Horoscop - DRAGOSTE, joi, 20 ianuarie. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed
Descriere foto: Horoscop DRAGOSTE, Foto Unsplash.com/ autor Chermiti Mohamed

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec


Astăzi, trebuie să rezolvați probleme mici din cuplu, deoarece acestea pot duce la o despărțire, pe care nimeni nu și-o dorește.


Trebuie să înveți să îți ceri scuze și să lași ranchiuna la o parte. Aceste cuvinte magice vor rezolva orice problemă apărută. 

 

Taur


Astăzi, veți fi pus să dați un răspuns la o întrebare destul de deficilă, iar răspunsul tău ar putea provoca durere în sufletul partenerului. 


În timp ce adevărul este necesar, fiți sensibil totuși. Nu are rost să adaugi sare pe o rană deschisă care trebuie vindecată.

 

Gemeni


Sunteți într-o poziție vulnerabilă. Trebuie să ai grijă la oamenii care nu îți înțeleg prea bine poziția. Protejează-te atunci când simți că ești tratat într-un mod care nu este respectuos pentru tine.

 

Rac


Rac ești plin de empatie și intuiție astăzi și vei avea o perspectivă unică în ochii celui pe care îl iubești. 


Rolul pe care trebuie să îl joci acum este acela de ascultător și de cineva care este acolo ca un prieten sau iubit de susținere.

 

Leu


Te-ai confruntat cu multă singurătate în ultima vreme, iar a fi singur nu este ceea ce îți place. 


Găsirea sufletului tău pereche va dura ceva timp, iar fericirea și bucuria ta merită să aștepți să fie exact cum trebuie.

 

Fecioară


Te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult în viața ta amoroasă și în relațiile tale.


Stabilirea unor standarde înalte pentru tine este importantă, dar amintește-ți că singura persoană care poate trăi până la așteptările pe care le stabilești ești tu.

 

Balanță


Atunci când constați că relația ta nu mai este la fel de puternică ca înainte, uită-te la interacțiunile de zi cu zi și întreabă-te cum te poți descurca mai bine.

 

Scorpion


O să simțiți o mulțime de emoții intense despre dragoste și viitor, dar partenerul dvs. ar putea să nu fie pe aceeași pagină.


Nu vă grăbiți în ceva ce toată lumea nu este pregătită să experimenteze. Cu dragostea, nu este nevoie să forțezi o chestiune, deoarece romantismul devine mai puternic cu timpul.

 

Săgetător


Familia poate fi un ajutor minunat în următoarea perioadă, deoarece nu mai vezi steagurile roșii. Dragostea te-a orbit, Săgetătorule. 
Sunt lucruri pe care le ratezi pentru că ai impresia că dragostea ta va schimba situația. 

 

Capricorn


O conversație importantă despre bani poate să se desfășoare fără a fi planificată, iar cuvintele dureroase pot fi rostite.


Deși este greu să ierți o persoană atunci când gândurile sunt spuse în mod nechibzuit, încearcă să nu adaugi mai mult combustibil la foc.


Vărsător


Când începi să te gândești la trecut, începi să trăiești acolo puțin mai mult decât este necesar.


Ia doar lecțiile importante din trecut. Lasă-le pe cele care știi că nu te pot ajuta să te dezvolți ca persoană în oglinda retrovizoare, astfel încât să poți merge înainte spre un viitor sănătos și plin de speranță.

 


Pești


Uneori îți pierzi prietenii printr-o despărțire și te poți simți ca și cum ai avea o dublă tragedie.


O vei lua de la capăt, iar când aceasta va fi în spatele tău, Pești, îți vei da seama că pierderea a fost, probabil, spre binele tău.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel