Horoscop - DRAGOSTE, joi, 18 noiembrie: O zodie trebuie să lupte pentru iubire

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Scott Broome

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Doar tu poți ști de ce ai nevoie în viața ta amoroasă, Berbec. Pofta de călătorii lovește în inima ta astăzi și, chiar dacă ești într-o relație stabilă și constantă, o parte din tine își dorește mult mai mult. Există o chemare la aventură și poate crea un sentiment de urgență de a face ceva diferit pentru a crea o scânteie proaspătă în viața ta amoroasă.

Taur

Chiar și cele mai stabile și sigure persoane pot avea o latură teritorială dacă simt că teritoriul lor este amenințat de o influență exterioară.Se poate ridica garda acolo unde se pare că cineva a flirtat într-un mod menit să provoace rău, mai degrabă decât o distracție nevinovată.Astăzi, ai putea să strigi ceva neplăcut pentru a atrage atenția asupra abordării și rezolvării acestuia, dar se poate pune o legătură la ochi și negarea duce la frustrare.

Gemeni

Dragostea merită să lupți pentru ea, Gemeni. Nu vrei să devii atât de confortabil într-o relație încât să nu vezi valoarea eforturilor de a construi o iubire care să dureze. Fiecare zi este o oportunitate de a crea o amintire cu partenerul tău. Fă ceva mărunt care să îi comunice iubitului tău că "tu ești încă alesul".

Rac

Nu este vorba doar de curățenia în casă sau de împărțirea treburilor. Construirea unei vieți împreună este mult mai mult decât micile detalii banale; vă străduiți să creați un sentiment de casă și de familie care să vă placă amândurora.Îți dorești confort și siguranță, dar asta nu înseamnă că te vei mulțumi cu mai puțin decât meriți. Astăzi, dacă lipsește ceva, vei simți acest lucru și vei dori să discuți cu partenerul tău.

Leu

Romantismul este ceva ce creezi în fiecare zi. Cu Venus la gradul Marte în Săgetător, o parte din tine speră să se întâmple ceva special în viața ta amoroasă, și s-ar putea să se întâmple. Ai putea întâlni pe cineva nou pe o aplicație unde nu ai avut noroc în trecut. Te-ai putea trezi complet intrigat de o persoană pe care nu o vedeai în aceeași lumină înainte. Astrele se schimbă și asta creează o energie pozitivă în viața ta amoroasă și ceva ce merită explorat.

Fecioară

Familiile se ceartă mai des în preajma sărbătorilor decât în orice altă perioadă, iar rudele tale apropiate s-ar putea să simtă presiunea de a face lucruri care nu aduc neapărat bucurie.Te poți simți ca și cum ai juca rolul de arbitru pentru a ține piesele împreună. Poate că de data aceasta luați decizia de a fi împăcat cu felul în care sunt lucrurile și de a le permite celorlalți să se lupte în propriile lor bătălii.

Balanță

O limbă ascuțită și cuvinte dure pot fi greu de uitat atunci când sunt rostite de cineva pe care îl prețuiești foarte mult. Astăzi, ai grijă să nu reflectezi spiritul negativ pe care îl preiei de la alții în situații stresante. În schimb, menține-ți centrul de calm și fii vocea păcii.

Scorpion

Întotdeauna este greu să spui că te simți un pic teritorială în relația ta, dar dacă așa te simți mai bine să recunoști decât să negi adevărul. În centrul geloziei poate fi un pic de teamă. Lucrați la aceste preocupări împreună cu partenerul dvs. și folosiți această oportunitate pentru a deveni mai puternici ca și cuplu, pe măsură ce navigați printre factorii declanșatori care au adus emoțiile puternice.

Săgetător

Aveți obiective și doriți să stabiliți standarde înalte, Săgetătorule. Ca urmare a faptului că ai fost rănit în trecut de cineva pe care l-ai iubit cândva, ai învățat să fii mai autonom. Nu este nimic greșit în a-ți dori spațiul tău personal. Dacă ești fericit așa, așa să fie. Poți fi singura și unica iubire a vieții tale.

Capricorn

Sfârșitul unei relații este momentul în care vezi adevăratele culori ale unei persoane, bune sau rele. S-ar putea să nu le fi văzut partea lor întunecată dacă lucrurile nu s-ar fi terminat astfel. S-ar putea să nu-ți dorești niciodată să te împaci cu un fost, dar de dragul memoriei scrie lista care te va ajuta să îți amintești cum a fost acest capitol din viața ta, ca să nu uiți.

Vărsător

Prietenii pot fi forța motrice care te determină să faci ceea ce trebuie atunci când vine vorba de dragoste și romantism. S-ar putea să nu fiți întotdeauna de acord cu privire la ce tip de persoane sunt bune sau merită să vă întâlniți, dar când vine vorba de a vedea semnalele de alarmă, un prieten de încredere le poate detecta înaintea ta.

Pești

Dorința ta de respect devine mai puternică astăzi, deoarece Venus rămâne la gradul Marte, în timp ce este instabilă în Săgetător. Pur și simplu, poți da impresia că ești ușor pasiv-agresiv dacă nu ești sigur de ceea ce vrei sau ai nevoie.Pentru a schimba ceva în viața ta amoroasă, începe să definești acest lucru pentru tine, astfel încât să poți explica mai bine acest lucru unei persoane pe care speri să o atingi într-un mod pozitiv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel