Horoscop- DRAGOSTE, joi, 11 mai 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

 

Berbec
Ai trăit o mică dezamăgire și s-ar putea să nu știi de ce lucrurile nu au funcționat așa cum ți-ai dorit în viața ta sentimentală.

Azi nu trebuie să te forțezi să râzi, în schimb, poți plânge fără rețineri. Emoțiile trebuie să fie simțite, iar durerea de astăzi va deveni în curând amintirea îndepărtată de ieri.

 

Taur
Ești pregătit să vezi încotro se îndreaptă lucrurile în relația ta, dar pentru acest moment este important să reflectezi la tot ceea ce îți dorești.

Pune-ți întrebările potrivite: este ceea ce îți dorești? Inima ta îți va arăta calea.

 

Gemeni
Dragostea pare puțin complicată.

Există circumstanțe care nu depind de tine și care au făcut ca relația ta să fie puțin tensionată. Acesta este momentul în care îți demonstrezi ție și partenerului tău cum funcționează dragostea și ce înseamnă să fii într-o relație de iubire necondiționată.

 

Rac
Astăzi este posibil ca tu și partenerul tău să vă aflați în tabere opuse într-o problemă și acest lucru ar putea ridica emoțiile și provoca unele certuri.

Astăzi, folosește-ți natura intuitivă pentru a te ajuta să înțelegi imaginea de ansamblu. În felul tău, vei descoperi cum să-ți gestionezi propriile nevoi emoționale, fiind în același timp empatic cu partenerul.

 

Leu
Ai avut inima grea în ultimele zile, dar astăzi promite să fie mult mai bine pentru tine și pentru jumătatea ta. Ați făcut tot ce ați putut pentru a vă ajuta să vă rezolvați divergențele.

Este nevoie de timp pentru a reconstrui încrederea și intimitatea, dar acum că ce a fost mai rău a trecut, sunteți gata pentru o zi uimitoare plină de dragoste și intimitate.

 

Fecioară
Nu poți schimba pe cineva, poți doar să faci sugestii pentru a-l ajuta să fie o persoană mai bună.

Astăzi trebuie să te hotărăști dacă îi vei accepta așa cum este sau vei continua să încerci să insiști să ai lucrurile în felul tău. 

 

Balanță
Respectul de sine este atât de important, Balanță. Meriți să simți că ești apreciat de un partener care te iubește și te vede așa cum ești.

Astăzi s-ar putea să trebuiască să lucrezi pentru a te afirma un pic mai mult, dar, cu puțină practică, vei deveni un profesionist în acest sens.

 

Scorpion
Astăzi crezi în lucrurile care se întâmplă pentru motivul potrivit și în anotimpul perfect. Îți cauți sufletul pereche de atât de mult timp încât poți avea impresia că ziua nu va sosi niciodată.

Așteptarea este de fapt o pregătire. Devii persoana care trebuie să fii, iar acest lucru va face ca relația voastră perfectă să înflorească.

 

Săgetător
Ești orientat spre acțiune atunci când vine vorba de dragoste astăzi. Ești gata să faci lucrurile să se întâmple.

Vei fi cel care va trimite primul un mesaj sau care va propune o întâlnire în acest weekend. Nu-ți stă în fire să aștepți ca cineva să te sune sau să-ți trimită un mesaj, în schimb, preferi să afli dacă este interesat. Dacă nu, vei merge mai departe.

 

Capricorn
Atunci când ați simțit înțepătura unei dezamăgiri, poți alege să ții garda sus și să-ți protejezi inima.

Alege o cale diferită, Capricorn. Nu lăsa ca negativitatea lor să definească modul în care va decurge ziua ta. Fericirea este cea mai bună răzbunare a ta.

 

Vărsător
Singurătatea poate fi uneori destul de neplăcută. Chiar dacă îți dorești să te îndrăgostești, parcă nu te simți pregătit pentru întâlniri.

Totuși, niciodată nu știi când lucrurile vor lua o turnură spre bine și vei găsi acea persoană care îți va cuceri inima în toate modurile potrivite.

 

Pești
Ești capabil să îi reziști fostului iubit, în sfârșit. Credeai că nu vei putea niciodată să uiți de amintirile trecute, dar astăzi nu mai verși lacrimi de tristețe.

Ai terminat să te lași definit de trecut. Te îndrepți spre un viitor perfect și mai bun - unul plin de iubire și speranță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel