Horoscop - DRAGOSTE, luni, 20 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Aaron Burden
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Aaron Burden

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Respectați-vă. Când vine vorba de dragoste, există momente în care trebuie să te pui pe primul loc. Îngrijirea de sine nu este niciodată egoistă și te poate ajuta să fii un iubit și un prieten mai bun mai târziu.

Taur

Îndoielile vă pot afecta punctul de vedere. Dacă o relație te lasă să te gândești dacă merită sau nu efortul, sunt șanse să fii pe muchie de cuțit. Retrage-te până când ești sigur.

Gemeni

Vă puteți da seama când cineva vă ascunde un detaliu important. Atunci când încrederea într-o relație este compromisă, cel mai bine este să abordezi problema cu onestitate și o confruntare blândă. Întreabă și vezi ce se întâmplă.

Rac

Dragostea nu este întotdeauna ușoară. Uneori, o relație vine cu fricțiuni emoționale. Înveți să îți înțelegi partenerul atunci când fiecare dintre voi caută noi modalități de a se conecta și de a comunica cu claritate.

Leu

Alege-ți sănătatea mintală. Viața poate fi stresantă și, oricât de mult ți-ai iubi partenerul, un pic de spațiu îți poate face foarte bine. Cere-i timp pentru mine; lasă-l să te ajute cu lucruri precum treburile casnice, copiii și îndatoririle pe care le porți tu de obicei.

Fecioară

Pasiunea este minunată, dar are ea un scop? Vine un moment într-o relație în care ambele persoane pot învăța să crească împreună sau să se îndepărteze. Decizia se ia prin modul în care alegi să te întâlnești cu celălalt cu consecvență.

Balanță

Familia poate fi un obstacol în relația ta. Este timpul să tai cordonul, din punct de vedere emoțional? Poate că unele dintre problemele tale personale sunt menite să rămână între tine și jumătatea ta semnificativă, mai degrabă decât să fie împărtășite.

Scorpion

Oamenii trebuie să învețe cum să vorbească unii cu alții în moduri productive și utile. Țipetele și certurile sunt distructive atunci când se dărâmă unul pe celălalt, în loc să lupte pentru a construi punți care să vă apropie mai mult.

Săgetător

Banii și provocările financiare pot fi un subiect dificil astăzi. Tratați cu iubire temerile celuilalt partener de viață și cereți ca și ale voastre să fie onorate. Ambele pot avea dreptate și greși în același timp. Lucrați împreună la probleme.

Capricorn

Sunteți mai puternic decât vă dați seama. S-ar putea să vă simțiți pierdut și confuz în relația dvs. astăzi. Încercați să nu vă proiectați mereu asupra celeilalte persoane. Luați-vă în considerare nevoile și evaluați-vă inima fără să vă temeți de viitor.

Vărsător

Poate fi greu să nu aduci în discuție trecutul atunci când a existat o trădare. Dacă te întorci la o relație veche, este posibil să ai nevoie de ajutor pentru a ierta și a lăsa lucrurile să treacă, astfel încât să poți trece la un viitor mai luminos.

Pești

Prietenii s-ar putea să nu fie întotdeauna alături de tine atunci când ai nevoie de ei. Atunci când ai nevoie de o persoană cu care să vorbești și nimeni nu este disponibil, amintește-ți că universul este întotdeauna acolo pentru a te asculta. Du-ți preocupările la puterea ta superioară.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel