Horoscop - DRAGOSTE, joi, 22 septembrie. Noroc în IUBIRE pentru o zodie

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Poate că nu cauți să te îndrăgostești, dar ea te poate găsi oriunde te-ai afla. Astăzi, este posibil să fii îndrăgostit de cineva pe care îl cunoști fie online, fie prin intermediul prietenilor. S-ar putea să te afli într-un loc în care inima ta prinde din nou viață și îți redă ceea ce credeai că a fost pierdut de mult timp.

Taur

Romantismul și toate capcanele care vin cu o relație amoroasă în devenire sunt tot ceea ce vă doriți de la o relație. Nu cauți nimic super fantezist, ci o persoană care să vadă în inima ta și să vrea să știe mai multe despre tine.

Gemeni

Oamenii sunt atrași de tine, Gemeni, și te găsesc foarte atrăgător. Nu vei duce lipsă de interese amoroase dacă vei căuta.Aveți un aer care vă face să vă fie greu de rezistat. Dragostea, pentru tine, este la apogeu, așa că bucură-te.

Rac

Viața amoroasă și relația de cuplu pot deveni foarte satisfăcătoare și de succes pentru tine. Aveți o înțelegere naturală a cine sunteți și ce vă doriți de la un partener. S-ar putea să ți se fi părut imposibil până când cineva pe care îl întâlnești te ajută să vezi că ceea ce contează este persoana potrivită.

Leu

Este greu să întâlnești pe cineva pe care să-l iubești, chiar și cu atâtea aplicații de dating. S-ar putea să fii gata să arunci prosopul și să ștergi definitiv aplicațiile. Dar nu prea repede. Cineva ar putea să-ți iasă în cale și să te ajute să vezi că nu ai avut succes în dragoste pentru că nu te-ai găsit încă.

Fecioară

Vrei să te îndrăgostești de cineva care este asemănător cu tine, dar diferit. Îți dorești o persoană care să îți aprecieze personalitatea puternică și talentele, dar care să poată oferi ceva în schimb relației. Acest lucru poate părea că nu se va întâmpla, dar ești foarte aproape de a-ți îndeplini visele. Rămâi fidelă!

Balanță

Să te arunci în dragoste cu ambele picioare este un act de curaj, Balanță.Prin încercări și erori, vă veți apropia mai mult ca și cuplu. Amândoi vă doriți respect și înțelegere reciprocă, iar asta este și ceea ce sunteți.

Scorpion

Te afli într-un moment în care inima ta simte că ar putea exploda de câtă dragoste simți. S-ar putea să nu te fi așteptat ca o relație să crească atât de repede sau atât de puternic, dar când lucrurile sunt bune, știi.

Săgetător

Dragostea părea să fie în pierdere, dar următorul lucru pe care îl știi este că fostul tău iubit s-a întors și te imploră pentru o a doua șansă la o relație romantică.Este atât de confuz, dar vei ști în inima ta dacă este bine sau nu. Ascultă-ți inima, ea îți spune adevărul.

Capricorn

Atunci când orgoliile și emoțiile îți stau în cale, nu este ușor să vezi ce trebuie să schimbi în interiorul tău. Ești gata să te dezvolți și să fii alături de ceilalți, dar adaptarea ta după despărțire trebuie să fie numai a ta.

Vărsător

Nu toate relațiile vor fi la fel, iar tu ești de acord cu asta. Ești hotărât la faptul că, uneori, oamenii se vor schimba după ce sunteți împreună de ceva timp.Uneori poți crede că acesta este un lucru bun, iar alteori poți percepe acest lucru ca pe o provocare.

Pești

Iubirea promite să te ducă într-o altă lume a senzualității și plăcerii. Astăzi, s-ar putea să vă gândiți din ce în ce mai mult la o altă persoană. În ciuda exteriorului tău calm, este posibil să te îndrăgostești?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel