Horoscop - DRAGOSTE, luni, 14 februarie. O ZODIE este pregătită să facă COMPROMISURI

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop dragoste, sursa unsplash
Descriere foto: Horoscop dragoste, sursa unsplash

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Este Ziua Îndrăgostiților, Berbec, dar nu uita să le spui prietenilor tăi că îi iubești, mai ales dacă sunt singuri și nu fac nimic special astăzi. Dacă ești necăsătorit în această sărbătoare, de ce nu inviți unul dintre prietenii tăi la un prânz sau la o cină pentru a recupera și a vorbi despre viață. Nu trebuie ca o sărbătoare să vă dicteze modul în care vă petreceți timpul și vă arătați dragostea, dar este frumos atunci când momentul se potrivește perfect.

Taur

Chiar dacă astăzi trebuie să lucrați, niciodată nu este prea târziu pentru a sărbători dragostea. Dacă ziua de astăzi este incomodă pentru a ieși la cină cu jumătatea ta semnificativă, propuneți-vă să faceți acest lucru într-o altă zi. Puteți face ceva mic în această seară și să vă faceți planuri pentru o ieșire specială mai târziu în această săptămână, când restaurantele nu sunt atât de aglomerate și nu sunteți amândoi sub presiune pentru a vă face unul pe celălalt fericit.

Gemeni

Chiar dacă nu sună romantic, a scrie ceva dulce pentru partenerul tău de viață poate fi semnificativ, mai ales de Ziua Îndrăgostiților. Puteți lua un jurnal sau puteți scrie o scrisoare de dragoste. Poate că v-ați gândit să vă faceți un tatuaj împreună ca un cuplu. Poate verificați online idei de tatuaje de cuplu și treceți pe la un salon pentru a vorbi despre o viitoare sesiune de tatuare.

Rac

Odată cu intrarea lui Mercur în sectorul resurselor partajate, este un moment bun pentru a vă planifica din timp și a începe să discutați despre cum doriți dumneavoastră și partenerul dumneavoastră semnificativ ca problemele legate de sfârșitul vieții să fie gestionate de cealaltă persoană. Deși acestea sunt conversații dificile, îi poate arăta partenerului tău cât de serios ești în legătură cu faptul că vrei să fii cu el pe termen lung.

Leu

Odată cu intrarea lui Mercur în sectorul angajamentelor, s-ar putea să vă simțiți pregătit să vă exprimați intențiile sincere cu cel pe care îl aveți în vizor. Lucrurile sunt încă nesigure atunci când Mercur se află în primele zile ale unui nou semn, așa că, chiar dacă ai găsit curajul de a spune ce simți, o parte din tine ar putea ezita, de asemenea, să îți împărtășească inima în totalitate. Cel mai bine ar fi să te abții și să aștepți până când ești complet sigură că "Te iubesc' este o frază pe care ești pregătită să o spui și să o crezi.

Fecioară

Îți place să ajuți, dar s-ar putea să fii mai insistent decât de obicei atunci când vine vorba de a-ți afirma dorința de a ajuta un prieten sau o persoană dragă să-și pună ordine în propria viață.Cu Mercur intrând în sectorul sănătății și al rutinelor, dorința ta de a pune ordine în viață se poate extinde mult dincolo de propriile nevoi. Deși s-ar putea să îți dorești doar să ajuți, asigură-te că citești limbajul corporal al celorlalți. S-ar putea să fiți gata să vă apucați de treabă și să credeți că este un lucru super iubitor pe care îl oferiți, dar este posibil ca partenerul dvs. să nu fie încă pe deplin de acord.

Balanță

Dragostea este în mintea ta toată luna, Mercur intrând în sectorul tău de romantism. Acesta este momentul să vă răsfățați cu tot ceea ce este romantic și plăcut. De la crearea unei liste de redare a melodiilor tale preferate de dragoste până la a decide ce emisiuni de comedii romantice să urmărești (cu sau fără un prieten), în următoarele zile conștientizarea ta pentru toate lucrurile dulci și tandre crește și este bine să te răsfeți atât cât îți dorește inima.

Scorpion

Este atât de frumos atunci când o familie poate fi iubitoare și solidară una cu cealaltă, iar cu Mercur intrând în sectorul tău de acasă, este un moment frumos pentru a cultiva spiritul de iertare, grijă și preocupare între tine și rudele tale. Uneori este nevoie doar de o singură persoană care să inițieze întâlniri pentru a favoriza timpul de legătură. Dacă a trecut ceva timp de când nu v-ați mai întâlnit cu toții de când a început pandemia, acum este un moment excelent pentru a vedea cine vrea să planifice o reuniune.

Segetător

Este timpul să pui jos câteva dintre gărzile din jurul inimii tale, Săgetătorule, iar dacă ai fost mai puțin realizabil, în timp ce Mercur se află într-un semn nou, acest lucru s-ar putea schimba. Dacă ești singur, următoarele câteva săptămâni pot fi promițătoare pentru viața ta amoroasă.

S-ar putea să descoperi că ești mai deschis și mai receptiv la a discuta cu alții online sau să îți reactivezi profilul de dating pentru a vedea dacă vei întâlni pe cineva special.

Capricorn

Ceea ce investești în tine crește, iar aceeași regulă se aplică și în dragoste. Acum că Mercur se află în sectorul tău monetar, este important să îți dedici atenția la modul în care cheltuiești anumite valute pentru partener și viața amoroasă. De la modul în care îți gestionezi timpul, chiar și până la modul în care lucrezi la construirea unui credit sau la ieșirea din datorii, fiecare dintre aceste domenii se adaugă la ce tip de partener vei fi.

Vărsător

Acum că Mercur se află în semnul tău, este timpul să acorzi o atenție deosebită vieții tale de gândire și modului în care aceasta afectează felul în care te simți față de ceilalți. S-ar putea să te lupți să găsești un echilibru între ceea ce îți dorești într-o relație și ceea ce ești dispus să faci compromisuri. Acestea sunt decizii dificile, dar este, de asemenea, super important să le iei în serios și să știi dinainte care sunt factorii care te fac să cedezi când vine vorba de dragoste.

Pești

Oamenii vor vorbi, iar uneori bârfele pot fi atât de răutăcioase. Chiar dacă ai o minunată Zi a Îndrăgostiților, poate fi greu să nu observi că un fost care încă se luptă să treacă peste postările și lamentările tale pe rețelele lor sociale. Poate fi tentant să trimiți un mesaj sau să ridici telefonul și să reiei legătura, dar dacă nu ești sigur că vrei să te întorci la o situație care s-ar putea să nu se fi schimbat, nu o face.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel