Horoscop- DRAGOSTE, joi, 4 mai 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Astăzi ar putea ieși la iveală ceea ce preferi să păstrezi pentru tine și pentru partenerul tău. Unele lucruri ar trebui să rămână secrete, iar dacă nu este dăunător pentru relația voastră, așteptați până când momentul va fi mai potrivit pentru a le divulga.

 

Taur
Este timpul să iei o decizie în privința unei relații. Dragostea are nevoie de timp pentru a crește, dar ori știi ce vrei, ori nu. Nu mai pierde timp încercând să-ți dai seama; ascultă-ți instinctul.

 

Gemeni
Alege o iubire sănătoasă. Este timpul să faci un mini check-in al relației. Întreabă-ți partenerul cum merg lucrurile. Nu încerca să controlezi rezultatul, ci doar ascultă ce au de spus cu o minte deschisă.

 

Rac
Astăzi, ceva romantic poate schimba o relație care este în cumpănă. Planifică ceva în această seară cu partenerul tău pentru a profita de energia pozitivă.

 

Leu
S-ar putea să decizi că este timpul să te muți din casă și să te muți cu partenerul de viață. Aceasta este perioada din an în care oamenii decid cu cine vor să fie. Este o decizie dificilă să îți părăsești spațiul personal, dar când ești pregătit să împarți o casă, știi.

 

Fecioară
Cineva are sentimente pentru tine, iar adevărul ar putea ieși în sfârșit la iveală. Este o veste grozavă dacă simți același lucru, dar dacă nu, poate fi puțin înfricoșător dacă nu știi ce să faci. Orice ai face, fii sincer și nu duce pe această persoană de nas.

 

Balanță
Este important să te simți confortabil în propria piele. S-ar putea să te concentrezi pe lucruri greșite atunci când viața ta nu este așa cum îți dorești să fie. Experimentezi o nesiguranță profundă, dar acesta este un semn pentru a lucra la dezvoltarea personală și pentru a nu te grăbi într-o relație până nu ești pregătit.

 

Scorpion
S-ar putea să simți că trebuie să te desparți de cineva. Totuși, nu te grăbi să iei o decizie decât dacă ești foarte sigur. Sentimentele pot fi trecătoare. Fii proactiv, enumeră lucrurile care nu îți plac și vezi dacă există o modalitate de a face ca relația voastră să funcționeze. Dacă nu, înțelegeți de ce trebuie să faceți ceea ce trebuie să faceți fără regrete.

 

Săgetător
Uneori, oamenii înșală pentru că sunt nefericiți cu ei înșiși, ceea ce nu are nimic de-a face cu tine. Astăzi, este posibil să afli că cineva apropiat sau implicat în relația cu tine își dorește să îți fie infidel. Acesta este un adevăr greu de acceptat, dar este mai bine decât să crezi o minciună.

 

Capricorn
Nu știi niciodată pe cine poți întâlni într-o călătorie de afaceri sau la un eveniment de networking. Astăzi, ești atrăgător, iar oamenii te găsesc seducător. Este o zi excelentă pentru a ieși la o întâlnire.

 

Vărsător
Cere un anumit nivel de respect din partea celorlalți. Poate fi o adevărată dezamăgire pentru tine dacă simți că nu ești tratat corect. Relația voastră depinde de înțelegerea reciprocă și de dorința de a vă sprijini reciproc în toate privințele. În lipsa acestora, s-ar putea să decideți să vă luați la revedere.

 

Pești
Ce aștepți de la partenerul tău? S-ar putea să te gândești la viitor mai mult decât de obicei, pentru că nu vrei să faci greșeli. Este bine să-ți evaluezi relația acum, înainte de a lega nodul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel