Horoscop - DRAGOSTE, luni, 17 aprilie. Noi începuturi pentru o ZODIE

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Ai grijă cum vorbești, Berbec. Astăzi, cuvintele tale pot merge în două direcții: le folosești pentru a te certa cu partenerul sau îți încânți perechea cu bunătate și iubire. Venus în Gemeni scoate la iveală un element de răceală în inima ta, care poate părea ușor distantă și neangajantă. Acest lucru va trece mai târziu în cursul săptămânii, dar mergi cu grijă. Ați fost avertizat.

Taur

Astăzi s-ar putea să vă îngropați capul în muncă pentru a evita dragostea, dar asta nu vă va duce acolo unde vă doriți din punct de vedere emoțional. Astăzi poți confunda cu ușurință productivitatea și laudele prietenilor și ale colegilor de muncă cu dragostea, dar dragostea și romantismul nu sunt ceva ce se câștigă. Venus în Gemeni îți amintește să iei o pauză și să îmbrățișezi latura mai blândă a iubirii. În adâncul inimii tale, poate că îți dorești acest lucru, dar datorită lui Marte în Rac, riscul vulnerabilității poate părea prea dureros pentru a încerca.

Gemeni

Venus se află în semnul tău pentru încă câteva săptămâni, iar acum este timpul să profiți din plin de ea. Mantra de astăzi, Gemeni, este "Iubirea de sine". Odată cu intrarea lui Venus în semnul tău, ți se oferă darul intuiției și al conștientizării. Este timpul să renunți la trecut și să te bucuri de o perioadă în care limbajul tău de dragoste este timpul de calitate cu trioul tău preferat: eu, eu însumi și eu.

Rac

A trecut destul timp, Rac. Puteți vedea o relație dintr-o altă perspectivă. Acolo unde altădată îți asumai întreaga responsabilitate și plângeai învinovățindu-te pe tine însuți, poți vedea că doi oameni au rupt o relație. S-ar putea să nu poți uita complet tot ce s-a întâmplat, dar poți vedea că inamicul ascuns al despărțirii nu erai doar tu; despărțirea a luat doi.

Leu

Prieteniile de calitate sunt cele care îți umplu inima de iubire astăzi. Celibatar sau într-o relație, este ceva ce merită să petreci timp cu prietenii tăi astăzi. Ai fost atât de ocupat în ultima vreme încât petrecerea timpului cu cei mai buni a fost dificilă. Dar, astăzi, fă-ți o prioritate să te bucuri de timpul cu ceilalți. Încearcă să iei prânzul sau cina cu un prieten în această săptămână pentru a recupera și a te bucura de dragostea platonică.

Fecioară

Cel mai bine este să păstrezi pentru tine anumite detalii despre viața ta amoroasă. Oricât de tentant ar fi să împărtășești și să te lauzi cu partenerul tău în fața colegilor de serviciu, înveți că discernământul este o trăsătură minunată de exersat. Înțelepciunea de a te reține îți oferă un sentiment de siguranță și te ajută să îți păstrezi reputația la locul de muncă fără nicio judecată.

Balanță

Oricât de spiritual ai fi, astăzi s-ar putea să te simți puțin mai greu să te conectezi cu partea ta sufletească. S-ar putea să te confrunți cu niște probleme personale copleșitoare care te fac să te detașezi. Astăzi, este important să te concentrezi asupra ta și să nu fii prea dur cu tine însuți dacă te simți mai puțin iubitor și un pic mai nevoiaș decât îți place să fii.

Scorpion

Un secret dezvăluit poate fi ultima picătură pentru o relație deja tensionată. Vei avea îndoieli de sine și te vei întreba dacă vei putea sau nu să treci peste această ruptură, dar fără mai multe discuții despre ceea ce se întâmplă, poate fi greu să te conectezi cu sentimentele pe care le-ai simțit. Reține că Venus în Gemeni poate crea un sentiment de răceală în viața ta amoroasă. Romantismul poate reveni odată ce Venus părăsește Gemenii pe 7 mai.

Săgetător

Ești pregătit pentru iubire, dar nu una care să se simtă controlată sau care să-ți ofere prea mult prea curând. Astăzi, Venus în Gemeni aduce un element de surpriză, deoarece partenerul tău îți oferă exact cantitatea potrivită de libertate și atenție. Poate fi o zi cu adevărat romantică în care vă faceți propriile lucruri pe parcursul zilei și vă întoarceți împreună seara pentru o noapte romantică.

Capricorn

Astăzi ai putea să te gândești prea mult și să te determine să-ți interoghezi partenerul fără să-ți dai seama. S-ar putea să puneți multe întrebări despre viitor mai mult din îngrijorare decât din curiozitate. În cazul în care simți că discuțiile tale sunt mai puțin plăcute, fă o autoverificare. Apăsați butonul de resetare pentru a reveni la romantism și dragoste.

Vărsător

Astăzi este o zi frumoasă pentru romantism, Vărsătorule. Planificați ceva distractiv și capricios, cum ar fi să mergeți într-un parc sau să vă bucurați de o expoziție de artă în aer liber cu muzică live. Este ziua perfectă pentru o întâlnire distractivă în timpul zilei, în care să cunoști pe cineva nou și să vezi unde pot merge lucrurile.

Pești

Astăzi vrei să iubești fără obligații. Ați dat tot ce aveți mai bun, dar o parte din dvs. vrea să păstreze o parte pentru dvs. S-ar putea să nu fi anticipat acest sentiment, dar atunci când dorința de a fi singur apare din senin, îmbrățișează-o.Este universul care te cheamă să te verifici și să realizezi că iubirea sub forma altuia este minunată, dar ești și tu propria ta persoană care se poate iubi la fel de bine ca oricine altcineva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel