Horoscop - DRAGOSTE, joi, 23 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Milan Popovic
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Milan Popovic

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Cel mai bun mod de a atrage genul de iubire de care ai nevoie este să fii tu însuți. Dacă ești ingenuu, în cele din urmă adevărul va ieși la iveală pentru a te răni pe tine și pe persoana la care ții.

Taur

Fie că sunteți într-o relație romantică de lungă durată, fie că abia ați început să vă întâlniți, sentimentele de dragoste cresc mai intens. Astăzi, ar putea fi greu să ignori atracția pe care o simți pentru partenerul tău. S-ar putea să te îndrăgostești din nou sau să te îndrăgostești mai profund pentru prima dată.

Gemeni

Respectul intră în discuție astăzi. S-ar putea să simțiți că partenerul de amor nu vă respectă așa cum aveți nevoie. S-ar putea să nu existe o acțiune de amploare care să te facă să te simți astfel, dar mici semnale te pot face să te întrebi de ce s-au schimbat.

Rac

Zvonurile de la serviciu sunt vii și sănătoase, iar pentru a evita să deveniți parte din bârfele secrete care se răspândesc la birou păstrați-vă viața personală pentru dumneavoastră. Uneori este mai bine să-i lași pe oameni să se întrebe cum este viața ta sentimentală. Înțelepciunea spune să îi lași să ghicească astăzi.

Leu

Astăzi, prietenii bine intenționați ar putea să-și depășească limitele și s-ar putea să te vezi nevoit să lași un mesaj sau două pe citit până când îți dai seama cum să răspunzi. S-ar putea să nu fii deschis la sfaturi nedorite despre cum să-ți conduci viața amoroasă; provocările la adresa convingerilor tale personale pot declanșa reacții puternice.

Fecioară

Astăzi, ochiul tău ascuțit pentru semnale de alarmă poate fi ușor atenuat, deoarece un aspect de iubire între Neptun și Venus te menține optimist în ceea ce privește capacitatea de schimbare a unei persoane. Se recomandă să acordați atenție acțiunilor unei persoane pentru a vedea dacă acestea se potrivesc cu cuvintele sale.

Balanță

O relație romantică se poate transforma în ceva mai mult decât te așteptai. O relație de întâlnire ocazională ar putea deveni mult mai mult. Acolo unde părea că nu există scântei, s-ar putea să te simți profund atras și să ai speranțe pentru viitor.

Scorpion

Astăzi, anxietatea legată de o relație sau de o problemă vă poate determina să vă retrageți de la persoanele care vă iubesc cel mai mult. Este greu să ții durerea și problemele pentru tine, iar vindecarea ar putea veni dacă faci opusul - împărtășind situația ta cu o persoană în care știi că poți avea încredere.

Săgetător

Atunci când începeți să vă întâlniți pentru prima dată cu cineva special, vă puteți teme că părinții și ceilalți membri ai familiei dvs. ar putea să nu fie de acord sau să nu vă placă alegerea dvs. pentru un partener. Cu toate acestea, energia de astăzi aduce cu ea o abundență de pozitivitate. O întâlnire cu familia și prietenii pentru a-ți prezenta noul partener poate merge foarte bine.

Capricorn

Chestiunile legate de bani pot face sau desface o relație, iar astăzi s-ar putea să constați că au loc unele probleme de control în casă în legătură cu alocarea resurselor. S-ar putea să fie nevoie să vă întoarceți la negocieri și discuții pentru a încerca să lucrați pentru a fi pe aceeași lungime de undă.

Vărsător

Astăzi, conversațiile pot dura mult mai mult decât v-ați așteptat inițial. Astăzi, alegeți un moment pentru a lua legătura cu semnificantul dvs. fără întreruperi.

Pești

S-ar putea să fiți prea optimist în legătură cu o situație pe care o considerați solidă și de neînvins. Chiar dacă ați ales o persoană minunată cu care să vă împărțiți viața, s-ar putea să mai fie câteva lucruri de discutat care implică finanțele, banii și datoriile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel