Horoscop - DRAGOSTE, joi, 9 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec

Este posibil să te simți sensibil emoțional astăzi. Jupiter, planeta norocului și a expansiunii, se conectează cu Chiron, planeta rănilor, în semnul tău.


Ceea ce experimentezi astăzi poate fi o privire asupra tipului de muncă pe care o vei face pentru a-i ajuta pe alții să se vindece, așa cum ai învățat să te vindeci pe tine.

 

Taur

Dragostea poate transforma dușmanii în prieteni.


Cineva care v-a înjunghiat cândva pe la spate ar putea în sfârșit să-și vadă partea lor de vină în problemă. O scuză ar putea veni spre tine.

 

Gemeni

Prietenii au un impact uimitor de pozitiv asupra ta astăzi. Atunci când ai nevoie de o încurajare sau vrei să auzi o poveste bună care să-ți înveselească ziua, un prieten îți va fi alături.

 

Rac

Este posibil să întâlnești pe cineva special prin intermediul unui prieten de la serviciu. Oamenii sunt uneori cei mai buni pețitori.

Zilele tale de burlac ar putea fi la un SMS sau la un telefon distanță. 

 

Leu

Călătoriile îți pot face bine, deoarece plecarea departe de toate te poate ajuta să procesezi gândurile și sentimentele fără distragerile rutinei sau ale locului în care locuiți de obicei.

Este nevoie de timp pentru a-ți schimba viața, iar o mică excursie poate fi perfectă pentru a te ajuta să vezi lucrurile într-o nouă lumină.

 

Fecioară

Uneori, atunci când îți deschizi inima persoanei nepotrivite, te simți expus și vulnerabil.

Să-i spui unui fost iubit că nu mai dorești să ții legătura cu el este un prim pas curajos. Acum, că zbori singur, poți alege să lucrezi la vindecarea ta emoțională.

 

Balanță

Unele finaluri nu sunt pentru totdeauna. O persoană pe care încă o iubești s-ar putea să se întoarcă în cele din urmă la tine pentru a-ți spune că ar vrea să încercați din nou. Prietenii și familia v-ar putea sfătui să nu o faceți, dar instinctul vostru ar putea să vă spună să mai dați o șansă lucrurilor. Cu puțin noroc și multă dragoste, lucrurile ar putea lua o întorsătură bună.

 

Scorpion

Să decideți să fiți sănătoși împreună este ușor, dar este greu de realizat acest lucru. S-ar putea ca fiecare dintre voi să vrea să meargă la un restaurant sau să sară peste sala de sport. Amintiți-vă de promisiunile pe care vi le-ați făcut și anume, că acesta va fi anul amândurora! 

 

Săgetător

Romantismul se poate simți atât de bine încât este și dureros. Sunteți în sfârșit gata să treceți peste trecut și să lăsați garda jos. Atunci când experimentezi bunătate și iubire, încearcă să nu te gândești la un fost și la modul în care acesta era opusul.



Capricorn

Fii un oportunist. Șansa de a-ți cumpăra propria locuință poate părea la început o sarcină descurajantă, dar astăzi s-ar putea să găsești casa visurilor în limita bugetului. Dedică ceva timp căutării și vezi ce descoperi.

 

Vărsător

Astăzi, o conversație te ajută să vezi lucrurile într-o nouă lumină și să devii mai puternic și mai apropiat de persoana ta. Viața ta începe să capete un nou sens și s-ar putea să simți că te îndrăgostești.

 

Pești

Nu poți cumpăra dragostea, dar poți investi în relația voastră pentru a scoate la iveală ce e mai bun din voi doi.

Astăzi, banii pot fi un subiect fierbinte de discuție și chiar dacă vremurile sunt grele, credința ta te va ajuta întotdeauna să te descurci.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel