Horoscop- DRAGOSTE, luni, 15 mai 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Este timpul să te concentrezi pe familie - prima ta dragoste, Berbec. Ziua de astăzi a fost menită pentru a-ți împărtăși inima cu oamenii din viața ta. Poți fi acolo pentru ceilalți în același mod în care ți-ar plăcea ca oamenii să se arate pentru tine. Nu uita: modelează prin exemplu.

Taur

Manifești ceea ce te concentrezi, Taur. Așadar, ai fost rănit în trecut de iubiri care te-au dezamăgit. Astăzi trebuie să-ți amintești că istoria nu se repetă întotdeauna, dar poți readuce la suprafață sentimente rele dacă vorbești prea des despre ele. Astăzi, vorbește despre ceea ce îți dorești în dragoste și lasă trecutul în trecut.

Gemeni

Te investești pe tine însuți, inimă, suflet și corp. Aceasta este "relația" pe care ți-o dorești cu adevărat. Vezi viitorul cu această persoană și de aceea ești atât de hotărâtă să rezolvi lucrurile. Eforturile tale fac toată diferența.

Rac

Spune ce vrei să spui, Rac. Nesiguranța te poate face să spui lucruri pe care nu le crezi neapărat. Este posibil să vorbești dintr-o poziție defensivă astăzi. Încearcă să testezi apele iubirii și lasă garda jos.


Leu

Ești gata să spui acele trei cuvinte pe care o persoană tânjește să le audă. Nu este ușor să fii primul care recunoaște că ești îndrăgostit, dar spargerea gheții va fi un prim pas pentru a insufla încredere și apropiere. Fundația romantismului începe cu tine astăzi, Leu.

Fecioară

Iubirea înseamnă muncă, Fecioară. Trebuie să-ți gestionezi timpul, energia și resursele în dragoste la fel de mult ca orice altceva în viață. Ești aici pentru a face ca această relație să funcționeze, așa că fie merită efortul pentru tine, fie nu. Decide.

Balanță

Toarnă-ți inima în această relație, Balanță. Ai reputația de a fi un spirit liber, dar există și o latură dedicată și loială în tine. Aceasta este partea pe care ar trebui să i-o arăți partenerului tău astăzi.

Scorpion

Dragostea este un pic haotică astăzi. Atunci când familia și prietenii se implică, dinamica relației se schimbă. Încearcă să furi puțin timp doar pentru voi doi. Aveți nevoie să vă umpleți reciproc paharul iubirii.

Săgetător

Problemele cu care te-ai confruntat în viața ta amoroasă se rezolvă în sfârșit. Ai fost tentat să arunci totul pe apa sâmbetei, dar dacă mai aștepți puțin tensiunea va trece. Lucrurile vor începe să revină la ceea ce au fost odată, dar numai că mai bine.

Capricorn

Emoțiile tale sunt complexe, Capricorn. Așa că, atunci când nu le poți descrie celuilalt partener de viață, încearcă un alt mod de a comunica ceea ce ai în suflet. Ia în considerare posibilitatea de a-ți scrie sentimentele pe hârtie. Oferă-ți voința de a încerca.

Vărsător

Trebuie să ai încredere în inima ta. Un prieten sau un membru al familiei îți poate da sfaturi, dar unele lucruri, cum ar fi dragostea, sunt în mod inerent personale și specifice. Trebuie să-ți asculți inima, deoarece relația ta poate fi cunoscută doar de cei doi oameni care o împărtășesc.

Pești

Trebuie să iei o decizie finală, Pești. Pe cine vrei să iubești? S-ar putea să nu știi chiar acum, deoarece aplicațiile de dating și lumea par să-ți spună să îți păstrezi opțiunile deschise. Dar în inima ta știi că este timpul să te concentrezi pe o singură persoană, sau pe nimeni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel