Horoscop- DRAGOSTE, joi, 20 aprilie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Cineva te iubește, Berbec. Mercur retrograd începe mâine și s-ar putea să primești vești de la un fost care își dă seama ce a avut cu tine, dar nu a apreciat.


El vrea să reia de unde au rămas lucrurile, dar ușa este închisă, chiar dacă va avea întotdeauna un loc în inima ta. 

În schimb, ești prevăzător și gata să depui mai mult efort într-o relație pe care ai lăsat-o pe margine. S-ar putea să fii gata să începi să o tratezi cu seriozitatea pe care o merită.

 

Taur
Astăzi, lucrurile se schimbă pentru tine în departamentul de dragoste și relații. Mercur este exaltat atunci când se află în semnul tău, așa că ai mai multă claritate și mai puține rețineri în ceea ce privește problemele de suflet.


Astăzi, știi ce vrei și ce urmărești și, în timp ce Mercur retrograd începe mâine, vei începe să desfaci lucrurile din viața ta personală care îți limitează timpul pentru a urmări dragostea.

 

Gemeni
Este timpul pentru o discuție de la inimă la inimă cu un prieten care este puțin mai mult de atît. Te-ai gândit să duci relația mai departe, dar s-ar putea ca momentul să nu ți se fi părut potrivit. Semnalele mixte, lipsa de comunicare și alte lucruri au contribuit la această problemă.


Deși vrei să pui toate cărțile pe masă astăzi, s-ar putea să fie prea mult prea devreme. Cu toate acestea, poți împărtăși mai multe despre visele tale și despre ceea ce te gândești pentru viitor. 

 

Rac
Munca ta a stat în calea iubirii. Ai muncit mai mult decât de obicei în ultimele luni și ai pus cariera mai presus de iubire din motive întemeiate. Pe măsură ce Mercur se pregătește să retrogradeze, este timpul să reevaluezi prioritățile și timpul tău.


Pot fi mutate câteva lucruri pentru a face mai mult timp pentru o relație? 

 

Leu
Nu mai sta pe gânduri, Leu. Iubești pe cine iubești; astăzi, toate gândurile și sentimentele tale îți vin în minte. Ai jucat la sigur în dragoste pentru că ai fost rănit. Durerea pe care ai simțit-o în urma relațiilor trecute te-a făcut să ridici garda cu multe ziduri pentru a-ți securiza inima.


Dar cu o zi înainte de Mercur retrograd, ceva se schimbă. Ești conștient că dragostea necesită riscuri. Deși s-ar putea să nu fii gata să faci saltul credinței, poți fi deschis să te gândești la asta. Pentru tine, acesta este un pas mare într-o nouă direcție.

 

Fecioară
E timpul să călătorești cu partenerul tău, Fecioară. Aveți nevoie de o pauză de la stresul și cerințele zilei. Săptămâna aceasta, când începe retrogradarea lui Mercur, vei dori neapărat să îți iei timp să te odihnești și să te relaxezi pentru a putea gândi clar. 


Astăzi, treceți în revistă ofertele de care puteți profita.

 

Balanță
Ar trebui să amesteci resursele sau să le ții separate? Nu este atât de simplu pe cât ai fi sperat, iar a decide asupra situației lui/ei/ale noastre este complicat. Va trebui să ai o serie de conversații cu partenerul care implică bani, venituri și investiții.Scorpion
Romantismul este atât de bun, Scorpionule, și tocmai de aceea vrei să ai parte de mai mult în viața ta. Ești dispus să te faci disponibil și s-ar putea să vezi cum ai blocat ceea ce ți-ai dorit să se întâmple, din cauza unor semnale transmise prin limbajul corpului.


Astăzi, acest lucru va începe să se schimbe pe măsură ce devii mai conștient de motivele pentru care lucrurile nu au mers bine.

 

Săgetător
Nu toată lumea va fi de acord cu tine astăzi, Săgetătorule. 


Îți dorești cu ardoare să te rupi de așteptările familiei, ale rudelor și ale oamenilor care insistă că ar trebui să fii căsătorit până acum.

Nu vrei să renunți la singurătate pentru nimic în lume. Așadar, conflictele vor veni, dar ești gata să iei atitudine cu privire la cât de mult ai nevoie de spațiu pentru a fi tu însuți fără cerințele unei relații.

 

Capricorn
Trebuie să-ți revizuiești situația financiară, ceea ce înseamnă să te uiți la chitanțe și la înregistrările cărților de credit și să nu ai nimic de arătat. Ai cheltuit atât de mulți bani pentru întâlniri și pentru note de plată, dar acum îți dai seama că te-au afectat pe termen lung lucrurile acestea.

 

Vărsător
Vrei iubire sănătoasă, Vărsătorule. Totul este să găsești echilibrul potrivit în relații, nu-i așa? Ești în căutarea unui partener care să te înțeleagă din multe puncte de vedere. Ai decis să nu te mai implici într-o poveste de dragoste rapidă și să aștepți o iubire care să își arate dreptul pe o lungă perioadă de timp. 

 

Pești
Astăzi vei revedea mesaje vechi de la persoane din viața ta cu care nu mai vorbești. S-ar putea să te întrebi ce s-a întâmplat și cum s-au stins lucrurile fără să îți dai seama.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel