Horoscop - DRAGOSTE, joi, 13 aprilie. O ZODIE trebuie să fie prudentă atunci când vorbești cu persoana la care ține

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Greg Rakozy

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

O schimbare în situația financiară a partenerului tău te poate afecta într-un fel sau altul. Deși astăzi s-ar putea să nu se întâmple nimic neobișnuit, o prefigurare a lucrurilor care vor urma, probabil benefice, se va manifesta în viața partenerului și, mai târziu, pentru binele tău suprem.

Taur

Aveți parte de o străfulgerare a ceea ce ar putea să vă rezerve viața amoroasă. Viața ta amoroasă poate da semne de creștere și, deși viitorul rămâne întotdeauna incert, ai un sentiment puternic despre ceea ce ar putea să se întâmple în continuare în relația ta și o viziune mai clară a ceea ce îți dorești.

Gemeni

Un dușman ascuns își arată mâna. Nu cunoști cu adevărat pe cineva până când nu ai ocazia să petreci timp împreună. Cineva la care ții și în care ai încredere, ar putea să-și arate adevărata față. Va fi ușor de negat, dar atunci când observi un semnal de alarmă, încearcă să nu-l ignori.

Rac

Poți fi prieten cu un fost prieten? Cineva pe care l-ați iubit cândva ar putea încerca să revină în viața dumneavoastră - pe ușa din spate. Această persoană ar putea să te contacteze pentru a vedea ce mai faci sau să înceapă să interacționeze cu rețelele tale de socializare ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. S-ar putea să simți emoții amestecate în legătură cu revenirea lor în viața ta, chiar dacă nu îi răspunzi reciproc cu răspunsuri pozitive. Prietenie sau nu, acțiunile lor dezvăluie că sentimentele sunt încă implicate.

Leu

Nu este ușor să reconstruiești încrederea și respectul odată pierdute; totuși, astăzi, s-ar putea să îți dorești să intri din nou în grațiile cuiva la care ai ținut, dar pe care l-ai rănit în trecut. Deși se poate simți ca și cum ar fi dezinteresat de scuzele tale, rămâi fidel obiectivului tău. Vei fi dispus să "mănânci cioară" pentru a-ți arăta sinceritatea? Tu va trebui să decizi.

Fecioară

Veți merge înainte și înapoi în ceea ce privește decizia de a avea o ceremonie religioasă de nuntă. S-ar putea să nu vă placă ideea de tradiție, dar să aveți nunta la care ați visat dintotdeauna ar putea fi prea greu de refuzat. Este o decizie importantă, Fecioară, așa că nu te grăbi să alegi un lucru în detrimentul altuia până când nu ești pregătită.

Balanță

Acordă-ți atenție intuiției tale atunci când vine vorba de dragoste. Este posibil ca cineva să facă promisiuni deșarte în legătură cu dragostea, angajamentul și dorința de a fi un cuplu. S-ar putea să simți că vorbele lor sunt dulci și sună minunat la urechile tale, dar inima ta îți poate spune că acțiunile și intențiile lor par să nu se potrivească.

Scorpion

Sunteți nesigur în legătură cu angajamentul față de cineva la care țineți, dar de care nu sunteți neapărat îndrăgostit. S-ar putea să ți se pară mai ușor să trăiești fiecare zi bucurându-te de moment în loc să te grăbești să pui un titlu pe relația ta. Acesta este momentul în care vrei să o iei încet și să vă cunoașteți mai bine unul pe celălalt. Preferați să nu vă grăbiți, pentru a nu fi nevoiți să vă despărțiți cu multă dramă mai târziu.

Săgetător

Te simți confuz în legătură cu multe lucruri legate de dragoste, ceea ce te poate face uneori să te simți puțin copleșit în privința viitorului. Din acest motiv, trebuie să iei această relație încet astăzi. Nu ești încă pregătit să te implici într-o relație pe deplin angajată, deoarece mai sunt încă multe de vindecat. Nu este nevoie să te grăbești până când nu te simți pe deplin pregătită.

Capricorn

În acest moment, ești atras de prietenul tău, dar dacă mergi mai departe, nu te poți întoarce la cum erau lucrurile înainte. Odată ce ați trecut linia de la prietenie la mai mult decât prieteni, este aproape imposibil să vă întoarceți. Vei dori să te gândești de două ori înainte de a duce lucrurile mai departe cu cineva, mai ales dacă știi deja că nu ai vrea niciodată să treci dincolo de prieteni cu beneficii.

Vărsător

Cuvintele dure nu pot fi niciodată eliminate complet din memoria cuiva. Astăzi, fii prudent atunci când vorbești cu persoana la care ții. Amintește-ți că nu toată lumea are pielea groasă, chiar dacă ești sincer cu privire la ceea ce simți în timp ce rezolvi un conflict. Este posibil ca partenerul dvs. să aibă nevoie de timp pentru a vă procesa gândurile și să dorească atingeri non-sexuale în detrimentul îmbrățișărilor și al afecțiunii fizice.

Pești

Este mai bine să nu refaceți un cadou pe care l-ați primit de la un fost iubit. Cumpărați un obiect grijuliu care nu are o istorie în spate decât sentimentalismul vostru. Regiftul poate părea inofensiv, dar chiar dacă nu ai fi prins niciodată de partenerul tău, spune ceva despre relația voastră. În schimb, fiți original. Fă-ți partea ta pentru a face ziua specială, cumpărând ceva nou și în limita bugetului tău.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel