Horoscop- DRAGOSTE, luni, 29 mai 2023. IUBIREA cere responsabilitate pentru o ZODIE

Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Astăzi, sprijinul vine la tine din ceruri pentru a te ajuta să insufli un sentiment de pace în mijlocul haosului. Mercur se ciocnește cu Uranus în sectorul tău de proprietate personală, dar norocos ești tu, Berbec. Primești sprijin din partea lui Saturn, care ar putea reprezenta un prieten iubitor și util care să te ajute să aplanezi lucrurile.


Taur

Nu vă lăsați să vă lăsați atras în haos. Astăzi, lupta ta începe din interior. Este posibil să ai parte de câteva accese de teamă și îndoială care îți amenință fericirea în dragoste și în interiorul tău. Alege să te ridici deasupra lor. S-ar putea să te simți într-un anumit fel, Taur, dar nu uita că tot tu ești cel care alege cum să reacționezi.

Gemeni

Te gândești prea mult la lucruri, Gemeni, iar acest lucru poate reprezenta o problemă în viața ta amoroasă. Atunci când te gândești prea mult timp la o problemă, aceasta poate deveni mai mare decât este cu adevărat. Poți fi limitat în mod inconștient și poate proiectezi trecutul în prezentul și viitorul tău. Astăzi, încercați să nu vă permiteți să ajungeți acolo.

Rac

Astăzi nu va fi ușor să obții atenția pe care o dorești de la o persoană pe care o iubești. Cu Soarele de astăzi în cuadratură cu Venus, este posibil să ai impresia că lucrurile din viață sunt mai importante pentru partenerul tău decât dragostea ta. Astăzi, Mercur în conjuncție cu Uranus te poate face să vorbești mai deschis despre asta cu un prieten, pentru a-ți limpezi mintea. Atenție: asigură-te că este cineva în care ai cu adevărat încredere.


Leu

Dragostea cere responsabilitate. Romantismul înseamnă mai mult decât să te distrezi, să te bucuri de momentele frumoase și să nu ai probleme. Astăzi, planeta care te guvernează, Soarele, vorbește într-un mod negativ cu Saturn, care îți amintește să preiei conducerea și în viața ta amoroasă într-un mod în care s-ar putea să nu te simți confortabil să o faci. În loc să te împingi înapoi pentru a evita ceea ce crezi că nu este al tău de gestionat, apleacă-te. Mergeți mai presus și dincolo.

Fecioară

Astăzi, minciunile nu vor trece neobservate, Balanță. De fapt, oricine încearcă să te înșele sau să îți conteste simțul onestității ar putea fi luat prins prin surprindere de poziția ta intransigentă atunci când minciunile lor sunt demascate. Reconstrucția încrederii după ce a fost spulberată nu este o sarcină ușoară, deoarece iertarea poate veni mai ușor decât uitarea fărădelegilor care au avut loc.

Balanță

Dragostea te cheamă,  dar îți cere dedicarea. În timp ce călătorești pe parcursul zilei, o dorință profundă se poate trezi în tine, obligându-te să te angajezi din toată inima într-o cauză care îți aprinde pasiunea. Lasă această energie să te ghideze spre eforturi semnificative care se aliniază cu dorințele tale cele mai intime. Nu uitați, dragostea adevărată necesită adesea efort și devotament pentru a înflori.


Scorpion

Ți-a luat un minut să realizezi ce simți cu adevărat pentru o persoană specială. S-ar putea să nu fi observat. că a existat chiar o conexiune din cauza faptului că erai atât de ocupat cu viața ta. Dar, pe măsură ce praful se așterne în lumea ta, mintea ta începe să înregistreze că există ceva aici între tine și un prieten - ar putea fi vorba de dragoste?

Săgetător

Săgetător, îți prețuiești cu adevărat "timpul pentru mine", savurând momentele de singurătate și de auto-reflecție. Astăzi, s-ar putea să simțiți o înclinație puternică de a vă prioritiza căutările personale prin crearea unei distanțe față de ceilalți. Este un moment în care trebuie să te prioritizezi pe tine și nevoile tale, permițându-ți să te concentrezi pe propria creștere și bunăstare.

Capricorn

Căutând stabilitate în dragoste, este posibil să întâlnești o experiență contrastantă astăzi, Balanță. În ciuda faptului că te confrunți cu câteva momente nefavorabile, nu le permite să îți împiedice plăcerea de a fi aproape de cineva special. Profită de această șansă pentru a-ți demonstra dedicarea și angajamentul de nezdruncinat față de partenerul tău. În fața provocărilor, dorința ta de a rămâne conectat și de a trece peste dificultăți îți poate aprofunda aprecierea pentru legătura pe care o împărtășiți.

Vărsător

Vărsătorule, dragostea ia o turnură electrizantă pe măsură ce Mercur se aliniază cu Uranus în a patra ta casă. Fii deschis la surprize neașteptate în chestiuni de suflet, care aduc conversații stimulante și idei inovatoare în relațiile tale. Bucurați-vă de neconvențional și lăsați scânteile conexiunii intelectuale să aprindă o călătorie pasională în viitor.

Pești

Pești, dragostea ia o turnură palpitantă pe măsură ce Mercur se aliniază cu Uranus în a treia ta casă. Pregătiți-vă pentru surprize interesante în comunicare și conexiuni mentale, aprinzând scântei de chimie intelectuală. Așteptați-vă la conversații stimulative și întâlniri neașteptate care favorizează o înțelegere mai profundă și o legătură emoțională. Vei experimenta magia conexiunilor neașteptate în dragoste.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 29 mai 2023, 11:08 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience