Horoscop - DRAGOSTE, joi, 8 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Emoția unei noi relații s-ar putea să fi dispărut, dar puteți găsi alte modalități de a vă spori entuziasmul și pasiunea unul pentru celălalt. Întâlnirile consistente pot fi un lucru minunat de discutat. Vedeți ce vă place amândurora să faceți și începeți de acolo.

Taur

Detașează-te de rezultat. Există întotdeauna o dorință de a controla dragostea și o relație în devenire. Dar cele mai bune relații pornesc de la un loc în care lucrurile încep organic. dacă dragostea voastră este menită să fie, puteți fi disponibil și să vedeți cum decurg lucrurile. Dar, nu vă grăbiți și nu încercați să forțați o relație să se întâmple mai repede decât este menit să o facă.

Gemeni

Aflați că nu puteți cumpăra dragostea și că banii nu vă vor asigura compania. O persoană poate fi alături de tine, dar lipsește ceva și îți dai seama. Se poate întâmpla să nu fie cu adevărat interesată așa cum îți dorești tu, iar o parte din tine poate că a mai simțit asta înainte, dar s-a mulțumit cu mai puțin decât meritai. Este timpul să vă ridicați nivelul și să vă ridicați standardele.

Rac

Iubesc procesul. Atunci când îmbrățișezi cu afecțiune procesul lent de îndrăgostire, acesta poate deveni una dintre cele mai captivante experiențe din viața ta. Nu te grăbi să te ții de mână. Faceți ca fiecare moment să conteze pentru ceea ce este în acel moment.

Leu

Romantismul nu trebuie să fie întotdeauna ceea ce vezi în filme sau pe Instagram-ul cuiva. Tu trebuie să decizi ce ți se pare cu adevărat romantic. Dacă este să stai acasă mâncând pizza dintr-o cutie în timp ce urmărești anime-uri, atunci asta este ceea ce funcționează pentru tine.

Fecioară

Ieșiți la o întâlnire adevărată. Uneori poți cădea într-o rutină în relații: muncești, mergi acasă, gătești, te uiți la televizor și repeți. Uiți cât de bine este să te îmbraci și să ieși în oraș. Plănuiește să faci ceva în acest weekend care este mult diferit de rutina obișnuită.

Balanță

Duceți discuția în altă parte. Casa dvs. este un loc sacru pentru dvs. și pentru partenerul dvs. de viață. Poate fi util să găsiți un loc neutru pentru a purta conversații dificile. Ieșiți la o cafea și păstrați lucrurile într-un mod discret, astfel încât să rămâneți amândoi calmi și să nu vă supărați prea tare.

Scorpion

Dacă sunteți la cumpărături pentru un obiect care este ieșit din comun, s-ar putea să trebuiască să faceți ceva extraordinar. Verifică magazinele de hobby sau vizitează magazinele online pentru a vedea dacă obiectul perfect pe care încerci să îl pui mâna este acolo și așteaptă să îl cumperi.

Săgetător

Acasă este acolo unde este inima și, în cele din urmă, oriunde te duci este o șansă de a te simți ca acasă. Te cunoști mai bine decât oricine altcineva, Săgetătorule. Și, dacă ești pregătit pentru schimbare, chiar dacă partenerul tău crede că ești bine și că totul este în regulă, urmează-ți inima.

Capricorn

Sunteți capabil să o luați de la capăt și să reconstruiți. Poate fi super înspăimântător să te gândești că va trebui să cumperi atâtea lucruri și să recuperezi tot ce ai pierdut după un divorț. Dar aceasta este tabula rasa și tu poți decide cum va arăta de la început până la sfârșit. Timpul tău este aici.

Vărsător

Întotdeauna pare să fie un moment nepotrivit să pleci din oraș pentru a vizita un vechi prieten. Dar, merită atât de mult să schimbi peisajul și să vizitezi în afara lumii tale. Mintea ta se extinde. Vezi lucruri pe care în mod normal nu ai avea ocazia să le vezi, iar acest lucru te face o persoană și mai interesantă pentru că ai avut parte de o experiență îmbucurătoare.

Pești

Munca de acasă poate fi pozitivă, dar sunt momente în care ți se pare și negativă. Trebuie să te confrunți și cu întreruperile și cu oamenii care sunt insensibili la programul tău de lucru. Astăzi, este posibil ca membrii familiei tale să nu înțeleagă de ce ai nevoie, așa că trebuie să le reamintești într-un mod afectuos.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel