accepta adevărul și de a rezolva problemele pentru a le rezolva, îndreptându-vă spre vindecare sau redefinind relația voastră de dragoste ca fiind doar de prietenie.

 

Segetător

Nu vă fie rușine să vă puneți standarde înalte sau să vă faceți griji că ceilalți vă vor considera materialist. Contează banii în dragoste? Pentru tine, da. Săgetător, ceea ce prețuiești este important și este nucleul atașamentului tău emoțional față de lucruri care ar putea defini pe cine alegi să iubești și de ce.

 

Capricorn

Un suflet pereche? Nu este imposibil, dar poate părea un vis imposibil atunci când ai întâlnit deja atât de mulți potențiali parteneri, doar pentru a descoperi că lucrurile nu au mers așa cum ai sperat. S-ar putea să nu mai cauți și, Capricorn, este atât de amuzant că acesta este adesea momentul în care întâlnești "alesul".

 

Vărsător

Este evident, Vărsătorule. Ceva trebuie să se schimbe, nu-i așa? An nou, tu nou... și unul dintre acele domenii ale vieții care au fost atotcuprinzătoare a fost munca. Plângerile partenerului tău că nu te vede niciodată în aceste zile sunt auzite, așa că acum este timpul să te relaxezi puțin și să te bucuri de niște momente de îmbrățișare pentru a te reconecta cu partenerul tău.

 

Pești

Atunci când dragostea intră în viața ta, este atât de ușor să faci din partenerul tău prioritatea numărul unu și să uiți că ai și prieteni. Astăzi, tensiunea care necesită un echilibru între prietenii și romantism devine evidentă și este timpul să găsești echilibrul potrivit în viața ta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel