Horoscop - DRAGOSTE, joi, 17 noiembrie: O zodie trebuie să își asculte inima

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Există o parte din tine care iubește ideea de romantism, dar o altă parte din tine nu vrea să renunțe la dreptul tău de a lua decizii libere de influența altuia. Renunțarea totală la independența ta te poate face să te gândești la capacitatea ta de a te angaja într-o relație. Este ceva la care vei dori să te gândești mai mult timp.

Taur

Pasiunea ta este ceea ce te face atât de adorabil și ușor de iubit. Astăzi, atragi foarte multă admirație din partea oamenilor din viața ta. Carisma ta este seducătoare, iar puterea de atracție lucrează în favoarea ta.

Gemeni

Nu este ușor să ierți pe cineva pentru ceea ce a făcut în trecut, dar știi că renunțarea nu este un cadou pe care îl faci altora, ci ceva ce faci pentru tine. Amintirea greșelilor comise împotriva ta de o persoană pe care ai iubit-o cândva poate fi greu de îndepărtat. Dar, cu timpul, poți depăși sentimentele de tristețe și dezamăgire. Faceți pași mici.

Rac

Vrei loialitate, Rac. Îți dorești o relație care să-ți aducă fiorul unei noi iubiri, dar și profunzimea unei prietenii. Este prea mult să ceri asta de la o persoană cu care te întâlnești? Poate fi greu de găsit, dar când vei întâlni persoana potrivită, aceasta va căuta aceleași lucruri pe care le dorești și tu.

Leu

Uneori, dragostea online se poate simți mai mult ca un joc de numere. Dragostea poate părea artificială atunci când glisezi în stânga sau în dreapta pentru a alege un potențial partener, dar inima ta știe ce simte chiar și prin intermediul unei aplicații de pe telefonul mobil. Acordă-te în loc să te deconectezi atunci când cauți să-ți găsești sufletul pereche.

Fecioară

Atunci când ai întâlnit pe cineva pe care îl iubești și pur și simplu te simți ca acasă, este greu de imaginat că nu v-ați cunoscut într-o altă viață. Sunt prea multe lucruri care par să se potrivească în mod natural, fără ca măcar să încerci. Este posibil să fi întâlnit un suflet pereche, Fecioară. Această persoană ar putea fi "alesul" tău.

Balanță

Auzi fiecare cuvânt rostit, Balanță. Îți dai seama când cineva este sincer cu tine în legătură cu ceea ce simte. Chiar înainte de a avea șansa de a săpa unul în viața celuilalt, șirul destinului vă trage mai aproape unul de celălalt.

Scorpion

Investiția într-o relație poate fi atât dificilă, cât și atrăgătoare. Nu mai sunteți singur pe lume. Ați găsit pe cineva care vă acoperă spatele și vrea să vă fie alături, iar dvs. veți fi și dvs. alături de el.

Săgetător

Există părți din tine care nu se vor mai preda niciodată iubirii, dar asta nu înseamnă că nu poți avea o relație care să te facă fericit. Există atât de multe moduri de a explora romantismul cu o persoană cu care îți place să fii în preajmă. O bucățică păstrată pentru tine s-ar putea să nici nu-ți fie dor!

Capricorn

Nu este ușor să privești dincolo de trecutul unei persoane atunci când ți-e teamă că s-ar putea repeta din nou. O persoană care și-a înșelat fosta soție ar putea face același lucru cu tine, dar, din nou, relația voastră poate fi mult diferită. Iubirea și apropierea voastră ar putea să nu aibă același rezultat ca și cea de dinainte. Trebuie să îți asculți inima pentru a ști dacă ești dispusă să îți asumi acest risc.

Vărsător

Este posibil ca prietenii să nu accepte niciodată persoana pe care ați decis să o iubiți. Dar adevărul este că tu ești singurul de care trebuie să îți pese. Părerile celor din afară nu pot înlocui niciodată ceea ce știi tu, fiind în relația respectivă. Poate dura ceva timp pentru a le dovedi oamenilor că se înșeală, așa că nu-i lăsa pe alții să plouă cu apă pe fericirea ta.

Pești

Cine știe? Locul de muncă poate fi un loc minunat pentru a întâlni pe cineva pe care să-l iubești. Nu știi niciodată pe cine vei întâlni într-o zi la birou, în trecere. Ar putea fi o persoană pe care nu ai fi întâlnit-o nicăieri altundeva. Universul funcționează în moduri misterioase.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel