Horoscop - DRAGOSTE, luni, 3 aprilie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Sărbătoriți dulceața vieții și a iubirii. Priviți mai adânc în relația voastră. Explorați sensul neexploatat al lucrurilor. Vedeți ceea ce inima voastră știe cu încredere lăsând garda jos și lăsând lucrurile să se întâmple în termenii lor.

Taur
Ai găsit persoana pe care o căutai. Ai încredere în ceea ce simți. Inima ta știe ce este real și ce nu este. Ea poate spune când ești acolo unde trebuie să fii sau când ceva nu ți se pare corect. Există un sentiment de confort, iar lucruri uimitoare încep să se întâmple atunci când cedezi în fața acestui sentiment.

Gemeni
Dragostea este un miracol care îți ia inima prin surprindere. Putem deveni atât de nerăbdători când vine vorba de relații. Încercăm să forțăm lucrurile să se întâmple înainte ca momentul să fie potrivit sau ne agățăm de o persoană despre care credem că ne va oferi ceea ce avem nevoie și ne dăm seama mai târziu că nu era potrivită pentru noi. Astăzi, miracolul se desfășoară în sfârșit, ceea ce s-ar putea să te ia prin surprindere. O parte din tine a renunțat să mai creadă că poți avea ceea ce îți dorești. Acum, că momentul este aici, îmbrățișează-l și bucură-te de faptul că te afli la locul și momentul potrivit.

Rac
Așteptarea sufletului tău pereche poate părea un proces lung, dar vei găsi acea persoană atunci când amândoi veți fi pregătiți. Viața și inima ta vor deveni sanctuarul lor. Așa că treaba ta este să te pregătești pentru a fi iubitul care știi că poți fi. Fă alegeri înțelepte astăzi și elimină încet obiceiurile nesănătoase care împiedică o relație de legătură plină de încredere și emoții profunde.

Leu
Ai încredere în sentimentele tale, Leu. Emoțiile tale te vor ghida înainte. Nu trebuie să forțezi o chestiune sau o relație care ți se pare inoportună pentru tine. Dar, atunci când simți că dragostea te-a condus într-o direcție greșită, stabilește o intenție clară. Imaginează-ți tipul de relație pe care îți dorești cu adevărat să o ai. S-ar putea să o ai cu această persoană sau poate că această relație te va conduce la partenerul tău pentru totdeauna. Scopul zilei de astăzi este de a conduce prin intenție și de a alege să ai încredere în tine, chiar dacă îți este frică.

Fecioară
Ai câștigat inima partenerului tău. Oamenii spun că dragostea ar trebui să fie simplă, dar s-ar putea să nu ți se pară atât de ușor să fii alături de iubirea ta adevărată. S-ar putea să trebuiască să treceți prin câteva greutăți, dar relația voastră poate deveni mai puternică dacă gestionați fiecare moment cu grijă și îl folosiți pentru a vă arăta sprijinul și dragostea unul față de celălalt.

Balanță
Dragostea te învață lucruri. Te maturizezi din durere și suferință în fiecare zi în care înveți să iubești pe cineva. Te maturizezi și devii o persoană mai înțeleaptă și mai blândă. Astăzi, dragostea și dorința ta de a învăța din greșeli se extind. Simți un puternic sentiment de angajament de a face parte dintr-o echipă, în loc să ai grijă doar de tine însuți.

Scorpion
Persoana potrivită din viața ta îți va da un sentiment de energie vindecătoare. Există un anumit tip de plăcere pe care o simți când ești cu persoana potrivită. Viața pare puțin mai ușoară. Conversațiile curg. Îți poți da seama că sunteți făcuți unul pentru celălalt din cauza modului în care lumile voastre se potrivesc și a modului în care universul pare să facă loc relației voastre.

Săgetător
Ceva care obișnuia să vă rănească nu vă mai ustură ca înainte. Ești mult mai puternic acum. Când se întâmplă lucruri, le simți cu mult înainte de a se petrece și ai învățat cum să eviți problema și, uneori, să nu te implici. Astăzi, îți exerciți dreptul de a face ceea ce este mai bine pentru tine. Este posibil ca dragostea să te fi rănit în trecut, dar astăzi, folosești acele lecții ca pe o piatră de hotar și simți un puternic sentiment de putere.

Capricorn
S-ar putea să faci o mișcare importantă în relația ta. Poate că tu și partenerul tău veți începe să explorați ideea de a vă muta împreună. Schimbarea este bună. Schimbarea îți permite să renunți la trecut și să creezi un viitor definit de noua versiune a ta îndrăgostită de o persoană lângă care te simți complet, întreg și văzut.

Vărsător
O călătorie cu iubitul tău este un mod minunat de a începe această nouă lună. S-ar putea să nu puteți pleca acum într-o aventură. Dar planificarea în avans și așteptarea cu răbdare a datei de plecare poate fi o lecție minunată de răbdare. Amândoi aveți nevoie de ceva bun pe care să îl așteptați cu nerăbdare.

Pești
Viața poate fi stresantă, iar aceste emoții se pot canaliza în relația ta atunci când te simți copleșit. Acordă-ți permisiunea de a face greșeli. Pe măsură ce înveți să fii blând cu tine însuți, extinzi această dragoste și grijă și asupra celorlalți. Ești doar un om și nimeni nu se așteaptă ca tu să faci totul bine de fiecare dată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel