Horoscop - DRAGOSTE, joi, 10 martie. O ZODIE trebuie să se concentreze pe iubirea de sine

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Toa Heftiba

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Prietenii te pot motiva să faci ceea ce trebuie atunci când vine vorba de viața ta amoroasă. Dacă ai evitat scena întâlnirilor sau ai renunțat de ceva vreme la ideea de dragoste, un prieten bun care vede partea bună din tine poate fi acolo pentru a te încuraja și a te ajuta să revii pe scenă, chiar dacă nu crezi că ți-ar mai plăcea să o faci.

Taur

Schimbarea vitezelor de la serviciu la casă poate fi o provocare, dar Taur, cereți puțin spațiu pentru a vă putea relaxa și a vă pregăti mental pentru restul zilei odată ajuns acasă. Căsătoria poate fi o mulțime de compromisuri, dar indiferent cât de greu este astăzi să navighezi între îndatoririle de acasă și cele de la serviciu, nu este imposibil. Puteți reuși.

Gemeni

Nu poți face o persoană să fie ceea ce vrei tu să fie. Nu poți să o iubești suficient de mult încât să îți dorești lucrurile pe care ți le-ai dori pentru ea. Dar, Gemeni, detașează-ți puțin inima și poți să o faci.

Cancer

Când te simți foarte pasionat de relația ta poate fi greu să vă separați zelul pentru partenerul dvs. de viață și dorința de a-l iubi acolo unde este.Poate fi foarte important pentru tine astăzi să îți îmbrățișezi partenerul pentru ceea ce este acum și nu pentru ceea ce ai vrea să fie. Așadar, fă tot ce poți pentru a-i iubi fără să-i judeci astăzi.

Leu

Leu, atunci când vine vorba de angajament, s-ar putea să fie afară în, dar celălalt partener de cuplu s-ar putea să fie încă pe muchie de cuțit în ceea ce privește ceea ce își dorește.Încearcă să îți amintești că fiecare persoană trebuie să facă ceea ce are sens pentru ea și că anumite decizii trebuie luate în funcție de calendarul fiecăruia.

Fecioară

Fecioară, îngrijirea detaliilor atunci când vine vorba de dragoste poate fi o operă de artă. Este posibil să încerce cu meticulozitate să se conecteze cu un alt individ pentru care ați prins sentimente. Cu toate acestea, unele lucruri nu se întâmplă imediat și trebuie să fii pregătit să aprinzi flăcările iubirii dacă este ceea ce crezi că îți dorești.

Balanță

Balanță, astăzi concentrează-te pe plăcerile vieții și găsește noi modalități de a-ți exprima latura intimă și senzuală.Poate fi greu să te deconectezi de latura masculină, mai asertivă din tine în timpul conjuncției Venus cu Marte, dar ascultă feedback-ul din partea partenerului tău semnificativ și fii atent la limbajul corpului, astfel încât să fii conștient de acele indicii.

Scorpion

Scorpion, s-ar putea să fii nevoit să preiei conducerea în relația ta chiar acum. Poate fi dificil pentru o altă persoană să simtă ceea ce a simțit pentru tine atât de mult timp, dacă au existat probleme. Așadar, muncește din greu pentru a readuce relația la o stare de sănătate bună. Poate dura ceva timp, dar va merita.

Săgetător

Conjuncția Venus-Marte de astăzi în Vărsător te invită să fii deschis la minte și să conversezi atunci când vine vorba de dragoste. S-ar putea să simți că nu este ușor să spui ceea ce te preocupă în acest moment, dar deschiderea este cel mai important lucru de făcut atunci când trebuie să scoți la iveală anumite lucruri.

Capricorn

Când vine vorba de chestiuni legate de bani, încercați să ajungeți la un compromis. Marte și Venus în sectorul dvs. al banilor pot conduce cu pasiune și vă pot lăsa, atât pe dvs. cât și pe partenerul dvs. de viață, cu un sentiment de nepotrivire din cauza discuțiilor amețitoare pe care le aveți când este vorba de cheltuieli. Așadar, fii rezonabil, Capricorn. Vezi dacă există o cale de mijloc fericită în care voi doi să vă înțelegeți.

Vărsător

Vărsător, poate fi greu să știi că ții la cineva care a decis să nu te iubească înapoi. Aici este momentul în care trebuie să te concentrezi pe arta iubirii de sine.Fă ceva distractiv și jucăuș pentru tine. Și amintește-ți că ești suficient și că este întotdeauna bine să te cunoști încă o dată.

Pești

Pești, dominarea vinovăției și a sentimentelor de anxietate legate de trecut te pot face să pierzi din vedere frumusețea prezentului. Încearcă să nu-ți lași mintea să se preocupe prea mult de ceea ce nu poți controla. În curând, când Marte se află în Venus, începi să te simți din nou ca vechiul tău sine și poți face alegeri mai bune, potrivit yourtango.com 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel