Horoscop - DRAGOSTE, luni, 27 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
Tu ești premiul, Berbec. Norocul în dragoste vine la tine atunci când îți faci timp pentru tine.


Astăzi, fă o activitate de autoîngrijire care îți sporește energia și încrederea - pentru că ambele sunt uimitor de atractive.

 

Taur
Nu poți merge înainte dacă te agăți de trecut.


O relație proaspătă merită o șansă. Dacă te agăți de ceea ce erai înainte, nu vei vedea niciodată cu adevărat cât de bun poate fi viitorul tău.

 

Gemeni
Un prieten adevărat este sincer. Uneori trebuie să pui întrebări dificile pentru a auzi adevărul.


Atunci când ignori semnalele de alarmă din teamă, nu faci decât să te rănești pe tine însuți. Fii atent la modul în care acționează cineva, deoarece alegerile sale îți arată cine este.

 

Rac
Singur? Astăzi, s-ar putea să te intersectezi cu cineva de la locul de muncă, care îți stabilește o nouă direcție în viață.


Un nou angajat sau cineva cu care lucrezi ar putea deveni mai mult decât un prieten și să devină rapid dragostea vieții tale.

 

Leu

Viața ta poate fi plină în momentul acesta, însă înveți să vezi mai departe de atât. 


Vezi adevăratul sens din spatele sintagmei "jumătatea mai bună", deoarece s-ar putea să o fi găsit pe cea care te completează.

 

Fecioară
O pasiune secretă poate fi dezvăluită prin faptele unei persoane. S-ar putea să simți deja cine este această persoană, Fecioară. Așadar, atunci când cineva ține la tine, acțiunile sale vorbesc mai tare decât cuvintele.

 

Balanță
Singur sau în cuplu, s-ar putea să ai nevoie de mai mult timp astăzi pentru a face mici comisioane sau pentru a te pune la punct cu munca.

Planifici o seară specială de întâlnire mai târziu în cursul săptămânii pentru a compensa timpul pierdut și care nu a fost petrecut împreună.

 

Scorpion
Cuplul care face sport împreună se apropie unul de celălalt.

Încercați să vă susțineți unul pe celălalt spre o mai bună sănătate și bunăstare.

 

Săgetător
Anul acesta va fi o perioadă romantică, plină de dragoste și energie pozitivă.

Astăzi, propuneți-vă să faceți un lucru care să vă facă inima să simtă bucuria iubirii. Poți planifica o întâlnire specială pentru tine și partenerul tău sau poți folosi acest timp pentru tine.

 

Capricorn
Timpul pe care îl investești în a-ți face casa să se simtă ca un cămin nu se pierde niciodată, iar dacă îți dorești să faci din locuința ta un cuibușor de dragoste confortabil pentru doi, luna aceasta este momentul perfect pentru a-ți planifica următorul proiect de bricolaj.

 

Vărsător
Comunicarea este esențială pentru o relație care se dezvoltă.

Astăzi, te vei simți deschis la exprimare și vei dori să împărtășești mai multe despre speranțele și visele tale cu un partener romantic.

 

Pești
Să investești puțin mai mult timp în fiecare zi în relația ta se dovedește a fi o decizie înțeleaptă.

Cu cât dai mai mult din tine, cu atât mai mare este legătura de iubire pe care o împărtășiți. A avea grijă de cineva este întotdeauna o experiență emoționantă. Bucură-te de ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel