Horoscop- DRAGOSTE, joi, 6 iulie 2023. O ZODIE își va reîntâlni fostul iubit

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Romantismul te poate lua prin surprindere Berbec. Astăzi Venus se va atinge cu Soarta Norocului în Leu, ceea ce înseamnă că te poți trezi atras de cineva care este atras și de tine. Ai sperat să experimentezi o conexiune instantanee, mai degrabă decât să te întâlnești cu cineva cu care nu simți nicio chimie. Astăzi nu este o zi în care să stai acasă sau să eviți să ieși cu prietenii. Dacă ești invitat să ieși cu colegii de serviciu la happy hour, acesta ar putea fi modul în care universul schimbă dinamica pentru a te aduce la sufletul tău pereche. Spune, da și du-te.

Taur

Uneori, piesele se așează la locul lor fără să trebuiască să faci nimic pentru ca lucrurile să se întâmple. Astăzi, Venus se va conecta cu Soarta Norocului în sectorul tău al părinților, al figurilor de autoritate și al casei tale. Deoarece Venus guvernează proprietatea, s-ar putea să ai noroc și să găsești casa visurilor tale. Astăzi fă-ți planuri să ieși cu partenerul tău și să vizitezi case deschise. Chiar dacă piața imobiliară s-a simțit lipsită de speranță, s-ar putea ca astăzi să găsești locul perfect care să se potrivească bugetului tău.

Gemeni

Astăzi, Soarta Norocului se conectează cu Leul în sectorul tău de comunicare și conversații. Astăzi este ziua în care puteți avea o descoperire revigorantă cu un partener. Uneori, a spune ce gândești nu funcționează neapărat așa cum ai sperat. Dar cu Venus poziționată exact cum trebuie, ai un motiv să fii plin de speranță. Cuvintele îți curg și îți poți exprima rapid punctul de vedere.

Rac

Leul se conectează astăzi cu Venus, unul dintre guvernatorii banilor în Leu, ceea ce înseamnă că vei primi niște bani astăzi. S-ar putea să primești o pensie alimentară de la un fost soț care a rămas în urmă de ceva vreme. S-ar putea să-și fi găsit un loc de muncă și să vrea să-și facă partea lor acum că poate. De asemenea, este mult mai ușor să găsești locuri de muncă la care să aplici dacă ești în prezent în căutare. Va fi o zi productivă pentru tine și, de asemenea, una care este utilă pentru rezultatele tale financiare.

Leu

Soarta de astăzi a Norocului cu Venus în semnul tău poate însemna că arăți perfect. Este ziua perfectă pentru a-ți face o nouă poză egoistă și pentru a-ți actualiza profilul de dating. Dacă ai folosit Facebook dating, este posibil să vrei, de asemenea, să îți actualizezi profilul pentru a reflecta tot ceea ce vrei să spună și pentru a-ți arăta cele mai bune trăsături.

Fecioară

Uneori, o relație care nu a funcționat în trecut are un mod de a se reuni din nou. Astăzi este posibil să auziți de la un fost pe care ați sperat că se va întoarce din nou la dumneavoastră. Dacă ești divorțat, dar îți dorești ca fostul soț să ia în considerare să se întâlnească din nou, aceasta ar putea fi cea mai norocoasă zi de dragoste a săptămânii tale. S-ar putea să auzi de la ei că vor să lucreze la relația lor și că au făcut eforturi pentru a se îmbunătăți. Mergi încet, dar acest lucru ar putea fi interesant pentru tine, mai ales dacă este ceea ce ți-ai dorit întotdeauna.

Balanță

Astăzi, un prieten ar putea deveni adevărata ta iubire. Cu Venus care se conectează cu Soarta Norocului în Leu, ai putea descoperi că persoana în care ai încredere și cu care poți vorbi despre orice este îndrăgostită de tine. Ai simțit și tu emoții puternice pentru ei, dar să știi că nu este un lucru cu sens unic.

Scorpion

Astăzi vei munci din greu pentru a face relația ta mai bună. În timp ce Venus se află în Leu, te-ai gândit la rolul tău în relație. Chiar dacă nu obișnuiești să cedezi la plângerile sau criticile cuiva, poți vedea zonele în care ai putea să te îmbunătățești în dragoste și afecțiune. Astăzi poate fi ziua în care începi în sfârșit să încerci să fii mai deschis și mai expresiv cu partenerul tău. Și îl va face să se simtă atât de fericit și iubit atunci când o vei face.

Săgetător

Astăzi este o zi frumoasă pentru a alege biserica în care doriți să vă faceți viitoarea nuntă. Este greu să găsești un loc de desfășurare care să se potrivească bugetului tău și să fie la data dorită pentru nuntă. Dar astăzi, vei vedea că totul se așează la locul potrivit. Veți obține biserica pe care sperați să o aveți și veți putea alinia și cateringul, ceremonia și preotul pe care vi l-ați dorit.

Capricorn

Ziua de astăzi ar putea fi o provocare pentru că lucrezi la o planificare succesorală și nu îți place subiectul morții. Cu toate acestea, îți dai seama că este un adevăr inevitabil cu care trebuie să ne confruntăm cu toții. Astăzi încerci să te asiguri că totul este exact așa cum trebuie să fie. De la planurile de succesiune la actualizările testamentului, ai putea chiar să te uiți la o asigurare de criză.

Vărsător

Astăzi este vorba despre iubire și angajament, Vărsătorule; ai lucrat la unele răni din trecut, dar acum ești gata să te bagi din nou în piscina de întâlniri, sperând să găsești partenerul visurilor tale. Este un pas într-o nouă direcție și vei face o nouă încercare, fără să aduci în discuție trecutul atunci când mergi la o întâlnire cu cineva cunoscut. Ai învățat să nu îi faci pe alții să plătească pentru răul pe care fostul tău iubit ți l-a provocat și știi că există oameni buni acolo; trebuie doar să îl găsești pe cel potrivit pentru tine.

Pești

Vei dori să te îmbraci bine atunci când mergi la sală și să nu porți cele mai proaste haine de antrenament. Astăzi este posibil să întâlnești pe cineva care îți captează inima și atenția în timp ce faci exerciții. Nu știi niciodată pe cine vei întâlni, dar cineva special ar putea începe o conversație cu tine, politicoasă și respectuoasă. Cu toate acestea, chimia poate fi de nebănuit cu Luna în semnul tău în ziua în care Soarta Norocului se conectează cu Venus.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel