Horoscop DRAGOSTE, luna martie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto> unsplash, autor Amy Shamblen
Descriere foto: Sursa foto> unsplash, autor Amy Shamblen

Horoscop lunar: martie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Sâmbătă, 25 martie

Marte, planeta care te guvernează, se află în Gemeni din august 2022, provocând întârzieri în comunicare și probleme în cadrul relației tale.

Aveai impresia că nu aveai pe unde să treci, lucru care se schimbă spre sfârșitul lunii, când Marte trece în Rac și îți activează sectorul casei și al familiei, lăsându-te în sfârșit să înțelegi că ceva clar, în sfârșit, se afla la capătul tunelului.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 14 martie

Într-o lună, mai mult despre munca asupra ta decât despre iubire; ai un punct luminos, deoarece Luna de Ultimul Pătrar în Săgetător îți activează sectorul intimității. Acest lucru poate aduce o întâlnire picantă sau chiar capacitatea de a vă reconecta fizic cu partenerul dvs. de lungă durată. Cu Venus și Juno din nou în semnul tău zodiacal, ar trebui să simți că toate drumurile pot duce spre dragoste.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 14 martie

Luna din ultimul sfert de lună în Săgetător te ajută să-ți aducă încrederea de a renunța la unele provocări mari în materie de relații care te chinuie de anul trecut. Nu poți continua să te abții crezând că vei descoperi un nou răspuns. Ai încredere în tine, Gemeni; va începe o nouă eră atunci când o vei face.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Vineri, 3 martie

Saturn în Vărsător aduce teme legate de scop și carieră, în timp ce Pluton în Capricorn îți activează relația romantică continuând un tipar din lunile anterioare. Ți se oferă o alegere aici și o lecție despre limite. Nu va trebui niciodată să sacrifici un domeniu al vieții tale pentru altul (este nevoie să crezi asta pentru a vedea că nu o faci).

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Joi, 23 martie

Lucruri importante vin spre tine pe măsură ce Pluton trece în Vărsător spre sfârșitul lunii. Pluton se află în Capricorn din 2008, ceea ce a ajutat la spargerea fundațiilor de restricții care te-au împiedicat să răcnești și să-ți trăiești adevărul.

Acum, pe măsură ce Pluto trece în Vărsător, îți afectează viața romantică. Se anunță lucruri uimitoare, fă-ți o favoare și aruncă acum cartea de reguli.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 7 martie

Pești este semnul zodiacal care domină sectorul tău romantic. Pe măsură ce Saturn, stăpânul timpului și al karmei, se mută în Pești, un semn zodiacal iubitor și spiritual, îi vei simți greutatea pe plan sentimental.

Deși s-ar putea părea că nu mai poți juca după vechile tale reguli, poți experimenta o mai mare intimitate și angajament într-o relație romantică cu Saturn alături de tine.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 21 martie

Luna Nouă în Berbec este unul dintre multele puncte importante din luna care urmează, care vă va da un impuls romantic. În februarie, ai experimentat stelliul în Berbec, semnul care îți guvernează sectorul romantic.

Acum, cu Luna Nouă aici, este clar că urmează noi începuturi. Trebuie să continui să ai încredere și să o iei zi de zi. Nu poți da peste cap această parte a vieții tale.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Sâmbătă, 11 martie

Juno este asteroidul care guvernează acordurile și contractele romantice, mai exact căsătoriile. În această perioadă, te poți aștepta să vezi o revizuire a acordurilor pe care le-ai făcut sau să primești o șansă de a face unul nou-nouț.

În această perioadă, dacă ești singur sau chiar ți-ai aprofundat angajamentul, ai mai multe șanse să atragi sau să te angajezi într-un parteneriat serios. Amintește-ți ce ai învățat anul trecut despre posibilitatea de a avea atât pasiune, cât și stabilitate.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 7 martie

Lucrurile sunt pe cale să devină un pic mai serioase - și distractive. Nu se întâmplă prea des ca aceste două aspecte să fie asociate unul cu celălalt. Cu toate acestea, este ceva ce vei avea ocazia să experimentezi pe propria piele.

Vei fi încurajat să faci un salt de credință atunci când vine vorba de dragoste, angajament sau familie în această lună. Nu te gândi prea mult la asta; fă-o, pentru că te va duce exact acolo unde ți-ai dorit întotdeauna să ajungi.


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Sâmbătă, 25 martie

Marte este planeta care guvernează pasiunea, acțiunea și ambiția. Pe măsură ce se mută în semnul tău soră, Racul, în această lună, vei vedea oportunități mai mari și dezvoltare în acest domeniu al vieții tale. Să sperăm că încă îmbrățișezi lecțiile pe care le-ai învățat, astfel încât această parte a vieții tale nu poate să arate, dar să se simtă diferit.


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Sâmbătă, 11 martie

Luna aceasta, Juno se mută în Taur, aducând în discuție probabilitatea unui angajament mai mare, ceea ce ar putea însemna căsătorie sau chiar mutarea împreună. Viața ta de familie și de acasă va fi revizuită în acest an, astfel încât să poți face schimbări importante și pozitive în următorii trei ani.

Ești pe cale să intri într-o eră în care viața nu mai seamănă deloc cu cea din trecut, iar tu dobândești un respect pentru iubire care te ajută să-ți stabilești prioritățile cu mare integritate.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai bună zi pentru dragoste: Marți, 7 martie

Saturn este adesea văzut ca planeta care aduce restricții și seriozitate, dar când intră în semnul tău zodiacal, capătă energia guru-ului tău mult așteptat.

Este o șansă de a te simți mai profund în intuiția și scopul tău, permițându-ți în același timp să creezi ceva în viață și în dragoste care va fi în preajmă pentru tot restul vieții tale. S-ar putea să fii un semn de apă care este mereu în mișcare, dar asta nu înseamnă că consecvența nu este romantică. Vine timpul tău, Pești, fii pregătit pentru el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel