Horoscop DRAGOSTE, luni, 22 noiembrie 2021

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Horoscop. Află cum stai cu dragostea în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

În adâncul sufletului tău primezi pentru dragostea adevărată. Întotdeauna ai crezut în basmul "fericiți până la adânci bătrâneți", dar, viața te-a învățat să fii precaut și, sincer să fiu, anul acesta te-a făcut să fii blazat când vine vorba de romantism. Dar, Soarele în Săgetător este o oportunitate pentru tine de a fi îndrăzneț și curajos. Fii sincer cu tine însuți. Nu respinge cu totul ideea că iubirile încă se pot întâmpla pentru tine. S-ar putea doar să trebuiască să joci mai inteligent de data aceasta.

 

Taur

Taur, este imposibil ca o relație să prospere atunci când te gândești doar la tine. Da, ai dreptul la toate lucrurile pentru care ai muncit din greu să le obții, dar doar pentru că altcineva vrea să facă parte din tot ceea ce ai creat în viața ta, asta nu înseamnă că încearcă să te folosească. Pentru ca tu să faci ca relațiile să funcționeze în următoarele 30 de zile, va trebui să te uiți cu atenție la partea egoistă din tine. Chiar dacă ești bun și generos, există totuși un curent  de energie negativă care trebuie să fie abordat.

 

Gemeni

Gemeni, dintre toate semnele zodiacale, în această zi începe o lună de noroc, fericire și iubire, dar numai dacă îi permiți. Deși ai tendința de a fi neangajată din cauza rezervelor tale de a fi ținută în frâu din toate motivele greșite, este timpul să înfrunți adevărul: chiar îți dorești să fii într-o relație de iubire sau doi oameni se angajează unul față de celălalt pentru o viață întreagă, dar ți-e teamă să nu fii absorbită total în ceva din care nu mai poți ieși. În timp ce înveți să fii din nou într-o relație, dar fără a fi complet consumat de ea, vei învăța și câteva lucruri esențiale despre tine însuți. Este important să înțelegi că acest lucru este OK. Dragostea este un proces.

 

Rac

Este nevoie de doi oameni pentru a fi dispuși să facă munca iubirii, iar dacă ești singurul care dă tot ce are, nu e de mirare că te simți epuizat, subapreciat și devalorizat.  Acum, natura ta nonconflictuală te oprește să-ți amintești că este ceva ce trebuie făcut poate doar o singură dată. Pentru că sunt atât de multe în joc când vine vorba de romantism și dragoste, iar dacă vei continua să îți pui inima la bătaie nu crezi că este inteligent să o protejezi și atunci când ești cel mai vulnerabil.

 

Leu

Ești jucăuș și romantic, iar acest lucru ți se pare minunat, dar pentru ceilalți dă impresia că vrei doar să te distrezi și să te joci, fără să te angajezi cu adevărat în ceva în acest moment.Nu vrei să te prezinți ca fiind un tip de jucător, așa că nu uita, Leu, momentul în loc contează când vine vorba de flirt. Este posibil să vrei să îți arăți în continuare natura rezervată până la momentul potrivit. Oamenii vor să se simtă speciali atunci când au atenția altcuiva, iar adevărul este că nu o oferi fără să te gândești bine cine este destinatarul iubirii tale.

 

Fecioară

Este greu să te bucuri de perioada sărbătorilor când îți dai seama că toată lumea este revoltată și începe să se certe pentru lucruri care nu prea contează. Curentul de iubire ascuns în spatele antagonismului și a unei rude dificile te poate face să te întrebi dacă va exista vreodată o sărbătoare în care să te poți relaxa și să te bucuri de toate lucrurile pe care ar trebui să le aducă? Răspunsul este da, dar s-ar putea să nu înceapă doar cu tine. Oricât de puternic ai vrea să mulțumești că ești, ești neputincios în fața a ceea ce aleg alții să facă. Așadar, s-ar putea ca tu să trebuiască să te decizi asupra unor distracții care să te ajute să treci peste ziua de astăzi și întreaga săptămână premergătoare sărbătorii.

 

Balanță

Ei bine, îți ia mult timp să îți dai seama ce vrei și cum să spui asta altcuiva, ești gata să fii îndrăzneț și sincer - poate mai mult decât ai fost vreodată. Te-ai gândit cu atenție cum să formulezi o frază exactă legată de legătura ta emoțională cu o anumită persoană. Deși s-ar putea ca aceasta să nu fie neapărat pregătită să audă adevărul de la tine, este totuși un adevăr care trebuie spus. Din moment ce ai prins în sfârșit curajul de a ajunge în acest loc de conștientizare, ești dator să mergi până la capăt. Nu dați înapoi sau nu deveniți indecis în legătură cu ceva ce v-ați hotărât deja să faceți.

 

Scorpion

Banii par să stea mereu în calea iubirii adevărate, nu-i așa? Fie ai lucruri pe care trebuie să le plătești și asta cauzează probleme în relația ta din cauza lipsei de resurse, fie ai bani de folosit, dar nici tu și nici partenerul tău nu vă puteți pune de acord asupra sumei care este corectă. Aceasta va fi bătălia cu care te vei confrunta luna aceasta începând de astăzi și îți poate da un motiv să te simți ca și cum ai fi neajutorată. Cu toate acestea, toate luptele pot fi, de fapt, deschizând ușa către o nouă schimbare de care este nevoie. Poate că găsirea unui mentor financiar sau a unui program care să vă învețe pe dvs. și pe partenerul dvs. cum să lucrați împreună ca o echipă în ceea ce privește finanțele poate fi o parte din rezoluțiile dvs. de anul nou.

 

Săgetător

Înainte de a te considera mai mult decât ești, amintește-ți că doar pentru că sezonul este despre cum vrei să fie dragostea, nu înseamnă că ar trebui să treci peste sentimentele altora. Poți să îți împarți sinceritatea cu puțină tandrețe, nu-i așa? Da, poți. Așa că atunci când îi spui cuiva că nu ești cu adevărat atrasă de el sau că ai nevoie de spațiul tău, asigură-te că o faci într-un mod care să fie sensibil la nivelul de dezamăgire pe care îl simte după ce și-a aruncat șansa și a fost respins de o persoană pentru care a simțit cu tărie.

 

Capricorn

Cineva vrea să aibă ultimul cuvânt într-o discuție cu tine și se gândește de ceva vreme cum să riposteze. Chiar dacă toată această interacțiune te poate lăsa cu un sentiment urât, ar putea fi de fapt o modalitate excelentă de a-ți aminti cine credea că te cunoaște și de a-ți da seama de ce nu-ți vei mai permite niciodată să te întorci într-o astfel de situație.

 

Vărsător

Ești într-o situație dificilă cu acest prieten care insistă că între voi doi există ceva special care depășește sfera prieteniei. S-ar putea să vadă lucruri pe care tu nu le vezi, și poate că și ceilalți le văd, dar dacă inima ta nu este investită în același mod, atunci nu merită nici măcar să te joci cu această idee.Nu fi drăguț sau nu încerca să te oprești să nu le rănești sentimentele, nu e treaba lui să treacă linia. Ceea ce trebuie să faci este să le spui pur și simplu să se oprească.

 

Pești

Atunci când te îndrăgostești de cineva, desigur că vrea ca acea persoană să fie un exemplu pentru ceea ce ești și tu în lume. Așa că, atunci când cineva face în mod constant lucruri care te fac de râs în public, îți poate da un motiv să spui "M-am săturat". Ai așteptat cu răbdare ca ei să se îndrepte, dar vine un moment în care trebuie să spui "da, sunt superficial în acest domeniu al vieții mele, și ce dacă?". Aspectul contează, la fel ca și frumusețea interioară a unei persoane. Dacă sunt atât de nepăsători în ceea ce privește modul lor de a face lucrurile, imaginați-vă cum vor fi cu dumneavoastră atunci când relația va progresa mai profund.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel